Poldark – serial istoric pe Happy Channel
Happy Channel este una dintre televiziunile care difuzeaza seriale si mini serii istorice sau de epoca, un astfel de serial difuzat in prezent este Poldark (2015). Acest serial reprezinta ecranizarea romanelor istorice celebre scrise de Winston Graham.

Rezumat serial Poldark

Ross Poldark (Aidan Turner) revine in Anglia dupa ce a luptat in Revolutia Americana iar familia si prietenii lui il credeau mort. Femeia cu care intentiona sa se casatoreasca este acum casatorita cu varul lui. Tatal sau a murit iar proprietatea mostenita a inceput sa se degradeze. Actiunea se desfasoara la sfarsitul anilor 1700, serialul este o drama de familie dar si despre conflictul dintre bogati si saraci. Este o perioada in care pescarii nu prind foarte mult peste, minele se inchid din cauza preturilor foarte scazute insa mancarea si chiriile sunt scumpe. Ross incearca sa isi foloseasca pamantul in scopuri productive si incearca sa castige inapoi inima persoanei iubite sau cel putin incearca sa gaseasca un motiv pentru a trai fara ea.

Rolul personajului principal este interpretat de Aidan Turner (a interpretat rolul lui Kili in trilogia Hobitul), iar acestia sunt alti actori pe care ii vom vedea in serial: Eleanor Tomlinson (The Illusionist – 2006, Jack the Giant Slayer – 2013, Angus, Thongs and Perfect Snogging – 2008), Jack Farthing (The Riot Club – 2014), Beatie Edney (In the Name of the Father – 1993, Highlander – 1986, Highlander: Endgame – 2000), Tristan Sturrock (The Crown – 2016, Christopher Robin – 2018), Luke Norris (The Duchess – 2008, Skins – 2007), Heida Reed sau Gabriella Wilde (The Three Musketeers – 2011, Carrie – 2013, Wonder Woman 1984 – 2020).

Poldark – serial istoric pe Happy Channel

Serialul Poldark are 5 sezoane lansate intre 2015 – 2019 si un total de 43 de episoade. Happy Channel difuzeaza cate doua episoade ale acestui serial in fiecare sambata, de la ora 12:30. Sambata urmatoare, 24 aprilie, vor fi difuzate episoadele 3 si 4 ale sezonului 3. Acest serial a mai fost difuzat in trecut de Happy Channel.
Pe IMDB, seria Poldark are o nota foarte buna, 8.3 din 26.625 de recenzii.

Poldark este difuzat in prezent si de Epic Drama, zilnic cate doua episoade pe zi (unul dimineata si unul dupa-amiaza).
Happy Channel difuzeaza in prezent Razboi si pace, o mini serie similara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII