Oferte portare Digi Mobil
Digi (RCS & RDS) este compania cu cea mai mare crestere a numarului de abonati pe segmentul mobil in ultimii ani, fiind inclusiv in 2019 liderul portabilitatii in Romania.

In 2019, aproximativ 372.000 de numere de telefon fixe si mobile au fost portate in reteaua Digi, atragand 38% din piata de portabilitate. Compania a inregistrat o crestere de 24% in ceea ce priveste portabilitatea fata de anul 2018.

Avand oferte avantajoase pe segmentul mobil dar si pachete de servicii fixe, Digi pare sa fie prima varianta cand vine vorba de migrarea catre o alta retea pe partea de telefonie.

La portare, Digi ofera conditii mai avantajoase pentru achizitionarea unui telefon mobil. Daca portam un numar prepay din alta retea putem opta pentru un telefon mobil in rate iar daca numarul portat este postpaid (abonament) atunci avansul este mai mic. Acesta ar fi un prim avantaj oferit de Digi, la nivel national, pe perioada nedefinita.

Este important sa stim ca acestea sunt conditii disponibile la nivel national insa Digi are frecvent oferte regionale/locale care, de obicei sunt mai avantajoase, fiind lansate in localitati in care exista concurenta. Astfel de oferte pot reprezenta 50% reducere la abonament timp de 6/12 luni sau bonuri (tichete) cadou. In aceste zone, de obicei sunt trimisi agenti de teren pentru a promova oferta curenta.

In prezent, Digi are in oferta de telefonie mobila urmatoarele abonamente cu ajutorul carora au reusit sa devina liderul portabilitatii in Romania in ultimii 2 ani:

Digi Mobil Optim 2 (2 euro/luna)

 • minute nelimitate in reteaua Digi (fixa si mobila);
 • 200 de minute nationale si internationale;
 • 80GB trafic de date inclus in reteaua 5G;
 • 10GB trafic de date in reteaua 3G, urmand ca diferenta pana la 50GB sa poata fi utilizata in reteaua 4G;

Digi Mobil Optim 3 (3 euro/luna)

 • minute nelimitate in reteaua Digi (fixa si mobila);
 • 300 de minute nationale si internationale;
 • 80GB trafic de date inclus in reteaua 5G;
 • 10GB trafic de date in reteaua 3G, urmand ca diferenta pana la 50GB sa poata fi utilizata in reteaua 4G;

Digi Mobil Optim Nelimitat (1×5 euro/luna, 2×4 euro/luna, 3×3.5 euro/luna, 4×3 euro/luna);

 • pretul variaza intre 3-5 euro pe luna, in functie de numarul de abonamente Optim Nelimitat detinut;
 • minute nelimitate in toate retelele nationale (fixe si mobile);
 • mii de minute internationale;
 • 80GB trafic de date inclus in reteaua 5G;
 • 10GB trafic de date in reteaua 3G, urmand ca diferenta pana la 50GB sa poata fi utilizata in reteaua 4G;

Oferte portare Digi Mobil Business (persoane juridice)

Digi ofera in prezent 50% reducere la abonamentul de telefonie mobila timp de 6 luni clientilor business care porteaza un numar din alta retea.

Momentan, Digi nu are nicio oferta nationala valabila la portarea unui numar de telefon (cu exceptia avansului 0 pentru anumite modele de telefoane), vom actualiza acest articol pe masura ce vor fi lansate si alte oferte.

Update 05.10.2020: La portarea unui abonament din alta retea, se ofera 50% reducere timp de 6 luni la abonament; La portarea unei cartele prepay din alta retea, se ofera 50% reducere timp de 3 luni; Oferta este valabila pana pe 31 decembrie 2020;

Update 26.01.2021: Digi lanseaza o noua oferta la portare in perioada 27.01.2021 – 31.03.2021 prin care ofera 50% reducere la abonament timp de 6 luni la portarea unui numar din alta retea;

Update 01.04.2021: Digi continua sa ofere 50% reducere la abonament timp de 6 luni la portarea unui numar din alta retea prin noua campanie Mobilizarea; Oferta este disponibila in perioada 01 aprilie – 31 mai 2021;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

159 COMENTARII

 1. Am două abonamente la DIGI la doua telefoane mobile și am semnalul slab în zona care stau in la țară în casă nu am de loc.Ce să fac să am un semnal mai bun, există aplficatoare pentru mărirea semnalului.

