Posturile Disney si Estrada vor iesi din grila Akta si vor intra Viasat Explore/Nature HD

Programele Disney Channel, Disney Junior si Estrada TV vor iesi din grila de programe Akta urmand sa fie introduse programele Viasat Explore HD, Viasat Nature HD, Medika TV, Orizont TV, Kapital TV, NCN si Bucuresti TV. Modificarile de grila ar urma sa fie efectuate in luna martie.

Akta vine cu modificari de grila luna urmatoare, urmand sa scoata 3 programe din grila (Disney Channel, Disney Junior si Estrada TV) si sa introduca 7 canale TV (Viasat Explore HD, Viasat Nature HD, Medika TV, Orizont TV, Kapital TV, NCN si Bucuresti TV). Posturile Medika TV, Orizont TV, Kapital TV, NCN si Bucuresti TV vor intra la toti operatorii fiind in lista de programe must carry pentru anul 2019.

Posturile Disney si Estrada vor iesi din grila Akta si vor intra Viasat Explore/Nature HD

Cea mai buna veste este introducerea posturilor Viasat Explore si Viasat Nature la calitate HD, aceste programe fiind in prezent in grila Akta doar in format SD. Pe langa acestea, vor intra si cele 5 programe noi din lista must carry (termenul limita pentru introducerea programelor din lista must carry a fost prelungit cu 30 de zile). Desi canalele care vor iesi din grila Akta nu sunt foarte importante, pot nemultumi persoanele cu copii care urmaresc posturile Disney Channel si Disney Junior.

Reamintim ca acum aproximativ o luna si jumatate au fost efectuate modificari importante in grila Akta, fiind eliminate posturile National Geographic SD/HD si Nat Geo Wild SD/HD si introduce programele DocuBox SD/HD si Arcadia TV, o alta modificare in urma careia abonatii Akta au fost nemultumiti.

Posturile Disney si Estrada vor iesi din grila Akta si vor intra Viasat Explore/Nature HD

Voi ce parere aveti despre urmatoarele modificari care vor fi efectuate luna urmatoare in reteaua Akta: eliminarea programelor Disney Channel, Disney Junior si Estrada TV si introducerea programelor Viasat Explore HD, Viasat Nature HD, Medika TV, Orizont TV, Kapital TV, NCN si Bucuresti TV?

Multumiri lui Bebe si Georgian pentru informatii;

Update 01.03.2019: Posturile Disney Channel, Disney Junior si Estrada TV au iesit din grila de programe Akta si au fost introduse programele Medika TV (pozitia 56), Orizont TV (pozitia 100), Kapital TV (pozitia 71), Bucuresti TV (pozitia 27), Viasat Explore HD (pozitia 146) si Viasat Nature HD; Viasat Explore HD si Viasat Nature HD sunt in pachetul Evolution (momentan Viasat Nature HD nu este codat);

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

119 COMENTARII

  1. Asta e motivul de ce nu mai mă uit la Disney. Mă uitam la Phineas și Ferb toată ziua și acum copii ăștia se uita până să fie scoasă. Asta a început scăderea audiențelor la Disney-urile. Dacă se lansează Disney+ în România, o să fie mai puțin audiență, sau se închide, cum s-a închis și în Italia, în Australia și în curând, se închide și în Marea Britanie.

    • Parerea mea este ca audienta a scazut din momentul in care au fost scoase posturile din grila Akta. Este normal ca atunci cand elimini programele din grila unui operator destul de mare sa scada audienta.