Padurea snobilor / Excursie cu surprize – Warner TV
Postul de televiziune Warner TV a programat pentru luna martie filme de comedie pentru intreaga familie. Aceste filme vor fi difuzate in fiecare seara de luni a lunii martie, de la ora 20:00. In acest articol vom detalia aceste filme de comedie ce vor fi difuzate pe Warner TV in cursul lunii martie.

3 Ninjas Kick Back / Cei 3 Ninja lovesc din nou (2004) – 7 martie, ora 20:10. In acest film, 3 copii practicanti de karate au doua misiuni foarte importante si dificile. Rocky (Sean Fox), Colt (Max Elliott Slade) si Tum Tum (J. Evan Bonifant) au un meci foarte important de baseball cu echipa lor, Dragonii, care ii infrunta pe Mustangi, pe care trebuie sa ii invinga.

Pe langa acest lucru, cei 3 copii vor trebui sa il insoteasca pe bunicul lor, Mori (Victor Wong), in Japonia pentru a inmana un trofeu castigatorului unui turneu de karate. Trofeul contine o cheie a unui cufar plin cu aur, aflat intr-o pestera.

Astfel, baietii trebuie sa pazeasca acel trofeu pentru ca o banda de rockeri vor sa il fure pentru a pune mana pe aur. Oare vor reusi cei 3 copii sa duca la bun sfarsit cele 2 misiunii ale lor?
Filmul Cei 3 Ninja lovesc din nou are durata de o ora si 33 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,6.

RV / Excursie cu surprize (2006) – 14 martie, ora 20:25. Membrii familiei Munro planuiesc o vacanta in Hawaii, insa capul familiei schimba planul in ultimul moment. Bob Munro (Robin Williams) decide sa isi duca membrii familiei intr-o excursie cu masina pana in Colorado. Bob inchiriaza un RV (autobuz amenajat pentru locuit).

In drumul spre Colorado, membrii familiei Munro trec prin aventuri interesante care ii va uni si mai mult. Filmul Excursie cu surprize are durata de o ora si 38 de minute iar pe IMDb a primit nota 5,5.

Padurea snobilor / Excursie cu surprize – Warner TV

Waking Ned Devine / In sanatatea lui Ned (1998) – 21 martie, ora 20:25. Filmul se poate vedea si pe 27 februarie, la ora 19:15. Ned Devine (Jimmy Keogh)  castiga un premiu foarte mare in bani la loto. De bucurie, Ned moare subit. Toti locuitorii din orasul lui Ned decid sa nu il declare mort pentru a incasa premiul de la loterie.
Filmul in sanatatea lui Ned are durata de o ora si 31 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,4.

Caddyshack / Padurea snobilor (1980) – 28 martie, ora 20. In clubul de golf Bushwood vin toti bogatasii vremii pentru a juca un turneu de golf cu premii mari atat pentru castigatori cat si pentru carausul lui. La acest turneu se inscrie si Danny Noonan (Michael O’Keffe) pe post de caraus al jucatorului de golf Ty Web (Chevy Chase). Danny spera sa castige concursul carausilor pentru a putea sa isi plateasca bursa de studii.
Filmul Padurea snobilor are durata de o ora si 38 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.