  • Exista amplificatoare de semnal insa sunt destul de costisitoare.
   Puteti face si o sesizare la Digi pentru a verifica daca se poate face ceva in zona respectiva.

 2. Buna ziua!
  Catre D-l Director al Retelei de Telefonie DIGI
  Solicit sa mi se raspunda in scris, numele persoanei care a solicitat portarea nr. meu de telefon din reteaua TELEKOM in reteaua DIGI. Am fost anuntata de acest demers prin mesaj in data de 24.08.2020, ora 9:05, avand un numar de inregistrare **** si mi se aducea la cunostinta faptul ca cererea a fost respinsa din neconcordanta abonat- numar. Mentionez ca eu sunt abonata in reteaua Telekom de 2 ani si 6 luni si nu am dorit si nici nu doresc sa schimb reteaua. Va rog sa mi se comunice numele si prenumele persoanei in cauza.
  Cu respect *****, va multumesc anticipat!

  • Buna seara,
   Noi nu suntem de la Digi.
   E posibil sa fi fost o eroare, sa se fi dorit portarea unui alt numar si sa fi fost notat gresit numarul dvs, motiv pentru care cererea de portare a fost respinsa. Puteti face o sesizare la relatii cu clientii Digi la numarul 0314007777 insa nu o sa va dea nimeni numele unui anumit abonat Digi, astfel de informatii sunt confidentiale.

 3. Buna ziua.Va solicit o oferta-simulare,pt portare doua nr vodafone pe acelasi abonament de la min spre max.Ms.Mentionez ca sant abonat deja la net fix si tv.Solicit un raspuns detaliat pe maill.Multumesc anticipat.

  • Buna ziua,
   Nu au o adresa e-mail dedicata pentru comenzi online, exista clienti@rcs-rds.ro insa este o adresa generala si e posibil sa primiti un raspuns cu intarziere. Daca doriti online, va recomand sa faceti o comanda pe site-ul Digi Romania – sectiunea Contact – completati formularul de contact.

 4. Doresc sa porte dua numere de telefon. Sunt din Oltenita. Aveti magain su repreentant in Oltenita? Care este modalitatea de a rezolva problema?

  • Noi nu suntem de la Digi.
   In Oltenita stiu ca au preluat o retea, dar nu stiu daca au preluat si casieria lor.
   Din cate stiu, in judetul Calarasi exista punct de lucru Digi doar in municipiul Calarasi.
   Cel mai bine ar fi sa dati un telefon la relatii cu clientii Digi Calarasi la numarul 0342400414 sa va spuna exact daca exista reprezentant in zona.

  • Buna ziua,
   Din cate stiu, Digi nu mai ofera telefonie fixa cu SIM, doar prin cablu. Deci, daca portati un numar in reteaua Digi, il puteti porta doar prin cablu in zonele in care exista infrastructura.

  • La portare Digi ofera doar preturi mai avantajoase la anumite modele de telefoane insa nu ofera reduceri in acest sens. Daca doriti detalii despre preturile telefoanelor, va rog sa mentionati ce model va intereseaza.
   Abonamentul de telefonie mobila costa intre 2 si 5 euro, depinde de abonamentul dorit (cel recomandat este Digi Mobil Optim Nelimitat cu 5 euro pe luna – pretul scade daca aveti mai mult de un astfel de abonament) si ofera aceste beneficii:
   -minute nelimitate in toate retelele nationale (fixe si mobile);
   -mii de minute internationale;
   -80GB trafic de date inclus in reteaua 5G;
   -10GB trafic de date in reteaua 3G, urmand ca diferenta pana la 50GB sa poata fi utilizata in reteaua 4G;

  • Fie va duceti intr-un magazin Digi, fie sunati la relatii cu clientii Digi business la numarul 0314006500 sa va informeze cum puteti lua legatura cu un responsabil comercial business.

