Pe eMag ai acum și Supermarket.

După ce au ajuns să vândă mâncare de câini și alte tâmpenii, emag, un magazin ce e cunoscut pentru produsele IT și electronice a ajuns să aibă și o categorie numită Supermarket. Adică, pe lângă mâncarea de câini acum vând și făină. Nu m-aș mira ca românașii să se omoare între ei să facă cumpărături acum direct pe emag (la început, ca așa e traditia, știți voi, cum a fost cu tigăile).

Totuși supermarket-ul nu este proprietatea emag ci a supermarket-ului MegaImage care se pare că a avut o idee destul de bună, idee după care vor tânji și celelalte supermarket-uri.

Nu am nimic împotrivă dar mie unul mi se pare că emag se vinde prea ușor. Nu m-ar mira ca în curând să apară și o categorie Sex-shop sau farmacie. De fapt, nu mai zic nimic că poate dau idei.

Ceea ce mi se pare și mai ironic a fost acel concurs, de acum câteva zile ce se numea „Mai mult decât carte” unde trebuia să ghicești ce se va deschide nou la emag și erai înscris pentru tragere la sorți. Cine s-ar fi gândit că „mai mult decât carte” la emag înseamnă făină și pește?

Si dacă tot vorbim despre asta, haideți să vorbim și despre transport. Clienții care beneficiază de transport gratuit sunt cei care comandă poduse de minim 300 de lei. Sunt tare curios cât va costa taxa de transport. Sunt și mai curios cum vor livra alimentele congelate. Cine știe, poate Fan Curier va achiziționa (tot de la emag că au vândut și mașini) mașini ce dispun de lăzi frigorifice, lazi ce vor fi lipite de mașini cu bandă adezivă inscripționată emag și pentru care vor acorda garanție cu posibilitatea de extindere. Dar să lăsăm gluma la o parte și să revenim la întrebarea care mă macină. Oare ce va mai vinde emag pe viitor?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.