Orange Yoxo gratuit o luna
Orange vine cu o noua promotie dedicata serviciului Yoxo, oferind abonamentul gratuit o luna.

Yoxo este un abonament digital de telefonie mobila, fara perioada contractuala, flexibil, unde putem alege doar beneficiile care ne intereseaza. Un avantaj al acestui abonament este returnarea traficului neconsumat sub forma de credit, pe care il putem utiliza pentru plata urmatoarei optiuni Yoxo.

In trecut au fost oferite si alte oferte Yoxo precum vouchere Tazz by eMag de 25 de lei sau abonamente mai ieftine, reduse cu 6 lei (de exemplu, cel mai ieftin abonament costa 19 lei, redus de la 25 de lei). Aceasta reducere de 6 lei inca exista, iar acum avem o metoda de a testa Yoxo gratuit o luna.

Orange Yoxo gratuit o luna
Reamintim ca Vodafone ofera, de asemenea, 30 de zile gratuite pentru abonamentul lor digital numit Vodafone Flex, aceasta oferta este disponibila de la inceputul lunii februarie.
Desi Orange Yoxo este un abonament flexibil si avantajos, e bine sa avem in vedere si urmatoarele dezavantaje, care pot fi problematice pentru noi:

 • nu functioneaza serviciul redirectionare apeluri
 • nu functioneaza optiunea de conferinta, aceasta functie este conditionata de anumiti factori si de alti operatori (de exemplu, vechimea in retea) insa pe abonamentele Orange Yoxo nu functioneaza deloc
 • nu avem acces in reteaua Orange 5G

Cel mai ieftin abonament Yoxo pentru care putem opta este cel de 19 lei pe luna (redus de la 25 lei) si vom beneficia de urmatoarele:

 • minute si SMS-uri nelimitate in toate retelele nationale
 • 20GB trafic de date national
 • abonamentul este fara roaming

Pe langa imbunatatirea serviciilor de telefonie mobila (in special prin lansarea Orange Yoxo), Orange lucreaza si la extinderea pe segmentul fix, pe langa zonele noi in care a fost construita reteaua de fibra optica Orange reamintim ca in prezent este in desfasurare tranzactia importanta prin care Orange va prelua pachetul majoritar al companiei Telekom Romania Communications, pachet prin care Orange va mari semnificativ portofoliul de clienti de servicii fixe si mobile.

Voi ati folosit pana acum Orange Yoxo? Daca da, ce parere aveti despre acest serviciu?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

 1. Are prea multe minusuri.
  Nu primești puncte orange, deci posesorii de Orange money pierd, nu are alte opțiuni (opțiunea Turcia spre exemplu, eu merg des acolo și e perfect 500mb pentru 5euro).
  Iar pe lângă toate astea, digi rămâne cel mai ieftin…

  • Asa e, Digi ramane cel mai ieftin dar Orange poate functiona mult mai bine in unele zone.
   Orange Yoxo e un abonament interesant, mai ales daca nu iti trebuie altceva decat date mobile si minute/sms-uri nationale, m-as gandi si eu sa trec la ei dar am 4 abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat, sunt foarte ieftine si nici nu folosesc asa des telefonia si internetul mobil incat sa ma intereseze foarte mult calitatea.