 5. Bună.
  Aș dori să mă portez cu patru abonamente la Digi plus televiziune plus internet.
  Ați putea să-mi faceți o ofertă?
  Mulțumesc anticipat.

  • Salut Kalman,
   Noi nu suntem de la Digi.
   In zonele urbane nu prea sunt oferte, in zonele rurale sunt insa trebuie sa suni la relatii cu clientii Digi pentru informatii, numarul este 03xx400414 unde xx este prefixul judetului.

  • Conform saitului Digi Romania da mai este Huawei P 30 Albastru. Pret intreg cu abonament Digi optim Nelimitat este de 899lei. Daca doriti in rate cu portare abonament avansul este de 129 lei iar rata lunara este de 64 de lei rata lunara (24 de luni). Daca portati cartela prepaid cu Digi Mobil Nelimitat Avansul este 319 lei iar rata lunara 48 de lei.(24 de luni)

 6. Buna ziua.sunt abonat Digi.detin un abonament de internet și televiziune.as dori sa porteze un număr(abonament)de telefon…as opta pt abonament optim nelimitat.pretul include și T.V.A.?având în vedere că sunt deja abonat la d voastră beneficiez de vreun avantaj?

  • Buna ziua, noi nu suntem de la Digi. Pretul include TVA. Nu se ofera o anumita reducere pentru abonatii existenti insa daca optati pentru mai mult de un abonament Optim Nelimitat, pretul scade pentru fiecare abonament. Astfel, preturile sunt urmatoarele, in functie de numarul de abonamente contractate: 1×5 euro/luna, 2×4 euro/luna, 3×3.5 euro/luna, 4×3 euro/luna.

 7. Dacă tot nu sunteți de la Digi mobil înseamnă că mă puteți lămuri cu informații din toate rețetele inclusiv Digi. Aș vrea să mă portez de la Orange cu cartelă în orice rețea care este mai ieftină. Mă interesează doar să pot primi apeluri. Nu am nevoie să sun eu. Să încarc cartela o dată sau de două ori pe an cu cât mai puțin. Mulțumesc.

  • Puteti opta pentru una din urmatoarele cartele:
   – Digi – valabilitatea este de 90 de zile iar cartela se ofera gratuit;
   – Vodafone – valabilitatea este redusa insa se poate prelungi pe 12 luni cu 10 euro

 8. Bună ziua. As dori o portare la d-stra (am cartelă prepay de la Orange) cu abonament de 2 euro.Am tot încercat online dar nu am reușit. Am contract la Digi.

  • Buna ziua,
   La portarea unui numar din alta retea se ofera unele modele de telefoane cu avans 0 sau cu avans avantajos, nu se ofera reducere la abonament in acest sens.

  • Buna ziua,
   Noi nu suntem de la Digi.
   Puteti sa va portati in reteaua lor, abonamentele recomandate sunt Digi Mobil Optim Nelimitat, pretul standard este 5 euro pe abonament dar datorita faptului ca veti avea mai mult de 4 abonamente, veti plati 3 euro/fiecare abonament.

 9. Buna ziua,ma intereseaza sa trec de la compania de telefonie, orange la dvs,cu doua abonamente( fiu si adult) plus o cartelă pe care doresc sa o fac tot abonament( copil),care sunt ofertele dumneavostră ,pe mine ca si adult,ma interesaza vatianta nelimitata pentru minute si cat mai mult internet,deasemenea,vreau o oferta si pentru copii( tot cat mai mult internet) plus daca exista modalitatea sa incheiem contractul online!
  Multumesc,
  Georgiana

  • Buna ziua,
   Abonamentele Digi Mobil disponibile sunt cele mentionate mai sus, in articol.
   La portare veti avea preturi mai avantajoase la telefoanele mobile, insa nu se ofera alte beneficii/reduceri in acest sens.
   Contractul se poate incheia si online in perioada aceasta.

