Oportunistii si Secretele presedintelui – sitcom-uri Prima TV
Postul de televiziune Prima tv a anuntat grila de toamna care a intrat pe post de ieri, 11 septembrie. In acest material vom detalia pe larg aceasta grila a postului generalist Prima tv care apartine grupului Clever Media.

Ieri, 11 septembrie, au intrat pe post primele 2 emisiuni din grila de toamna, una dintre acestea fiind Sanatate cu stil care se afla la sezonul 2 si este prezentata de Luciana Indre. Sanatate cu stil este o emisiune saptamanala difuzata de Prima tv sambata, de la ora 11.

A 2 a emisiune intrata de ieri pe post este o emisiune noua si se numeste Lumea pe val. Emisiunea prezinta reportaje filmate de Ariana Delcea si Catalin Apostol din calatoriile celor 2 din diverse orase ale lumii. Lumea pe val va fi difuzata sambata, de la ora 11:30.

Duminica, 12 septembrie, revin 2 emisiuni consacrate ale postului Prima tv. Prima este Insider Politic, duminica de la ora 11. Sebastian Zachmann, prezentatorul acestei emisiuni ne asteapta si sezonul acesta cu interviuri interesante facute cu politiceni romani.

Emisiunea prezentata de Mircea Dinescu, Poezie si delicateturi, revine duminica, 12 septembrie, de la ora 14 cu noutati mentionate intr-un material anterior. Primul invitat al noului sezon este Florin Chilian.

Luni, 13 septembrie, revine emisiunea Hai cu fetele!, de luni pana vineri, de la ora 15. In acest sezon, emisiunea Hai cu fetele! va avea doar 3 prezentatoare: Giulia, Ioana Petric si Gabriela Marin, iese din echipa Diana Bart iar emisiunea va avea rubrici noi.

Exclusiv Vip revine din 13 septembrie, de la ora 16, de luni pana vineri. Emisiunea  prezentata de Cristi Brancu vine cu noutati importante: un decor nou si 2 invitati permanenti Amalia Bellantoni (a participat la emisiunea Chefi la cutite) si DJ Morris.

Flash Monden revine cu un sezon nou dar si cu un prezentator nou, Cove. Emisiunea va fi difuzata de luni pana vineri de la ora 19:30 si prezentata de Diana Bart si Cove.

Dragos Patraru a revenit cu emisiunea Starea Natiei, de luni pana joi, de la ora 22:30.
Cronica Carcotasilor revine din 17 septembrie, in fiecare vineri, de la ora 20. Despre noutatile acestui sezon ale emisiunii Cronica Carcotasilor am scris intr-un material anterior.

Oportunistii si Secretele presedintelui – sitcom-uri Prima TV

La Prima tv incepe un sitcom nou din 18 septembrie, de la ora 19:30. Serialul se numeste Oportunistii (acest serial a mai fost difuzat in 2018 pe postul Look TV insa se vede pentru prima data pe Prima tv, de sambata, de la ora 19:30).

Din 1 octombrie, Prima tv va difuza serialul de comedie Secretele Presedintelui. Acest serial este produs de echipa care a realizat Trasnitii.

Tot de sambata, 18 septembrie, Prima tv va difuza cate o partida din Liga 1 (meciul cu numarul 2 al zilei, cel care se va juca de la ora 21 toamna iar iarna va fi de la ora 20:30). Sambata Prima tv va difuza partida FCU Craiova 1948 – FCSB de la ora 21.

Aceasta este grila de toamna a postului Prima TV. Din cate se pare, Prima tv va scoate din grila ultimele episoade ale telenovelei Ringo, astfel incat nu va mai fi difuzat sfarsitul telenovelei.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Bună. De săptămâna trecută Ringo a fost mutat duminică la ora 13:00 fiind difuzat episodul 80. Mâine la același oră va fi difuzat episodul 81 (penultimul) la același oră iar săptămâna viitoare (pe 26 septembrie) tot la ora 13:00 va fi difuzat ultimul episod (cel cu nr. 82) al serialului Ringo.