Patria mea esti tu – Kanal D
Patria mea esti tu (Wounded Love / Vatanim Sensin – 2016) este unul dintre cele mai apreciate seriale difuzate in prezent de Kanal D, aceasta productie a mai fost difuzata si in trecuta pe acelasi post.

Rezumat serial Patria mea esti tu
Cevdet (Halit Ergenc) este un comandant de succes al Imperiului Otoman care lupta pentru tara sa in Razboaiele Balcanice. Desi are o misiune dificila, acesta nu renunta si lupta cu indarjire pana la capatul puterilor. Familia lui este in Salonic, inclusiv frumoasa lui sotie Azize (Berguzar Korel), mama sa Hasibe (Celile Toyon), fiul adoptat Ali Kemal (Kubilay Aka) si fiicele Hilal (Miray Daner) si Yildiz (Pinar Deniz).

Cevdet face orice pentru tara sa, fara sa se gandeasca la viitorul sau. In timpul razboiului, acesta este tradat de prietenul sau apropiat Tevfik (Onur Saylak) si este tinut captiv de dusmani timp de 8 ani. Tevfik este indragostit de mult timp de Azize, acesta fiind motivul pentru care il tradeaza pe Cevdet. O minte pe Azize ca sotul ei a murit in razboi, influentand-o sa se mute in Izmir, Turcia. Azize se vede nevoita sa lase totul in urma si sa inceapa o noua viata alaturi de familia ei si face tot ce-i sta in putinta pentru a ramane uniti, desi se gandeste zilnic la sotul ei.

Din distributia serialului fac parte actorii Halit Ergenç (1001 de nopti – 2006, The Magnificent Century – 2011, Cars of the Revolution – 2008), Bergüzar Korel (a jucat impreuna cu Halit Ergenç si in serialul 1001 de nopti), Boran Kuzum (The Way We Are – 2020, Cingoz Recai – 2017), Pinar Deniz (Love 101 – 2020), Miray Daner (The Protector – 2018), Onur Saylak (a jucat rolul lui Egemen in serialul Alegerea – 2020, difuzat in prezent de Happy Channel), Celile Toyon Uysal si altii.

Patria mea esti tu – Kanal D

Serialul Patria mea esti tu are doua sezoane si un total de 59 de episoade difuzate in perioada 2016 – 2018. Pe IMDB a obtinut o nota buna, 8.2 din 3.947 de recenzii.
Kanal D difuzeaza acest serial miercuri, joi si vineri, de la ora 09:15.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.