OPPO a lansat ColorOS 11, bazat pe Android 11.
Oppo este prima companie producatoare de sisteme de operare (OEM OSes) ce ofera utilizatorilor Android 11. Oppo se lauda ca reuseste sa mentina functionalitatile si carcacteristicile folosite in Android dar in acelasi timp ofera utilizatorilor o interfata noua, placuta si foarte customizabila, menita sa imbunatateasca experienta utilizarii.

Oppo mai tine sa precizeze ca reuseste sa mentina o colaborare stransa cu Google, drept dovada fiind lansarea rapida a acestui sistem de operare, bazat pe Android 11 (ce tocmai a fost anuntat).

Personalizarea interfetei este mult mai permisiva si ofera mai multe posibilitati de customizare.

La categoria customizari ale interfetei, Oppo a muncit mult. Functii noi precum setarea propriului mod Always on Display, modificarea si editarea wallpaperelor, a fonturilor, a iconitelor, a animatiilor sau a tonurilor de apel sunt acum posibile in noul Color OS.

O alta functie noua este modul relax. Acest mod permite utilizatorului sa-si creeze propriul mix de sunete de relaxare.

Design Project Lead-ul Oppo, Lynn Ni specifica in cadrul evenimentului de lansare al Color OS 11 ca toate modifcarile si optiunile de customizare ale interfetei sunt adaugate in urma cerere si a feedbackului lasat de utilizator. Astfel, noul sistem de operare de la Oppo ar trebui sa fie adaptat nevoilor si cererii utilizatorilor.

OPPO a lansat ColorOS 11, bazat pe Android 11.
Viteza si consum de resurse.

In Color OS 11 vom regasi si functia UI First 2.0 ce are ca scop reducerea lagurilor, functie ce a fost dezvoltata de Oppo si Quantum Animation. Aceasta folosteste memorie ram si imunatateste response rate-ul cu 32 de procente iar frame rateul creste cu 17%.

In plus, AI-ul are menirea de a invata obiceiurile utilizatorilor, pentru a preincarca aplicatiile cele mai folosite, oferindu-le astfel o viteza si mai mare a acestoa.

Si la capitolul securitate Oppo a adaugat cateva functii noi insa am ales sa nu le mai descriu aici.

Color OS este sistemul de operare dezvoltat de OPPO, bazat pe Android si are la nivel global un numar de 350 de milioane de utilizatori.

ColorOS 11 mai are si alte imbunatatiri insa, consider ca este nevoie sa asteptam feedbackul utilizatorilor.

Voi ce parere aveti despre Oppo si despre sistemul lor de operare? Ati folosit un telefon Oppo sau ati cumpara unul? Nu ezitati sa folositi campul de comentarii de mai jos pentru a posta un comentariu.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.