Orange lanseaza aplicatia Orange Sport si noi beneficii pentru utilizatorii prepay
In acest material vom detalia noile surprize venite din partea operatorului de telecomunicatii Orange Romania. Operatorul anunta ca a lansat aplicatia Orange Sport. Aplicatia este versiunea actualizata a aplicatiei Fotbal Info. Pe Orange Sport, utilizatorii pot afla toate informatiile din aproape toate ramurile sportive cum ar fi fotbal, formula 1, tenis, handbal, box si altele.

Pe langa cele mai noi informatii din diverse discipline sportive, aplicatia Orange Sport ofera utilizatorilor si interviuri exclusive cu diversi sportivi si clipuri video din competitiile sportive pe care canalul Orange Sport le transmite, cum ar fi Superliga, Liga a 2-a, Cupa Romaniei si alte competitii.

Utilizatorii Orange Sport pot vedea pe aplicatie si rezultate, clasamente live ale unor competitii interne sau internationale. Aplicatia Orange Sport are programul Orange Suporter, prin acest program utilizatorul poate afla toate informatiile despre echipa sa favorita. Pentru a folosi aplicatia Orange Sport, utilizatorul are nevoie de conexiune la internet prin date mobile sau wi-fi oriunde s-ar afla in tara sau strainatate.

Aplicatia Orange Sport este disponibila in Google Play si App Store. O astfel de aplicatie detine si operatorul de telecomunicatii Digi. Aplicatia Orange Sport vine in completarea canalelor TV Orange Sport 1, 2, 3, 4 si a website-ului OrangeSport.ro, canalele sociale media Facebook Orange Sport si a canalului de Youtube.

Orange lanseaza aplicatia Orange Sport si noi beneficii pentru utilizatorii prepay

Din 16 septembrie, Orange a lansat o campanie interesanta pentru toti abonaiti sai prepay. Prin aceasta campanie, utilizatorii prepay pot beneficia in fiecare zi de internet nelimitat timp de 2 ore. Pentru a beneficia de aceasta optiune, utilizatorul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa incarce cartela cu minim 5 euro si sa detina un cont in MyOrange (pentru ca optiunea se activeaza doar din contul online).

Optiunea net nelimitat timp de 2 ore poate fi folosita in orice moment al zilei. In plus, utilizatorii prepay pot participa la o tombola daca va face reincarcarea cartelei cu minim 5 euro sau activeaza cartela cu minim 5 euro si se inscriu gratuit la *100#.

Iata ce premii pot castiga utilizatorii prepay la aceasta tombola prin tragere la sorti:

  • 100 telefoane Samsug S21 FE 5G
  • unul dintre cele 400 vouchere in valoare de 300 lei fiecare; aceste vouchere se pot folosi in aplicatia Carrefou  prin Act for Good. Sansele de castig la aceasta tombola se dubleaza daca utilizatorii activeaza sau efectueaza reincarcarea cu minim 5 euro din contul MyOrange.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII