Posturile Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD ar urma sa intre in grila Digi

In grila Digi ar urma sa intre programele Discovery HD, Discovery Science, Investigation Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD, modificarile ar urma sa fie facute la sfarsitul lunii decembrie.

Programele Discovery HD, Discovery Science, Investigation Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD ar urma sa intre in grila Digi pe cablu digital (DVB-C) iar in grila satelit cel mai probabil nu vor intra programele TVR1 HD si TVR2 HD. Modificarile ar urma sa se faca la sfarsitul lunii decembrie, in aceeasi perioada cu o modificare majora in grila Digi, eliminarea programului BBC Earth (unul din motivele eliminarii acestui program incepand cu 01 ianuarie 2019 fiind acela de a face loc programelor care vor intra in grila).

Posturile Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD ar urma sa intre in grila Digi.
In ultima perioada cei de la Digi au facut modificari in grila analogica (au scos anumite programe din grila analogica sau le-au mutat pe alte frecvente) pentru a face loc noilor programe Discovery, Animal Planet si TVR1 HD si TVR2 HD in grila digitala.

Printre programele care au iesit din grila analogica in unele zone sau au fost mutate pe alte frecvente se regasesc: TVH, Fashion TV, CNN, Paramount, Comedy Central, Viasat Explorer si Da Vinci.

Vestea este una foarte buna pentru abonatii Digi, programele Discovery fiind foarte dorite de catre abonatii RCS – RDS, acestea iesind din grila Digi la finalul anului 2012, multi abonati fiind foarte nemultumiti de aceasta decizie. Pe atunci, in locul programelor Discovery intrau in grila posturile Digi Animal World si BBC Entertainment, posturi care nu s-au ridicat la nivelul programelor pe care le-au inlocuit.

Posturile Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD ar urma sa intre in grila Digi.
Insa, exista posibilitatea sa fie si abonati nemultumiti deoarece programul BBC Earth va iesi din grila Digi incepand cu 01 ianuarie 2019, vom vedea exact impactul asupra abonatilor in momentul in care aceste modificari vor intra in vigoare.

In ultimele luni compania Digi a introdus in grila de programe digitala cateva posturi dorite de catre clientii Digi, programe precum Bollywood TV, Epic Drama si Digi 4k, cel din urma program fiind foarte apreciat de catre abonatii Digi care il pot receptiona cu televizoare 4k.

La Digi DTH, programele Discovery HD, Discovery Science si Investigation Discovery vor intra in Simulcrypt de pe frecventele FocusSat.

Multumim colegului Bebe pentru informatii.

Voi ce parere aveti despre noile programe care ar urma sa intre in grila Digi?

Update 31.12.2018: Avand in vedere ca modificarile nu au fost facute pana astazi in jurul orei 14:00, sansele ca programele mentionate mai sus sa intre in grila Digi astazi sunt minime, cel mai probabil va fi nevoie sa asteptam pentru schimbari de grila in perioada urmatoare din luna ianuarie.

Update 05.02.2019: In acest moment nu avem informatii suplimentare despre potentiala introducere in grila de programe Digi a programelor Discovery HD, Discovery Science si Investigation Discovery;

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

854 COMENTARII

 1. Postul FTA,Publika TV a fost eliminat din grila Digi Satelit,in prezent mai sunt 128 de posturi in grila.Incep oare sa mai adauge posturi noi in grila?

  • Salut ALIN,
   Ti-am mutat comentariul pe articolul dedicat.
   Pe acest articol as prefera sa mentinem discutiile la subiect: posibila introducere a programelor Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD.

  • Logic ar fi sa intre și la Digi,având în vedere că există o prietenie strânsă între Digi și Clevetire Media dar mai ales că posturile LookSport și LookPlus merg gratis in pachetul de Bază,încă de la revenirea lor în grila din 2015

 2. De ce se amana introducerea posturilor Film Box pe Digi Satelit si Digi Cablu?.Doar ce a fost lansat si Timeless Drama Channel.Ce mai stii Bebe?,la fel ce se mai stie cu introducerea posturilor LookSport HD si LookPlus HD pe Digi Satelit si Digi Cablu.

  • Salut Alin din cate stiu nu s-a lansat TDC. Eu am primit mesaj de la aceasta televiziune ca sunt in discutii cu mai multi cablisti si nu pot spune pe ce data se vor lansa. In rest nu comentez nimic pentru moment. Daca stii poti sa imi spui la ce cablist a intrat TDC? Multumesc. O zi buna

  • Salut Alin este cam devreme sa vorbim ce se va intampla in mai la digi. Voi scrie cand va fi cazul daca vor intra ceva posturi tv. Semnale sunt dupa cum am mai scris dar sa vedem. Tvr-urile nu vor intra nici in mai, pentru ca nu se vor lansa.

 3. Bebe acel ,,in curand”,mi-a dat fiori de fiecare data asteptand sa introduca ceva nou pe dth,insa de putine ori s-a transformat in realitate.Unii operatori iti zic cu o luna inainte ce intra,insa altii ori ascund pana in ultima,ori prefera sa te minta,spunandu-ti in fata ca nu intra nimic si ca ce ai citit pe net sunt doar informatii false.Asa ca nu mai am incredere ca intra Film Box pe Digi,mai astept pana la toamna sa vad daca Digi mai misca ceva sau daca nu caut altceva mai serios.Focussat poate sa introduca Hduri,la Digi de aproape 5 ani este lansat serviciul HD pe satelit si a crescut de la 12 Hduri,la 13 Hduri,spune si tu astia respecta abonatii.Intre timp la altii pe dth,vedem 17 hduri sau 54 de hduri pe dth.Eu nu mai am incredere in ce negociaza Digi de 4 ani de zile.O zi buna

  • Da Alin da ce preturi au cei cu 54 hd-uri si ce preturi practica digi. Uite Orange cu cele mai multe hd-uri pe dth cu cat mareste pretul si cu cat a marit digi? Nu le iau apararea dar asa este.

   • Da măcar sa fie si ei la egalitate cu Focussat,aia au 17 Hduri,cel mai multe pentru Romania.Ar fi trebuit si ei sa bage Antena1 HD,LookSport HD,LookPlus HD,TVR HD,MoozDance HD(am inteles ca este FTA).Au băgat doar cele 5 antene in SD,era foarte greu sa preia Antena1 HD.

    • Alin grila de satelit nu va fi niciodata identica ca cea de pe cablu digital, da intr-adevar pot sa ia multe canale de la Focus sat dar daca nu se doreste cine e de vina? Vezi la DIGI HU DTH si Cablu DIGITAL au amc si filmboxurile din 2015 plus si alte canale care sunt si la noi in Ro dar nici la ora actuala nu sunt in grila!

     • Sa vedem si Digi dth Ro,daca va mai prelua posturi in simulcrypt de pe Focussat,ca doar exista un parteneriat.Imi doresc foarte mult posturile Film Box,LookSport HD,LookPlus HD,Antena1 HD dar si postul FTA,Mooz Dance HD

     • Esti foarte sigur,ca nu mai intra nimic la Digi luna asta.Eu zic sa nu ne grăbim,au trecut doar 4 zile din Aprilie.Dupa părerea mea,daca iese si Realitatea TV dupa ce oficial i se declara falimentul,cel putin pe dth grila nu va rămâne 128 de posturi.Sanse pentru LookSport HD si LookPlus HD pe dth,mici dar sunt.Personal nu cred ca o sa apară nici un post Film Box in viitorul apropiat la Digi.

     • Alin fii sigur ca luna asta nu va mai intra nimic chiar daca va iesi realitatea tv, poate in mai. Acum ce faci nu mai crezi nici ce iti zice prietenul tau, ca in curand va intra filmbox 🙂 Nu crezi in el si crezi in ce zice call center de la digi? Hai nu crede in mine ca ne cunoastem de putin timp, dar nici in prieteni sa nu mai ai incredere in ce zice, atunci in cine sa mai crezi?

  • Alin despre neintrare posturilor discovery au fost mai multe cauze 2 dintre ele le cunoasteti 1 taxa pe lacomie si demisia domnului Bendei. Nu stiu daca este adevarat, dar se ajunsese la o intelegere verbala si se dorea semnarea unui nou contract ,dar aparitia taxei pe lacomie a intors lucrurile din partea digi. Adica digi trebuia sa mareasca pretul cu mai mult de 2 lei pentru a introduce discovery hd si animal planet in baza si sa achite si taxa pe lacomie. Si datorita acelei taxe digi a renuntat la introducerea posturilor discovery in grila digi. Aceste discutii intre cele 2 companii ar fi inceput cand discovery ar fi lansat varianta hd a postului discovery. Repet nu stiu daca este adevarat dar asa mi s-a explicat.

 4. Bebe,saptamana viitoare se lansează mult asteptatul Timeless Drama Channel.Acum o sa intre posturile Film Box pe Digi,dupa lansarea lui?.Stii cumva daca Realitatea TV o sa iasă definitiv de pe Digi sau va fi înlocuit cu Realitatea Plus?

  • Alin Realitate tv va iesi de la toti operatorii nu numai de la digi, cand nu se stie ori peste cateva zile ori in octombrie cand expira licenta si cna nu are voie sa o prelungeasca. De Realitatea Plus acest post nu este in lista must carry si va intra doar daca operatorii vor ajunge la o intelegere cu postul tv. Deci nu poate sa ii ia locul realitatii tv decat daca se inteleg cu operatorii. Despre filmbox nu vorbesc acum. Sper ca te multumesc raspunsurile date de mine.

 5. Pe deoparte e bine sa fii nr:1 ca operator deoarece cel mai probabil tu ca operator esti cel care vine cu o ofertă pentru a introduce anumite posturi,dar sunt cazuri cand e nevoit să plătească cat cer reprezentanții anumitor posturi deoarece sunt posturi care au audiență și nu își permit să le elimine din grila de programe . Totusi știm foarte bine că sunt multe posturi care au codare Digi si care sunt disponibile abonaților Digi tv satelit în Ungaria. Ce vreau sa spun ca daca la ei au putut introduce acele posturi prin simulcrypt la noi nu se poate .Sau să zicem că cei de la Digi totusi vor să introducă acele posturi ,și la noi prin simulcrypt cum au mai facut in ultimii ani cand au preluat posturi de la Focussat, Upc Direct cred ca nu prea vor mai putea prelua posturi simulcrypt altfel cei de la Focussat se vor trezi ca vor avea soarta Upc Direct din Ungaria unde Digi a preluat peste 50 de posturi simulcrypt, și de atunci Upc Direct a pierdut teren în fața celor de la Digi.Acest lucru va încerca să evita Focussat. Asta nu e o prostie cea ce spun asta-i adevarul.Doar nu își taie singur craca de sub picioare Focussat oferind posturi în simulcrypt asta dacă Digi într-adevăr are intenția de a prelua la un moment mai multe posturi simulcrypt. Cel mai probabil din acest motiv nu prea apar posturi noi in grila. Dar nu inteleg daca ar depinde numai de asta Digi are frecvențe libere pe care pot introduce posturi care ar dori sa le introducă dar nu pot prin simulcrypt. Timpul decide însă e ciudat ca dupa ce au trecut 3 luni de zile de introdus au introdus un singur post Nicktoons .Au reintrodus posturile Tv2 Dar și aici numai ce au avut in grila nu au avut intenția de a introduce si celelalte posturi ce apartin de Tv2 Group desi sunt posturi cu audienta defapt dupa posturile Rtl Klub sunt cele mai urmărite posturi. Si aici probabil au intampinat problema simulcrypt ,desi au codare Digi si pe acele posturi deoarece au in grila Digi tv Hu. Defapt aceste posturi e cum sunt la noi cele două trusturi.Pro,și Intact care au cea mai mare audiență.Dar poate vor introduce și ei aceste posturi la un moment dat cei de la call center au spus că au fost multe solicitări. Timpul va decide ce se va întâmpla și la Digi.

  • David pe dth digi va introduce posturi tv doar in simulcrypt, cu toate ca au spatiu, cum ai zis si tu, dar nu vor mai ridica posturi tv noi singuri pentru ca nu renteaza. La nr de clienti in scadere pentru ca vin in zone rurale cu fibra optica si muta clienti de pe dth pe fibra cu oferte de nerefuzat .

