Sezonul nuntilor la DIVA
Postul de televiziune Diva anunta inceperea sezonului de nunti. Pe parcursul intregii luni iunie, in fiecare duminica de la ora 16, Diva va difuza cate doua filme care au ca subiect principal nunta.

Wedding Bells / Clopote de nunta (2016) – 5 iunie, ora 16. Molly Quinn (Danica McKellar) si Nick Turner (Kavan Smith) sunt domnisoara si cavaler de onoare la o nunta a unor prieteni comuni. Molly si Nick au sarcina sa se ocupe de meniul evenimentului si de decoratiuni. Domnisoara si cavalerul de onoare nu au nimic in comun insa destinul face ca acestia, chiar daca sunt total diferiti, sa inceapa o relatie.
Filmul Clopote de nunta are durata de o ora si 42 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3 .

Sister of the groom / Sora mirelui (2020) – 5 iunie, ora 18. Audrey (Alicia Silverstone) este o femeie in varsta de 40 de ani iar fratele ei ii face cunostinta cu viitoarea cumnata, o tanara frantuzoaica. Lui Audrey nu ii place deloc viitoarea cumnata si incearca sa impiedice desfasurarea fericitului eveniment, insa, pana la urma, Audrey constata ca nu se poate pune in calea fericirii fratelui sau.
Filmul Sora mirelui are durata de o ora si 32 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,6.

One Winter Wedding / O nunta perfecta (2021) – 12 iunie, ora 16. Cara (Taylor Cole) este scriitoare si urmeaza sa isi promoveze cartea prin tara in urmatoarele 14 zile. Ben (Jack Turner) este antreprenor. Cara si Jack formeaza un cuplu foarte ocupat, cu toate acestea cei doi tineri decid sa organizeze o nunta mai restransa la o cabana. Chiar daca va fi un eveniment restrans, cei doi tineri vor avea parte de evenimente neprevazute.

From Friend to Fiancé / Prietena si mireasa (2018) – 12 iunie, ora 18. Ted (Ryan Paevey) urmeaza sa se casatoreasca cu o fosta colega de liceu. Jess (Jocely Hundon) este cea mai buna prietena a lui Ted, ea dorind sa ii organizeze marele eveniment. Insa Jess are o mare problema care ar impiedica-o sa organizeze acest eveniment, este indragostita de Ted. Va reusi Jess sa isi infranga sentimentele si sa organizeze nunta prietenului sau? Filmul Prietena si mireasa are durata de o ora si 17 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,1.

Stop The Wedding / Opriti nunta! (2016) – 19 iunie, ora 16. Anna (Rachel Boston) este o avocata specializata in divorturi. Clay (Niall Matter) este de profesie medic. Cei doi se intalnesc si incearca sa impiedice nunta dintre tatal lui Clay si matusa Annei, insa nu reusesc sa opreasca evenimentul, ba mai mult, Clay si Anna se indragostesc.
Filmul Opriti nunta! are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Sezonul nuntilor la DIVA

All of My Heart: The Wedding / Aventura in doi: Casatoria (2018) – 19 iunie, ora 18. Jenny (Lacey Chabert) si Brian (Brennan Eliott) formeaza un cuplu, ei doresc sa se casatoreasca insa cei doi intampina probleme financiare. Pentru a se casatori, cei doi sunt nevoiti sa vanda hanul unde s-au intalnit sau sa gasesc o alta solutie.
Filmul Aventura in doi: Casatoria are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7.

The Vows We Keep / Juramintele noastre (2021) – 26 iunie, ora 16. Hazel (Fiona Gubelmann) este organizator de evenimente, ea nu este apreciata de seful ei la serviciu insa are ocazia sa ii arate acestuia ca se inseala in privinta ei. Sora lui Hazel doreste sa faca nunta sa intr-un han. Cu cateva zile inaintea evenimentului, patronul ii anunta pe miri ca va vinde hanul. Hazel se angajeaza sa il convinga pe patronul hanului sa nu vanda afacerea pana nu va avea loc evenimentul si ii promite sorei sale ca ii organizeaza si nunta.

Wedding of Dreams / O nunta de vis (2018) – 26 iunie, ora 18. Debbie (Debbie Gibson) este o artista care se intoarce ca profesor la liceul din orasul natal. Debbie planuieste sa se marite cu Nohan (Robert Grant), consilier la acelasi liceu. Cei doi vor sa faca nunta in vacanta de vara insa, cu cateva zile inaintea marelui eveniment, lui Debbie i se ofera o oportunitate in cariera sa. Oare ce va alege Debbie, cariera sau iubirea?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.