Paienjenelul Lucas – episoade noi in cadrul programului Cartoonito
In lunile octombrie si noiembrie, in cadrul programului prescolar Cartoonito difuzat in fiecare zi pe postul Boomerang intre orele 09-19, copiii vor viziona noi episoade ale serialelor preferate de ei, cum ar fi: Thomas si prietenii sai, Cocomelon, Paienjenelul Lucas, Cartitel, Ciupi Ciup si Ciupercutele.

Serialul educativ CoComelon prezinta aventurile unui bebelus pe nume JJ si a fratilor sai. Ei pornesc zilnic in aventuri interesante si educative prin oraselul CoComelon. Cu ajutorul acestui serial educativ, prescolarii pot invata si cantece frumoase. CoComelon are 4 sezoane cu un total de 91 de episoade, durata fiecarui episod este de 4 minute iar pe IMDb a obtinut nota 4,7.

Thomas si prietenii. Din 5 noiembrie vor fi difuzate noi episoade din cadrul sezonului cu numarul 25. Serialul Thomas si prietenii spune aventurile unei locomotive cu aburi si a prietenilor sai. Aceste aventuri au loc in orasul Sodor unde toate marfurile si oamenii sunt transportati cu ajutorul trenurilor. Thomas si prietenii are 25 de sezoane cu un total de 589 de episoade, durata fiecarui episod este de 11 minute iar pe IMDb a primit nota 6,5.

Paienjenelul Lucas. Lucas este un paianjen curajos si curios care trece prin diferite aventuri alaturi de prietenii sai. Acesta este o animatie 3D. Serialul animat Paienjenelul Lucas are 2 sezoane cu un total de 60 de episoade, durata fiecarui episod este de 1 minut iar pe IMDb a obtinut nota 8,4.

Paienjenelul Lucas – episoade noi in cadrul programului Cartoonito

Cartitel este o cartita visatoare, excentrica, curajoasa si amabila. Cartitel este eroul orasului MoleTown pe care micuta cartita l-a salvat de la distrugere. Un gradinar rau a dorit sa distruga orasul . Din ziua in care Cartitel a salvat orasul, toti locuitorii acestui oras ii poarta recunostinta si admiratie micului erou.

Ciupi Ciup si Ciupercutele. Gardienii padurii, Lilit si Chep exploreaza lumea plantelor cu entuziasm si curiozitate. Ei descopera cat de distractiva poate fi viata in padure.

Programul educativ Cartoonito se adreseaza prescolarilor cu varsta cuprinsa intre 2-5 ani. Programul ii invata pe copii sa se accepte si sa se iubeasca asa cum sunt, in compania unor personaje autentice animate. Cartoonito a fost special conceput pentru postul Boomerang.

Postul Boomerang are licenta tematica – desene animate si apartine companiei Warner Bros Discovery. Boomerang se afla in pachetele de baza ale celor mai mari companii de cablu iptv si dth de la noi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.