    • Pentru moment ramane asa grila dth digi. Si nu sa negociat doar pentru 2 posturi filmbox ci pentru tot pachetul care este la upc. Mai multe detalii voi da cand va fi cazul.

    • Alin toate la timpul lor,imi vei da dreptate. Asa cum am scris pe aici timp de o luna ca vor intra posturi tv la digi si nu m-a crezut nimeni, asa o sa fie si acum. Este adevarat ca am scris ca nu cred, ca vor intra magic si rock tv, dar ce vrei se mai insala omul. Rabdare Alin rabdare.

     • Domnul Bebe!Cu toată stima,sunt posturi must cart.Titu operatorii le-au băgat și Digi a fost obligată.La începutul lunii februarie am spus că o să intre toate..Doresc la Digi și altceva.Nu doar obligații.Sper să mă înțelegeți la ce mă refer

     • Domnule Marius aveti dreptate in tot ce spuneti. Insa drebuie sa va ganditi la un lucru. Digi este nr 1 pe tv ca nr de abonati, si tu ca post de televiziune trebuie sa accepti conditiile numarului 1 ca sa poti intra in grila lui. Unele posturi tv nu accepta si nu intra, altele cum este cazul postului E! sau vh1 au intrat pe cablu la digi pe o suma mai mica presupun, dar pentru a acoperi diferenta au introdus publicitate in program. Atunci cand de exemplu amc va accepta oferta digi, acest post va avea reclame in programul sau. Cam asa stau lucrurile este bine sa fii nr 1 ca dictezi preturile si conditiile dar este si rau pentru ca esti blamat de catre abonati ca nu ai o grila premium. Din numarul de abonati ai lui digi doar 10-20% se plang de lucrul asta al grilei restul sunt multumiti.

     • Bebe si Georgian,nu cred ca este Timeless Drama Channel problema întârzierii intrării posturilor Film Box,ci mai degrabă neintelegerea cu Focussat.Bebe,cate posturi vor fi in baza,ma refer de la Film Box.O seara buna

   • Repet inca o data,problema introducerii Film Box este cu totul alta,neintelegerea la bani cu Focussat,dar o sa se rezolve in curand,pana la toamna vor fi posturile Film Box pe Digi Satelit si Digi Cablu,iar Timeless Drama Channel nu este nici pe Focussat plus ca nu uita ca Realitatea TV este in faliment si urmeaza o alta negociere pentru introducerea Realitatea Plus la Digi

    • Alin TDC nu s-a lansat. Trebuia sa intre la upc si focus sat pe 1 aprilie dar s-a amanat lansarea. Iar intrarea posturilor filmbox in grila digi nu are treaba cu focus sat si digi. Relatiile dintre cele 2 companii sunt ok. Dovada sta intrarea postului nicktoons in simulcrypt de pe tpul focus sat.

     • Și atunci care este problema de întârzie introducerea lor?.Că deja receiverele HD de la Digi Satelit scanează toate frecvențele pe care sunt posturile Film Box.

