Posturile Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD ar urma sa intre in grila Digi

In grila Digi ar urma sa intre programele Discovery HD, Discovery Science, Investigation Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD, modificarile ar urma sa fie facute la sfarsitul lunii decembrie.

Programele Discovery HD, Discovery Science, Investigation Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD ar urma sa intre in grila Digi pe cablu digital (DVB-C) iar in grila satelit cel mai probabil nu vor intra programele TVR1 HD si TVR2 HD. Modificarile ar urma sa se faca la sfarsitul lunii decembrie, in aceeasi perioada cu o modificare majora in grila Digi, eliminarea programului BBC Earth (unul din motivele eliminarii acestui program incepand cu 01 ianuarie 2019 fiind acela de a face loc programelor care vor intra in grila).

Posturile Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD ar urma sa intre in grila Digi.
In ultima perioada cei de la Digi au facut modificari in grila analogica (au scos anumite programe din grila analogica sau le-au mutat pe alte frecvente) pentru a face loc noilor programe Discovery, Animal Planet si TVR1 HD si TVR2 HD in grila digitala.

Printre programele care au iesit din grila analogica in unele zone sau au fost mutate pe alte frecvente se regasesc: TVH, Fashion TV, CNN, Paramount, Comedy Central, Viasat Explorer si Da Vinci.

Vestea este una foarte buna pentru abonatii Digi, programele Discovery fiind foarte dorite de catre abonatii RCS – RDS, acestea iesind din grila Digi la finalul anului 2012, multi abonati fiind foarte nemultumiti de aceasta decizie. Pe atunci, in locul programelor Discovery intrau in grila posturile Digi Animal World si BBC Entertainment, posturi care nu s-au ridicat la nivelul programelor pe care le-au inlocuit.

Posturile Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD ar urma sa intre in grila Digi.
Insa, exista posibilitatea sa fie si abonati nemultumiti deoarece programul BBC Earth va iesi din grila Digi incepand cu 01 ianuarie 2019, vom vedea exact impactul asupra abonatilor in momentul in care aceste modificari vor intra in vigoare.

In ultimele luni compania Digi a introdus in grila de programe digitala cateva posturi dorite de catre clientii Digi, programe precum Bollywood TV, Epic Drama si Digi 4k, cel din urma program fiind foarte apreciat de catre abonatii Digi care il pot receptiona cu televizoare 4k.

La Digi DTH, programele Discovery HD, Discovery Science si Investigation Discovery vor intra in Simulcrypt de pe frecventele FocusSat.

Multumim colegului Bebe pentru informatii.

Voi ce parere aveti despre noile programe care ar urma sa intre in grila Digi?

Update 31.12.2018: Avand in vedere ca modificarile nu au fost facute pana astazi in jurul orei 14:00, sansele ca programele mentionate mai sus sa intre in grila Digi astazi sunt minime, cel mai probabil va fi nevoie sa asteptam pentru schimbari de grila in perioada urmatoare din luna ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

400 COMENTARII

 1. Nu există nici o informație nouă in legătură cu tvr1hd si tvr2 hd ? De ce nu incep să emită în hd? De ce DIGI nu adaugă la max pack și cinemax2 hd? Celelalte firme de cablu au pachetul complet eu unul mă simt păcălit că nu am acest canal

  • Nu avem informatii noi despre posturile TVR1 HD si TVR2 HD.
   La Digi pachetul Maxpack costa 15 lei pe luna (nu include Cinemax 2 HD);
   La UPC pachetul Maxpak costa 25 lei pe luna (include Cinemax 2 HD);
   La Telekom pachetul Maxpack costa 4 euro, adica aproximativ 19 lei (nu include Cinemax 2 HD);
   La Orange pachetul Maxpack costa 5 euro pe luna, adica aproximativ 23 lei (include Cinemax 2 HD);
   La Akta pachetul Maxpak costa 20 lei pe luna (nu include Cinemax 2 HD);

   Asa ca permite-mi sa te intreb, de ce te simti pacalit si care firme de cablu au pachetul complet? Dintre operatorii de cablu mentionati mai sus, la care operator consideri ca este mai avantajos pachetul Maxpack? Ai plati 10 lei in plus doar pentru Cinemax 2 HD la UPC? Sau la Orange ai plati 8 lei in plus pentru Cinemax 2 HD? Eu nu as plati.

 2. Urmăriți lista must carry pe 2019 posturi ca Magic TV si Rock TV vor intra la DIGI..pt ca fac parte din must carry..poate vedem atunci ceva posturi noi..acestea două nu sunt singurele vor fi alături de NCN, Cinethronix, Medika TV, București TV…astea toate intra obligatoriu..sperăm când se vor introduce aceste posturi să intre și altele..acum nu stiu cat au la dispoziție să le bage..ca de băgat fi obligați…

  • Domnule George legea spune asa ca 25% din grila unui operator trebuie sa fie compusa din acea lista must carry. Parerea mea este urmatoarea digi va introduce doar 2 sau maxim 4 posturi tv noi din acea lista. Bucuresti tv in locul postului estrada tv, pentru ca nu cred, ca digi ii va da vreun ban domnului Fulga pentru a mai pastra postul estrada in grila. Nu au emisiuni interesante si nu se vede nici bine zici ca e filmat cu telefonul. Bucuresti tv este transmis HD din cate am auzit, deci iata un plus. Iar al 2 lea post trebui introdus obligatoriu pentru ca postul turcesc Kanal d a iesit din acea lista. Daca ar fi dupa mine as dori sa intre Cinethronix, din ce am vazut este un post interesant. Posturi de muzica si stiri sunt destule in grila. Parerea mea. Pana la sfarsitul lunii martie ar trebui sa se faca ceva modificari pentru a nu primi amenda de la cna. Dar vedem ce se va intampla. Va doresc o zi buna.

 3. ofiial: raspunsul celor de la discovery: posturile din grila actuala sunt toate posturile din portofoliul Discovery in grila DIGI….deci nu intra nimic nou de la discovery..ce scrie mai sus pe acest site nu mai este deloc ceva concret..adevarul este acesta: NU INTRA NICI UN POST…poate TVR 1 HD SI TVR 2 HD dar cine stie cand vor fi lansate si travel mix HD…nici aceste posturi nu sunt sigure..o zi buna..si lasati-va de vise

 4. Eu nu vad nici o modificare in grila DIGI…informatiile sau aprerile noastre sunt in zadar..ce scrie mai sus pare ceva senzational..daca se vor introduce posturi noi imi voi cere scz fata de voi..pt moment dezamagire totala…nici un site nu a mai scris ca DIGI va introduce posturi asa ca pare trista stirea asta..pt mine cel putin..21 ian 2019..este mult prea tarziu…

  • Domnule George in ultimul timp cei de la digi au primit o lovitura neasteptata si daca ati citit presa si scrisa si online stiti despre ce vorbesc. Ultimele informatii spun ca luna aceasta va intra travel mix si o frecventa cu posturi locale, in anumite zone. Nu vedeti ca nici tvr nu s-au tinut de promisiune. Vom vedea ce va fi.

 5. Sa înțelegem până la urmă ca DIGI doarme si nu va introduce nimic. Sperăm totuși travel mix hd..Dar se pare că sunt nepăsători. La ei nu cred că contează părerea abonaților..ce scrie mai sus pare destul de greu de realizat la digi fie în tot anul 2019..