Oras criminal / Criminalistul – sezonul 2 la Crime+Investigation
In acest material vom detalia serialele documentare ce vor fi difuzate pe Crime+Investigation in luna august.

Intalnire, casatorie, crima – sezonul 4 – din 1 august, de la ora 23, in fiecare seara de marti. Acest serial documentar prezinta o serie de crime adevarate petrecute in randul cuplurilor casatorite. Intalnire, casatorie, crima reconstituie aceste cazuri de crima conjugale ce au la baza diferite motive, cum ar fi: lacomie, gelozie sau comoditate.

Reconstituirea unui caz de crima prezentat in acest serial documentar este facuta de la inceput din momentul in care cei doi parteneri se cunosc pentru prima data pana in momentul in care partenerul criminal este condamnat. In aceste povesti reconstituite vom vedea cele mai importante momente ale cuplului respectiv, din momentul in care cei doi parteneri incep sa se indragosteasca unul de celalalt, momentele fericite ale cuplului, aparitia unui copil, pana la momentul in care un partener incepe sa isi urasca partenerul in asa fel incat il face sa isi doreasca moartea sa.

Sezonul 4 al serialului documentar Intalnire, casatorie, crima are 7 episoade iar durata medie a fiecarui episod este de o ora.

Criminalistul – sezonul 2 – din 8 august, de la ora 23, in fiecare seara de luni. Seria documentara il are in prim plan pe detectivul si criminologul Graham Hill, acesta s-a facut cunoscut prin rezolvarea cazului disparitiei micutei Madeline McCann. In aceasta serie, detectivul Graham prezinta cateva cazuri adevarate de crima care au socat in ultimii ani.

Graham Hill are o experienta de peste 30 de ani, fiecare episod prezinta in detaliu cate un caz de crima de la modul in care s-a petrecut crima, cum isi fac anchetatorii treaba, rasturnarile de situatie si cat de greu poate decurge ancheta pana la momentul in care faptasul este dus in fata justitiei si condamnat.
Sezonul doi al serialului documentar Criminalistul are 5 episoade, durata medie a fiecarui episod este de o ora.

Oras criminal / Criminalistul – sezonul 2 la Crime+Investigation

Oras criminal – sezonul 2 – din 13 august, de la ora 23, in fiecare seara de duminica. Unii oameni viseaza la momentul in care se muta intr-un oras mic, linistit, cu vecini prietenosi, orasul in care nu au loc evenimente majore neplacute. Insa, totul se schimba in acel oras linistit atunci cand are loc o crima. Vecinii nu mai par atat de prietenosi, toata lumea din jur pare suspectul principal.

Oras criminal prezinta modul in care o crima afecteaza comunitatea din micile orase americane. Seria reconstituie cate un caz de crima, de la viata linistita a oamenilor simpli si pana in momentul in care acestia devin victime, care sunt motivele care duc la infaptuirea crimelor.
Sezonul 2 are 13 episoade, durata medie a fiecarui episod este de o ora.

Primele 48 de ore – sezonul 25 – din 24 august, de la ora 23, in fiecare seara de joi. Primele 48 de ore prezinta modul in care detectivii criminalisti se lupta cu timpul pentru a rezolva cazul de crima. Fiecare episod  prezinta cate un caz de crima si cum detectivii criminalisti lucreaza in ritm alert pentru gasirea indicilor care duc la criminal.
Sezonul 25 are 10 episoade, durata medie a fiecarui episod este de o ora.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.