     • Bună Bebe.De ce spuneti ca Digi si Focussat sunt in relatii bune cand dau câteva exemple:Digi de ce a fost nevoit să renunțe la postul Digisport 2 HD ca sa introducă postul Tvr HD? De ce nu au preluat simulcrypt acest post astfel încât să îl și păstreze în lista de programe?De ce a durat 3 luni de zile ca sa introducă posturile Intact pe satelit dacă contractul a fost semnat din 1 iulie?De ce nu au preluat simulcrypt posturile Nat Geo Wild HD, Travel channel HD, Antena 1 HD,History HD ținând cont că pe cablu acestea sunt retransmise sau pe satelit e bine si așa?Din ce motiv nu au fost încă in stare sa introducă posturile Filmbox , Amc ținând cont că cele două părți negociază de mai bine de 4 ani.Stiu ca contractele se semnează separat la noi pentru cablu digital și Dth,și separat pentru grila de programe cablu digital și satelit în Ungaria dar cum la ei au putut introduce posturile Filmbox din data de 1 iunie 2015 și Amc mai târziu un pic și la noi inca nu nici în prezent. Intre-timp în Ungaria au și renegociat contractul cu cei de la Spi,și Amc Networks urmând să retransmita in continuare aceste posturi. Se vede ca la noi abonați nu prea conteaza pentru ei mai bine spus nu prea le intereseaza sugestiile lor în legătură cu îmbunătățirea grilei.Aici e vorba și despre alte posturi care au fost cerute pe parcurs. Cum inainte sa putut semna contracte pentru retransmisia anumitor posturi care aveau program comun și au fost introduse în grila atât la noi cat si la ei si acum nu se mai poate?Va zic eu ei au luat decizia de a renunța la Extra1, motiv pentru care au și spus că nu vor lansa extra pachete și că dacă vor introduce posturi noi in grila acelea vor fi disponibile in pachetele existente.Deci cum ar veni vorba ei au făcut pachetul de Bază la 25 de lei și nu pot să mărească semnificativ acest pachet cu diferite posturi deoarece automat ar trebui să mărească și prețul la abonamente cea ce ei nu vor.Au facut pachetul Maghiar la 1 leu in loc sa mai introducă și aici posturi cum au facut cei de la Focussat, dar au făcut acest pachet la 1 leu dintr-un motiv probabil vor mai elimina dintre aceste câteva la un moment dat și dacă spunem ceva o sa ne spună pai ce vreti pentru un leu .In loc sa faca acest pachet la prețul de 5,6 lei introducând posturi care au drept de retransmisie la noi mai ales că acele posturi au audiență altfel nu ar retransmite în Ungaria toți operatori ei nu vor dar de ce nu stiu.Si in legătura cu celelalte pachete de ce nu pot fi introduse posturi ce au audiență astfel încât să fie abonați mulțumiți de operator?Sau e bine si așa ținând cont că au cei mai mulți abonați pe cablu si probabil, și pe satelit ,și atunci dacă tot primesc bani de la abonați fără a investi in inbunatirea grilei de ce să o mai facă?Nu-i bine această nepăsare care tine din 2010 spun asta deoarece fără posturile proprii Digi stă cel mai slab ca operator cablu care oferă posturi tv abonaților.Stiu deoarece sunt abonat Digi din 2006, și pot spune că au avut o grila bogată cu diferite posturi care ori au încetat să mai emită ori au renunțat la acele posturi cei de la Digi.Si ca număr de posturi am stat mai bine atunci aveam in jur de 130 de posturi pe satelit și pe vremea aceea aveam doar decodoare SD. Acum cu decodoare HD avem 129 de posturi dintre care 12 HD dintre care 2 HD ,dar și 9 SD care sunt proprii.In alte ordine de idei dacă nu greșesc avem mult mai puține posturi decât aveam in 2010.De ce oare?Din nepăsare față de abonați.

     • Salut David,
      Un singur lucru vreau sa mentionez: intrebarile acestea cu de ce face Digi ceva in defavoarea abonatilor le consider retorice. Pentru toti operatorii abonatii sunt numere, cifre pe bilantul lor trimestrial si atat. Tot ce se face, se face pentru bani, pana la urma asa este in majoritatea afacerilor. Nu face nimeni in favoarea noastra ceva, sa plateasca ei un program TV pentru a multumi abonatii in conditiile in care ar putea iesi in pierdere pe acest segment.
      Totul este o afacere, important este ca daca avem posibilitatea sa ne mutam undeva mai bine, sa o facem. Pana la urma nu sunt prietenii nostri cei de la Digi si nici noi nu le suntem prieteni. Ei furnizeaza ceva pentru care noi platim.
      Precum ai cumpara o paine de la magazin, nu inseamna ca ii pasa companiei care detine fabrica de paine de noi. Ne convine o cumparam, nu ne convine nu o cumparam.

    • Domnule David, din cate vad nu are rost sa va raspund la intrebari pentru ca ati spus dvs o parere cat de cat corecta. Va spun doar atat daca nu erau in relatii ok cele 2 companii nu aveau atatea posturi in simulcrypt. Iar la unele posturi enumerate de dvs nu se doreste momentan sa se puna codarea digi pentru a fi preluate in simulcrypt.

 6. Informare Film Box:Bun găsit! Vă mulțumim pentru interesul arătat față de programele noastre și vă anunțăm că suntem în discuții cu toți operatorii, inclusiv cu Digi. Pentru mai multe detalii, vă recomandăm să vă adresați callcenter-ului operatorului dumneavoastră de cablu. O zi minunată!

 7. Cica o sa intre posturile Film Box in simulcrypt de la Focussat.Am primit si eu un mesaj de la un prieten,cum ca i-ar fi scris Film Box,ca in curand vor intra pe Rcs Rds

 8. Deocamdată zic sa nu vorbim că au intrat posturile din lista must carry.Am zis din februarie că o să intre,fiind obligați.Aici nu e nevoie de surse sau cunoștințe Se știa că o să intre Au lungit cei de la Digi….politica firmei .Să vedem ce o să fie , peste.Deocamdata nu e nici o noutate.Poate o să fie,nu comentez.Baietii știu ceva dar nu spun tot .Vedem!!!

 9. Robert am sunat la solicitarea ta confirma doar 7 posturi deja enumerate de mine.. O zi buna despre Look Sport HD Look Plus HD Travel Mix HD a zis ca NU

  • Mie mi s-a spus de la relatii cu clientii ca vor intra urmatoarele: Magic TV, Rock TV, Medika TV, Cinethronix, Bucuresti TV, Orizont TV, Kapital TV, Nicktoons si NCN. Despre Travel Mix HD inca nu au confirmat insa va intra si acesta in viitorul apropiat. Daca asta mi se spune, asta spun si eu la randul meu.

 10. Mulțumesc Bebe la fel o zi buna și dvs.. Alin a jignit dar nu ii voi răspunde.. Ok posturi din must carry prea puțin dar ma mulțumesc cu magic TV, Rock TV și Cinethronix

 11. Bebe si Alin era vb ca se fac și anunțuri care nu se adeveresc.. Aia cu pleacă drăcușor de la ei nu îți face cinste cel care ai scris.. Urat din partea voastră sa ma jigniți.. Eu îmi cer scz dacă am zis ca se minte.. Se spun SF-ului Discovery hd.. Investigației.. etc animal planet.. Tot ce este confirmat sunt 7 posturi și vad ca te bați cu pumnul în piept ca sunt 9 uite te pe net vezi ce are digi în grila îți spun eu 7 posturi din lista must carry fără un post hd toate SD.. O zi buna

  • Domnule Corneliu eu mereu v-am respectat. Pentru moment sunt 7 posturi tv urmeaza sa mai intre nicktoons si NCN pe cablu. Asa cum am spus voi scrie si de ce nu au intrat posturile discovery. Eu am vrut sa va aduc aminte ca numai eu am scris pe aici de o luna de zile ca vor intra posturi tv. Va repet eu nu am jignit pe nimeni si nici pe dvs. Cu respect si stima va doresc o zi buna.

 12. Sursa.? . Au întrat fraților 7 posturi.. Sursa: Hd satelit are poze de la abonați digi din toată tara.. 7 posturi fără Look fără Travel Mix HD urile și fără Ncn.. Exact ce a fost confirmat și telefonic la call center..

  • Domnule Corneliu fiecare sait anunta cum vrea. Daca se dorea si pe acest sait se putea pune poze dar acest sait are alta strategie. Spui ca mintim? De cat timp scriu pe aici ca vor intra orizont bucuresti tv nicktoons, si altele din must carry. Iti raspund eu de peste o luna, am scris numai eu. O sa povestesc o data si cazul, cu posturile discovery de ce nu au intrat.

 13. Ce scrie pe acest site despre Discovery a picat.. De ce mai este acel titlu? Dacă sunt confirmate doar cele 7 posturi:Magic TV, Rock TV, Cinethronix, București TV, Kapital TV, Orizont TV și NickToons Ro.. Cine spune ca întra look-uri le HD? Sunt confirmate în tara la nivel național.. Pe alt site sunt poze care confirma doar aceste posturi

  • Esti sub orice critica,pe bune,daca stii ca nu intra Lookurile in HD, de ce nu spui o sursa oficiala.Bebe a spus ca sunt sanse sa intre Lookurile in HD,poate doar pe dth din ce stiu eu,asa cum este Epic Drama HD si Cbs Reality.

