Cum ma abonez la serviciile Digi (RCS – RDS)?

Deoarece am primit in repetate randuri intrebarea „cum ma abonez la serviciile Digi?” vom detalia in acest articol tot ce trebuie sa stim pentru a ne abona la serviciile Digi (RCS – RDS). Compania Digi ofera servicii complete de telecomunicatii: televiziune (prin cablu sau satelit), internet, telefonie fixa, telefonie mobila, internet mobil si energie electrica.

Abonarea in reteaua Digi (RCS – RDS) se poate face prin 4 modalitati:
-ajungem intr-un punct de lucru Digi cu actul de identitate (BI/CI);
-apelam numarul de telefon pentru clienti noi 0314004600;
-facem o comanda online pe site-ul Digi Romania; online putem face comanda fie logati in Contul Meu – Serviciile mele, fie fara sa fim logati in cont;
-pe pagina oficiala Facebook Digi Romania;

Care este cea mai rapida modalitate de abonare in reteaua Digi (RCS – RDS)?
Cea mai rapida modalitate prin care ne putem abona la Digi este sa ajungem intr-un punct de lucru cu actul de identitate, semnam contractul acesta fiind activ pe loc. Daca facem o comanda online sau telefonic pentru a ajunge un agent de teren la domiciliu, dureaza pana ajunge acel agent de teren iar dupa ce semnam mai dureaza o mica perioada pana este procesat contractul. In schimb, in punctul de prezenta contractul se proceseaza in baza de date Digi pe loc. Aceeasi situatie se aplica si in cazul in care dorim portarea unui numar, cererea de portare este inregistrata pe loc daca o facem intr-un punct de lucru Digi.

Indiferent ca este vorba de televiziune, internet sau telefonie, abonarea la serviciile Digi se face avand actul de identitate fara acte suplimentare. Contractul de proprietate al imobilului este necesar doar in situatii speciale (exemplu: cand exista minim 2 contracte cu datorii neplatite la o adresa iar titularul imobilului doreste sa semneze un contract pe aceeasi adresa).

Cum ma abonez la serviciile Digi (RCS – RDS)?

Procedura de abonare in reteaua Digi (RCS – RDS) este una simpla si este recomandat sa o facem intr-un punct de lucru, fiind cea mai rapida modalitate si avand avantajul ca putem discuta fata in fata cu reprezentantul comercial Digi despre orice neclaritate/informatie dorim. In plus, punctele comerciale Digi nu mai sunt la fel de aglomerate precum erau pana acum 3-4 ani. O lista completa cu punctele de prezenta din fiecare judet gasim pe site-ul Digi Romania.

Lasati comentariu cu orice intrebare aveti despre abonarea in reteaua Digi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

501 COMENTARII

  1. Buna ziua !
    Am si eu o întrebare
    As dorii sa fac un contract pentru televiziune si internet , dar casa în care locuim este nou construita si actele înca nu sunt finalizate , prin urmare înca nu avem numar la casa … Putem face contractul pe numarul de casa al unui vecin , dar cu buletinul meu ? Ca sa existe o adresa unde sa vina factura ! … Asta pana sunt gata actele si avem numarul la casa . Multumesc !

    • Intrati pe Digi .ro intrati pe sectiunea Digi Internet selectati ce abonament doriti si apasati butonul comanda si pentru sectiunea tv faceti la fel.