Cum ma abonez la serviciile Digi (RCS – RDS)?

Deoarece am primit in repetate randuri intrebarea „cum ma abonez la serviciile Digi?” vom detalia in acest articol tot ce trebuie sa stim pentru a ne abona la serviciile Digi (RCS – RDS). Compania Digi ofera servicii complete de telecomunicatii: televiziune (prin cablu sau satelit), internet, telefonie fixa, telefonie mobila, internet mobil si energie electrica.

Abonarea in reteaua Digi (RCS – RDS) se poate face prin 3 modalitati:

 • ajungem intr-un punct de lucru Digi cu actul de identitate (BI/CI);
 • apelam numarul de telefon pentru clienti noi 0314004600;
 • facem o comanda online pe site-ul Digi Romania; online putem face comanda fie logati in Contul Meu – Serviciile mele, fie fara sa fim logati in cont;
 • pe pagina oficiala Facebook Digi Romania;

Care este cea mai rapida modalitate de abonare in reteaua Digi (RCS – RDS)?

Cea mai rapida modalitate prin care ne putem abona la Digi este sa ajungem intr-un punct de lucru cu actul de identitate, semnam contractul acesta fiind activ pe loc. Daca facem o comanda online sau telefonic pentru a ajunge un agent de teren la domiciliu, dureaza pana ajunge acel agent de teren iar dupa ce semnam mai dureaza o mica perioada pana este procesat contractul. In schimb, in punctul de prezenta contractul se proceseaza in baza de date Digi pe loc. Aceeasi situatie se aplica si in cazul in care dorim portarea unui numar, cererea de portare este inregistrata pe loc daca o facem intr-un punct de lucru Digi.

Indiferent ca este vorba de televiziune, internet sau telefonie, abonarea la serviciile Digi se face avand actul de identitate fara acte suplimentare. Contractul de proprietate al imobilului este necesar doar in situatii speciale (exemplu: cand exista minim 2 contracte cu datorii neplatite la o adresa iar titularul imobilului doreste sa semneze un contract pe aceeasi adresa).

Cum ma abonez la serviciile Digi (RCS – RDS)?

Procedura de abonare in reteaua Digi (RCS – RDS) este una simpla si este recomandat sa o facem intr-un punct de lucru, fiind cea mai rapida modalitate si avand avantajul ca putem discuta fata in fata cu reprezentantul comercial Digi despre orice neclaritate/informatie dorim. In plus, punctele comerciale Digi nu mai sunt la fel de aglomerate precum erau pana acum 3-4 ani. O lista completa cu punctele de prezenta din fiecare judet gasim pe site-ul Digi Romania.

Lasati comentariu cu orice intrebare aveti despre abonarea in reteaua Digi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

30 COMENTARII

  • Buna seara,
   Noi nu reprezentam compania Digi, doar oferim informatii.
   Abonarea in reteaua Digi (RCS – RDS) se poate face prin 3 modalitati:
   ajungem intr-un punct de lucru Digi cu actul de identitate (BI/CI);
   apelam numarul de telefon pentru clienti noi 0314004600;
   facem o comanda online pe site-ul Digi Romania; online putem face comanda fie logati in Contul Meu – Serviciile mele, fie fara sa fim logati in cont;
   pe pagina oficiala Facebook Digi Romania;

  • Buna seara,
   Abonarea in reteaua Digi (RCS – RDS) se poate face prin 3 modalitati:
   ajungem intr-un punct de lucru Digi cu actul de identitate (BI/CI);
   apelam numarul de telefon pentru clienti noi 0314004600;
   facem o comanda online pe site-ul Digi Romania; online putem face comanda fie logati in Contul Meu – Serviciile mele, fie fara sa fim logati in cont;
   pe pagina oficiala Facebook Digi Romania;

 1. Buna ziua,
  Pentru o locatie/rezidenta din jud.Alba(rural) pot incheia un contract de servicii la o filiala din mun.Cluj unde am domiciliul?
  Daca nu, cum se poate proceda(pe mail, telefonic,etc) fara sa ma deplasez in judetul unde este locatia de interes?
  Mai ales ca avem mai multe contracte cu RCS RDS la mai multe locatii in Cluj-Napoca.

  Multumesc,

  • Buna seara,
   La sediu puteti semna un abonament pentru judetul Alba doar intr-un punct de lucru din Alba. Puteti solicita telefonic la relatii cu clientii Digi 0314004600 sa ajunga un agent de teren acasa sau puteti face o comanda online pe site-ul Digi.

  • Nu inteleg exact, la ce modificari la computer va referiti? Doriti sa va abonati la internet de la Digi fara sa schimbati ceva pe calculator? E posibil sa fie nevoie sa fie facute mici setari pe computer insa veti fi ajutat de catre instalatorii Digi.

  • Pentru a va abona la serviciile Digi trebuie sa ajungeti intr-un punct de lucru Digi, sa faceti o comanda telefonic la serviciul de relatii cu clientii Digi la numarul 0314004600 sau o comanda online pe site-ul digi Romania.

  • Noi nu reprezentam compania Digi, doar oferim informatii.
   Pentru a va abona la telefonia mobila de la Digi trebuie sa ajungeti intr-un punct de lucru Digi, sa contactati serviciul de relatii cu clientii Digi la numarul 0314004600 sau sa faceti o comanda online.

 2. Sunt abonat orange de foarte multi ani Acum as dorii portare in reteaua rcs rds , abonament si achizitionarea unui telefon performant. Problema mea este ca sunt f.greu transportabil. Locuiesc in BUCURESTI sos. PANTELIMON nr * bl.* sc.* et.* ap.*, f. aoroape de un centru rcs rds. As fi f.indatorat daca un reprezentant al dvs. m-ar vizita si as putea semna contractul.
  Cu mii de multumiri anticipate

  • Noi nu reprezentam compania RCS – RDS, doar oferim informatii in anumite limite.
   Pentru a ajunge un agent de teren comercial Digi in vederea semnarii contractului va recomand sa sunati la numarul 0314004600 sau sa faceti o comanda online pe site-ul Digi Romania.

 3. Buna ziua .. as dori si eu sa fac un abonament digi tv si net si as vrea sa stiu daca veniti la mine acasă direct … Va dau strada Sos Stefan cel mare Nr * Bloc * Scara * AP * … Si va las si nr meu de telefon 07***** o zi bună va doresc.

  • Buna seara,
   Noi nu reprezentam compania Digi, doar oferim informatii.
   Pentru a ajunge un agent de teren Digi la domiciliu in vederea semnarii contractului trebuie sa faceti o cerere telefonic la numarul 0314004600 sau online pe site-ul Digi Romania.

  • Pentru a va abona la RCS – RDS trebuie sa ajungeti intr-un punct de lucru Digi (RCS – RDS), sa sunati la serviciul de relatii cu clientii RCS – RDS sau sa faceti o comanda online pe site-ul Digi.

 4. Sunt deja clientul dumneavoastră dar sunt înregistrat în România și plătesc acolo. Acum nu îmi mai funcționează și vreau sa renunț la contractul în România și vreau să mă abonez în Italia Torino. Cum trebuie să procedez?

  • Noi nu reprezentam compania Digi, doar oferim informatii.
   Pentru a va abona la Digi Mobil Italia trebuie sa luati legatura cu unul din distribuitorii Digi Italia, gasiti o harta cu distribuitorii pe site-ul Digi Mobil Italia. In ce localitate/zona va intereseaza?