Pompierii din Chicago – sezonul 6 la Diva
Diva anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca incepand din data de 22 martie, de la ora 15:50, va incepe difuzarea sezonului 6 al serialului Chicago Fire / Pompierii din Chicago. Serialul va fi difuzat de luni pana vineri, cate doua episoade consecutiv, si urmareste vietile personale si profesionale ale pompierilor, paramedicilor si a echipelor de salvare si descarcerare.

Sezonul 6 este un crossover cu sezonul 1 al serialului Camera de garda si cu sezonul 3 din Chicago P.D. Iata cateva indicii privind ce se va intampla in sezonul 6 cu eroii nostri. Matthew Casey (Jesse Spencer) si Gabriela Dawson (Monica Raymond) vor sa devina parinti insa implinirea acestui vis va fi greu de indeplinit.

Kelly Severide (Taylor Kinney) si colegii sai vor investiga un inciendiu petrecut la o scoala care a fost provocat de un elev. Casey va fi promovat obtinand functia de capitan iar Christopher Herrmann (David Eigenberg) este promovat life coach. Brian Zvonecek (Yuriy Sardarov) este ranit grav incat nu va mai putea activa pe teren. FBI va veni la Sectia 51. Gabriela va primi o oferta de angajare pe ambulanta privata.

La finalul sezonului 6 al serialului Pompierii din Chicago, fanii serialului isi vor lua la revedere de la actrita Monica Raymund (Gabriela Dawson) care va iesi din distributia serialului.

Pompierii din Chicago – sezonul 6 la Diva

Contractul dintre Monica Raymond si producatorii serialului a expirat iar actrita a dorit sa incerce si alte roluri. Monica a locuit timp de 5 ani in Chicago iar dupa terminarea celui de al 6-lea sezon, s-a mutat in Los Angeles si a jucat in serialul Hightown in care este un agent al Serviciului Federal pentru Pescuit din Massachusetts care are probleme cu alcoolul si drogurile.

Serialul Pompierii din Chicago are 11 sezoane cu un total de 234 de episoade, durata fiecarui episod este de 43 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 8. Sezonul 6 are 23 de episoade.

Diva se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth de la noi din tara, cum ar fi: Orange Romania, Orange Romania Communications, Vodafone, Digi, Focus Sat sau iNES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.