  • Puteti opta pentru unul din abonamentele Digi Mobil Optim (costa intre 2 si 5 euro pe luna, in functie de abonamentul dorit). Abonamentul recomandat este Digi Mobil Optim Nelimitat, pentru un abonament platiti 5 euro pe luna si aveti urmatoarele beneficii:
   -minute nelimitate in toate retelele nationale (fixe si mobile);
   -mii de minute internationale;
   -80GB trafic de date inclus in reteaua 5G;
   -10GB trafic de date in reteaua 3G, urmand ca diferenta pana la 50GB sa poata fi utilizata in reteaua 4G;
   Aveti alte servicii de la ei in acest moment?

    • Digi are retea 2G, 3G, 4G si 5G, cantitatea de trafic difera in functie de reteaua pe care sunteti conectat. Toate retelele au la fel, zone doar cu 3G, zone doar cu 4G, sau zone cu toate retelele.
     Intrebam daca aveti si alte servicii deoarece, daca optati pentru un nou serviciu online saptamana aceasta, pana vineri inclusiv, veti avea reducere 50% timp de 6 luni la abonamentul de telefonie mobila, este o oferta la Digi. Insa, repet, doar online.

  • Buna seara, la portarea unui numar din alta retea Digi oferta telefoane la preturi avantajoase insa nu ofera nicio reducere la abonament. Pana vineri, inclusiv, este o oferta dedicata clientilor existenti prin care, daca opteaza pentru un serviciu nou, o extraoptiune sau un upgrade, primesc 50% reducere timp de 6 luni la serviciul respectiv.

 10. Bună ziua. Doresc să mă portez cu un nr. de telefon la Digi
  . În prezent am un abonament la d-stra. Puteți să-mi dați un detaliu? Mulțumesc anticipat

  • Pentru a face contract de servicii digi aveti 3 metode. 1 Sunati la departamentul Relatii Clientii la nr 031 400 4600. 2 Pe saitul Digi Romania la sectiunea Contact.3 Pe pagina de Facebook Digi Romania trimitand mesaj privat pe Messenger.

  • Pentru a va porta la Digi trebuie sa faceti o comanda online pe site-ul DigiRomania sau sa sunati la relatii cu clientii Digi clienti noi la numarul 0314004600.

 11. As vrea cel mai mic abonament doar cu minute naționale fără mesaje fără internet fără telefon.
  Pt mama sa pot comunica cu ea .
  Vreau portare de la cosmote.
  Am abonament la tv și internet la dv. Se poate ? Ce-mi oferiți?

  • Noi nu suntem de la Digi.
   Cel mai mic abonament este Digi Mobil Optim 2, costa 2 euro pe luna si aveti urmatoarele beneficii:
   -minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Digi;
   -200 minute nationale si internationale (catre anumite destinatii);
   -se ofera si foarte mult trafic inclus insa inteleg ca nu va intereseaza.

 12. Bună ziua am o cartelă prepplei o încarc eu luna de lună și vreau să o trec pe Digi pot sa o fac oline ,când o trec as vrea sa o fac și cu achiziționarea unui telefon ?

  • Buna ziua,
   Da, este posibil, trebuie sa faceti o comanda online pe site-ul Digi Romania sau telefonic la relatii cu clientii Digi. Veti plati pentru fiecare abonament Optim Nelimitat 3.5 euro pe luna. Portarea numerelor presupune rezilierea abonamentelor Orange deci atentie sa nu mai aveti perioada contractuala la ele.

 13. Nu au Nelimitat internetul mobil de la Rcs
  Mai exact au 10GB in 3G si si restul pana la 50 GB in 4G Am facut portare la ei recent si asa scrie in contract 😉😊