Pamantul, soarele si tu – serial indian Acasa

Acasa pregateste difuzarea unui nou serial indian, productia se numeste Pamantul, soarele si tu (Bade Achhe Lagte Hain 2). Serialul a fost produs de Ekta Kapoor, una dintre cele mai influente personalitati pentru televiziunea indiana, pentru casa de productie Balaji Telefilms.

Rezumat serial Pamantul, soarele si tu

Priya Sood (Disha Parmar) locuieste cu mama ei, cu surorile Sara, Maitri, Sandy si cu varul Akshay. Tatal lor, Mahendra, i-a parasit, locuind acum cu a doua sotie si cu fiul lor. Ram Kapoor, un om de afaceri de succes, a fost parasit de iubita sa Vedika si se concentreaza acum asupra afacerii si a familiei, care o include pe mama vitrega Nandini si fratii vitregi Shubham si Shivina.

Shivina si Akshay au o aventura insa Akshay refuza sa se casatoreasca inaintea Priyei, astfel aceasta se casatoreste cu Ram. Vedika, sperand sa se impace cu Ram, ii dezvaluie Priyei trecutul ei cu Ram. Insa, acest lucru nu ii desparte pe Ram si Priya. Ram decide sa redeschida investigatia despre uciderea tatalui sau. Varun, sotul Sarei, si Mahendra sunt implicati in aceasta crima si ajung la inchisoare.

Pamantul, soarele si tu – serial indian Acasa

In serial putem vedea actorii Disha Parmar, Nakuul Mehta (Never Kiss Your Best Friend – 2020), Amit Singh Thakur (O frumusete ucigatoare – 2021), Rohan Kapoor, Jyoti Tiwari, Reena Aggarwal (Talaash: The Answer Lies Within – 2012), Supriya Shukla, Srishti Jain si altii.

Seria are 3 sezoane si formeaza in total 453 de episoade, ultimul episod a fost difuzat in luna mai 2023. Acasa va difuza Pamantul, soarele si tu din 8 noiembrie, de luni pana vineri, de la ora 15:00. Va inlocui un alt serial indian, Un nou rasarit, care va ajunge la final.

Pamantul, soarele si tu are pe IMDb nota 6.8 din 890 recenzii.
Acesta este considerat a fi un sequel spiritual al seriei Bade Achhe Lagte Hain din 2011 care a avut peste 600 de episoade difuzate intre 2011 – 2014.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII