Oportunistii – sezonul 2 la Prima TV
Postul de televiziune Prima TV anunta ca incepand de astazi, 11 martie, va difuza sezonul 2 al serialului de comedie Oportunistii.

Serialul Oportunistii incepe astazi, de la ora 19:15. Serialul urmareste aventurile unei famili alcatuite din: o actrita, un var de la tara, un regizor, un nou ginere si un patron de shaormerie. In al doilea sezon vor aparea multi invitati surpriza ce vor juca ocazional in serial.

Iata ce vor face personajele principale in sezonul 2: Regizorul Misiriantu (interpretat de actorul Sorin Misiriantu) incearca sa obtina bani in diverse proiecte artistice, culturale si intelectuale.

Ema scapa de varul sau de la tara, Nelutu, dar nu va sta singura in locuinta pentru ca soseste un alt var din provincie pe nume Niculae (Nicu Bendea). Varul Niculae doreste sa recupereze oile vandute de Nelutu in Dubai. Niculae este un om civilizat, cu bun simt, care la varsta de 40 de ani este influentat de mama lui, el nu face nimic fara incuviintarea sa.

Patronul de shaormerie nea Costica a plecat in Cuba si s-a casatorit cu o cubaneza. Kolea este noul ginere din Moldova care administreaza shaormeria lui nea Costica. Kolea este omul bun la toate, se pricepe sa repare orice, pana cand le distruge complet.

Primul invitat surpriza al serialului Oportunistii este Andrei Duban, care isi va juca propriul rol. Andrei Duban va juca in primele 2 episoade ale noului sezon.

Oportunistii – sezonul 2 la Prima TV

Serialul va fi difuzat in fiecare vineri, de la ora 19:15. Aceasta serie este scrisa de Ioan Isaiu si Sorin Misiriantu. Primul sezonul a fost difuzat de Prima TV in septembrie 2021.

Serialul Oportunistii este al 2-lea serial de comedie romanesc care revine in grila Prima TV cu un sezon nou. Primul serial de comedie care a reintrat in grila Prima TV este Secretele Presedintelui, realizat de actorii care au facut cel mai longeviv serial de comedie din Romania, este vorba de Trasnitii.

Prima TV apartine companiei Clever Media, este un post generalist care se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.