Orange Romania lanseaza pachetul Orange Sport
Operatorul de cablu si satelit Orange Romania a scos recent posturile Orange Sport 1, Orange Sport 2 si Prima Sport 2 din oferta pachetelor de baza TV Esential, cablu si satelit, introducandu-le intr-o extraoptiune numita Orange Sport. Pretul extraoptiunii Orange Sport este 3 lei pe luna.

In pachetele de baza au ramas urmatoarele posturi de sport: Orange Sport 3, Orange Sport 4, Prima Sport 1, Prima Sport 3, Prima Sport 4 si Fast&Funbox (esential – cablu Orange Romania Communications si DTH fostul Telekom) iar pe reteaua proprie si DTH in pachetul Esential au ramas canalele Orange Sport 2, Orange Sport 3, Orange Sport 4, Prima Sport 1, Prima Sport 3, Prima Sport 4, Eurosport 1, Eurosport 2 si Trace Sport Stars.

In schimb, pachetele Premium raman neschimbate in privinta componentei de canale de sport. Pe infrastructura Telekom, pachetul Premium cuprinde 12 canale de sport: Orange Sport 1, Orange Sport 2, Orange Sport 3, Orange Sport 4, Prima Sport 1, Prima Sport 2, Prima Sport 3, Prima Sport 4, Fast&Funbox, FightBox si Sport Extra HD.

Pe reteaua proprie, cablu si DTH, pachetul Premium cuprinde 15 canale TV: Prima Sport 1, Prima Sport 2, Prima Sport 3, Prima Sport 4, Orange Sport 1, Orange Sport 3, Orange Sport 4, FightBox, Extreme Sports, MotorVision, Trace Sport Stars (doar pe DTH, pe cablu e in Premium), Realitatea Sportiva HD (doar pe cablu), Eurosport 1, Eurosport 2.

Conform site-ului Orange, noii abonati care opteaza pentru pachetul Esential, cablu sau satelit, vor avea timp de 2 luni pachetul Sport gratuit. Dupa aceste 2 luni, abonatii care doresc sa vizioneze in continuare Orange Sport 1, Orange Sport 2 si Prima Sport 2 vor trebui sa plateasca 3 lei sau vor trebui sa treaca la pachetul Premium. Pachetele de baza Esential costa 37 de lei (cablu), respectiv 26 lei (DTH).

Orange Romania lanseaza pachetul Orange Sport

Posturile Orange Sport 1 si Orange Sport 2 apartin companiei Orange si transmit competitii sportive interesante cum ar fi: Liga 1, Cupa Romaniei, Liga a 2-a si NBA, printre altele. Prima Sport 2 apartine grupului Clever Media si transmite meciuri de fotbal din Belgia, Turcia si alte competitii.

Reamintim ca pe 22 iunie, Orange Romania si Orange Romania Communications au introdus in grila postul TVR Info HD. In grilele satelit Orange si Orange Romania Communications, TVR Info HD nu a fost introdus.

O alta informatie venita din partea celor de la Orange este faptul ca abonamentele mai vechi de telefonie mobila detinute de o anumita categorie de abonati sunt marite anual cu 1 euro. Prin aceasta majorare, abonatii respectivi beneficiaza de cele mai bune servicii, conform reprezentantilor Orange iar modificarea a fost efectuata din 1 iunie 2022.

Orange Romania este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din tara si ofera abonatilor sai servicii de cablu, internet fix, internet mobil, telefonie fixa, mobila si DTH.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

15 COMENTARII

  • Cinemaraton a mai fost la T in trecut. Difuzeaza filme romanesti. Smart tv si Aleph Business. Sunt ale lui Sarbu si tranzmit 60% din timp emisia Aleph News.

  • La Orange, pe cablu, ai tv pachetul maxim și net de 500 Mbps (cu router wifi 6 inclus), pe la 5 euro, în multe zone din țară, pe toată perioada contractuală. Ce să fac la Digi de care abia am scăpat și la care netul era sub 100 Mbps (pe wifi), cu routere antice și multe întreruperi, de veneau echipele non -stop la intervenții. Doamne ajută că am scăpat și plătesc vreo 26 de lei pe lună. Mulți vecini din bloc au făcut la fel și la pachetul maxim ai toate Orange Sport-urile incluse. Așa că lasă-ne cu Digi în pace! Servicii de toată jena pe wifi! Auzi, să-mi cumpăr router de 500 de lei și să dau 62 de lei/lună, pentru net de doi bani!

 1. Niște erori prin articol pe aici :
  – PRO ARENA nu mai este program de sport . Licența sa este de program generalistic pentru bărbați
  – Orange Sport 1, Orange Sport 2 și Prima Sport 2 nu au fost scoase acum din Esențial . OS1 și 2 au intrat doar in Premium atunci când s-au redenumit , în timp ce PS2 a iesit din Esențial pe 28 martie .
  – pe cablu și DTH ORO ,OS2 nu a rămas în Esențial
  – Trace Sport Stars HD este în Esențial doar pe DTH, pe cablu e în Premium
  – pe ORO cablu mai este și canalul Realitatea Sportivă HD

  • 1 Conform site-ului Orange Pro Arena este trecut la categoria sport. Realitatea Sportiva nu este trecuta pe site din cate am observat. Pachetul Orange Sport format din OS 1,2 si Prima Sport 2 nu era trecut pe site . A aparut doar de saptamana trecuta. In mare parte informatiile acestui material au fost luate dupa site-ul Orange. Scuze daca sunt niste erori. Multumim pentru informatiile aduse.