Pantera Neagra: Wakanda pentru totdeauna – in topul filmelor Disney+
Disney+ anunta ca filmul Black Panther: Wakanda Forever / Pantera Neagra: Wakanda pentru totdeauna (2022) este cel mai urmarit film marca Marvel pe plan global disponibil pe aceasta platforma.

Pantera Neagra: Wakanda pentru totdeauna este continuarea filmului Pantera Neagra din 2018. Actiunea filmului se petrece in Wakanda dupa moartea regelui T’Challa (Chadwick Boseman). Regina Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright) si M’Baku (Winston Duke) duc o lupta pentru a-si proteja poporul de interventia marilor puteri, in timp ce poporul ii onoreaza cum se cuvine memoria regelui.

Poporul si eroii Wakandezi ajutati de Nakia (Lupita Nyong’o) si Everett Ross (Martin Freeman) sunt gata sa inceapa un nou capitol si fac planuri pentru un nou drum luminos al  regatului Wakanda. Actorul Tenoch Huerta (Namor, regele unui popor subacvatic) a luat lectii de inot special pentru acest rol.

Regele regatului Wakanda, T’Challa, a trebuit sa fie scos din povestea partii a 2-a a filmului pentru ca actorul Boseman a murit in 2020.

Filmele Pantera Neagra si Pantera Neagra: Wakanda pentru todeauna sunt regizate de Ryan Coogler. Pantera Neagra: Wakanda pentru totdeauna este nominalizat la Premiile Academiei Americane de film la cinci categorii. Pe langa acest film, fanii filmelor Marvel pot urmari si un documentar din culisele filmului cu interviuri ale actorilor.

Pantera Neagra: Wakanda pentru totdeauna – in topul filmelor Disney+

Filmul a intrat pe Disney+ pe 8 februarie. Are durata de doua ore si 41 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,9. Pe Disney+, abonatii pot urmari o multime de filme marca Marvel, printre care mentionam: Si Daca, Omul Furnica, Thor, Omul de Otel, Spider-Man, Gardienii Galaxiei, Vaduva Neagra sau She Hulk.

Dupa cum v-ati putut da seama, filmele Marvel au la baza super-eroi.  Disney+ apartine companiei Disney si este cea mai noua platforma de streaming lansata pe plan international care este disponibila si in tara noastra. Disney+ pune la dispozitia abonatilor sai continut ale caselor de productii Disney, Star, Marvel, National Geographic si altele.

Cele mai cunoscute platforme de streaming internationale disponibile si in Romania sunt: Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ si HBO Max.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.