Oppo K1 si Oppo R15 Pro primesc update la ColorOS 6 si la Android Pie.
Oppo K1 si Oppo R15 Pro au primit deja update la Color OS 6. Pana la primirea update-ului, ambele telefoane rulau pe Android 8.0 Oreo. O data cu lansarea update-ului, acestea primesc posibilitatea de a rula pe Android 9.0 Pie. Update-ul aduce o multime de caracteristici vizuale si funcionale. Ambele smartphone-uri primesc o noua interfata UI si caracteristici precum Hyper Boost, gesturi noi, un Game Space imbunatatit, imbunatatiri ale camerei, aprinderea blitz-ului in momentul in care te suna cineva, dar si multe altele.

Forumul oficial al celor de la Oppo mentioneaza ca update-ul la Color OS 6 (bazat pe Android 9.0 Pie), a fost lansat pentru telefoanele Oppo K1 si R15 Pro, pe 1 ianuarie. Update-ul a fost facut pe un canal stabil. Numarul de model pentru update-ul la Oppo K1 este CHP1893EX_11_C.32. Marimea acestuia este de 2.59GB. Oppo R15 Pro are numarul de model CPH1831EX_11_C.32. Acesta are o memorie de 2.98GB. Compania nu a menoionat nimic de patch-ul de securitate. Din zvonuri se spune ca update-ul la Color OS 6 va aduce patch-ul de securitate la Android, pe luna Decembrie.

Oppo K1 si Oppo R15 Pro primesc update la ColorOS 6 si la Android Pie.
Ambele smartphone-uri dispun de aceleasi caracteristici. Noul design UI este facut pentru smartphone-uri cu margini foarte subtiri. Mai devreme am mentionat despre caracteristica Hyper Boost. Ei bine, aceasta caracteristica este facuta din trei elemente:

  • Game Boost 2.0, ce reduce lag-urile in jocuri
  • System Boost – face ca navigarea pe telefon sa fie mai usoara
  • App Boost – optimizeaza performanta aplicatiilor

Caracteristica Game Space poate de acum sa salveze capturile de ecran si inregistrarile facute in timpul jucarii unui joc. Home Screen-ul este imbunatatit. Ambele telefoane primesc wallpaper-uri noi (statice si live), mod de desenare. In plus, ele primesc un instrument de gestionare a aplicatiilor.

UI-ul camerei a fost imbunatatit si modul portret a primit de asemenea optimizari noi. Functia „Favorite” a aparut in final si pe aceste doua smartphone-uri. Aceasta iti permite sa salvezi fotografiile si videoclipurile intr-un alt folder, in galerie. Dar stiati deja asta, deoarece acest lucru este prezent mai pe toate smartphone-urile din ziua de azi.

In plus, telefonul iti permite de acum inainte sa te conectezi la doua device-uri simultan, prin Bluetooth. Ultimele caracteristici din acest update sunt Ridding Mode si Colour Screen Mode. Aceste doua caracteristici le permite ambelor smarthpone-uri – Oppo K1 si Oppo R15 Pro – sa controleze efectele de pe display.

Oppo K1 vine cu 4GB RAM si 64GB memorie interna, in timp ce Oppo R15 Pro vine cu 6GB de RAM si 128GB de memorie interna.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.