 14. De unde știți de look-uri în hd?? Am vb la digi pana luni întra în toată tara NickToons ro, Magic TV, Rock TV, București TV, Orizont TV, Kapital TV și Cinethronix toate în SD..

  • Am postat un articol separat in care se discuta despre posturile care au intrat si care urmeaza sa intre: In grila Digi vor intra Nicktoons, Travel Mix HD, Bucuresti TV, Orizont TV, Kapital TV
   .

  • Domnule Corneliu pana pe 4 aprilie vor intra peste tot. Marti vor intra oficial peste tot atat pe receptoare cat si pe tv-uri cu digi la cautare. Inca nu au introdus frecventa in NIT. Unde se receptioneaza aceste posturi, se receptioneaza cu alti la cautare nu cu digi.

 15. Stie cineva daca Digi introduce pe satelit,LookSport HD,LookPlus HD si Mtv Europe din Aprilie?.Intreb deoarece au apărut zvonuri,cum ca Digi le va introduce pe dtg

  • Alin MTV Europe nu cred ,ca va intra pentru ca din cate am vazut nu are codarea digi pe tpul focus sat. Sanse ar fi pentru LOOK HD si look plus hd. Vom vedea. Dar cred ca din mai, cand am inteles ca vor mai intra pe cablu tvr 1 si 2 hd si travel mix hd,probabil vor intra si pe dth posturi tv atunci. Pentru moment atat, pe cablu va intra cel mai probabil luni sau marti nick toons in locul lui doq si tvr regional in locul mirei de pe digi 24 regionale. Pe scurt Alin pe dth doar nick toons pentru moment. Scuze astea sunt informatiile pe care le am in acest moment.

  • Pe Digi Cablu au intrat:Magic TV,Rock TV,Cinetrhronix,Medika TV,Orizont TV,Bucuresti TV(la nivel national) si Kapital TV.Posibil sa mai intre Mtv Europe(pe dth si cablu digital,Nicktoons Romania(a intrat deja pe dth,urmează si pe cablu din Aprilie),LookSport HD(pe dth si cablu digital),LookPlus HD(pe dth si cablu digital) si TVR1 HD,TVR2 HD atunci cand se vor lansa.

 16. Si pe cablu digital se lucreaza . Am scris in material ce posturi au intrat si frecventele in functie de zona. Intrati pe materialul scris de domnul Robert astazi.

 17. Nu inteleg de ce atîta tevatură cu posturile must carry oricum sunt posturi de umplutură vreau sa aud ca se va introduce cinemax2 hd discovery hd epic drama hd lookurile hd tvr1hd tvr2 hd măcar ce avem in grilă să vedem la o rezoluție bună și ar mai fi un post bun cinemaraton

 18. luni este 1 aprilie si nimeni nu are curaj sa scrie ce posturi intra..dovada clara ca tot ce a fost scris aici au fost pure speculatii..intreaba lumea ?? Travel Mix HD ?? Look Sport HD ?? Look Plus HD ?? Bucuresti Tv ?? Medika Tv ?? pe bune de acel post de desene pe nimeni nu intereseaza…dar alte posturi intra ??

  • Domnule Corneliu vor intra si alte posturi nu numai cel de desene animate. Doar ca se stie ca, cel de desene se va lansa pe 1 aprilie si cred ca va intra din acea data. Alte posturi tv nu stim data cand vor intra, pentru moment. Cand vom avea o data sigura vom scrie aici. Va doresc o zi buna.

  • Este posibil ca pe 1 aprilie sa intre doar nick toons atat pe cablu, cat si pe dth. De obicei digi introducea posturi tv in grila in zilele de marti si vineri. Dar vom vedea , eu cred ca luni va intra doar nick toon.

 19. Sa înțeleg ca luni 1 aprilie întra următoarele posturi în grila DIGI:București TV, Medina TV, NickToons, TRAVEL MIX HD și posibil:Look Sport HD, Look Plus HD.. șanse foarte mici având posturile: AMC sau FILM BOX.. rog sa fiu corectat dar cu detalii.. Va multumesc

  • Momentan se știe că intră Nicktoons 100% pe cablu și satelit de la 1 Aprilie,de restul nu știm încă nimic despre data intrării în grila.O zi bună,dar asta nu înseamnă că nu vor intra LookSport HD și LookPlus HD,dar și toate celelalte menționate de tine

  • Verificati ultimul articol postat de catre mine (este pe pagina principala) si aveti acolo detalii privind posturile care au intrat deja, care vor intra la Digi in perioada aceasta, localitati, frecvente, etc.

 20. Bebe,te contrazic,de Luni in Romania și Ungaria la Digi,vor avea loc modificările de grila.Insa nu știm dacă se vor face modificări pe dth și pe cablul digital in aceeasi zi.

 21. Și nici despre ce dorim fiecare dintre noi în grila Alin.. speram sa aflam ceva despre ce posturi întra la DIGI.. Dar vad ca subiectul a murit..

 22. rugam postari serioase despre posturi care chiar au ceva priza la public..daca vb de posturi de desene animate..era unul odata aici si vroia Boomerang in format HD…pe bune

 23. pe bune Nicktoons te intereseaza pe tine Alin ?? pe bune ?? haha…parca se vrea un site serios..pe bune post de desene vrei tu ??
  Doamne

  • De unde ai dedus tu,ca ma intereseaza Nicktoons?,Pe bune,pe mine ma intereseaza posturi ca:Amc,Film Box,LookSport HD,LookPlus HD,Spark,Discovery Science,Animal Planet,Discovery Channel HD,Discovery Showcase HD,Investigation Discovery,Mtv Europe,Antena1 HD,National Geogrphic Wild HD,TVR HD,Doku BoX,Timeless Drama Channel etc.Nu intru in polemica cu nimic,despre ce preferinte are fiecare

    • Nicktoons România este criptat în Conax (cu identificatorul CAID al Focus Sat) și în Viaccess, iar Nicktoons Ungaria este criptat în Conax, Viaccess, Irdeto și Nagra. Din cauza criptării, nu știm dacă efectiv este deja transmis conținut audio-video. Testele sunt pentru DTH-urile Focus Sat România și UPC Direct din Ungaria și s-ar putea concretiza în introducerea televiziunii Nicktoons în grilele acestor operatori. UPC DTH este și furnizor de capacități de retransmisie prin satelit pentru Viacom International Media Networks (VIMN). Mai mult ca sigur la DIGI HU Nagra ei folosesc

    • Georgian stiam ca nu are codare, am scris si mai sus ca din cate stiu nu are codare dar nu eram sigur de aceea am intrebat. Multumesc frumos pentru raspuns. Prompt ca de obicei.

 24. Dragi prieteni, are dreptate Bebe cand vine vorba de comapnai DIGI..si mai ales despre televiziune in special nu ca sunt imprevizibili..nici macar ei nu stiu ce vor sa bage..contractele le semneaza in ultima secunda..parerea abonatilor clar ca nu conteaza..au stabilitate pe cablu nu au iesit ma refer pe digital posturi si de intrat f putine..dar trebuie facute miscari masive pe cablu..au grila cea mai slaba dintre toti…pacat ma repet..eu am toate serviciile la ei(lumina, tel fixa, 2 ab tel mobila, electricitate, hbo max pak, film now, 2 decoadoare hd)..totul face 206 lei…f f ieftin avand in vedere ca am si electricitatea..dar vizibil dorm pe ei pe televiziune..asta este..sa speram ca pe 1 sau 4 aprilie baga ceva in fara de posturile din must carry..daca nu am dreptate..televiziunea nu prea ii mai intereseaza pe cei la DIGI..o zi buna

  • Alin eu am mai spus si acum cateva zile, saptamani ca din sursele mele da vor intra cele 2 posturi look in hd in simulcrypt de pe tp-ul focus sat. De Mtv Europe nu stiu nimic, nu cred ca va intra. Si pe 9 martie ti am spus ca am informatii ca look-urile vor intra in hd pe dth. Vedem in aprilie stiu ca raspunsurile mele vi se par vagi dar asta e mai multe detalii nu stiu nici eu. Da, mai sunt zvonuri si de alte posturi hd dar vom vedea.

   • Nu te supara Bebe,am vrut doar sa verfica informatia primita azi.De LookSport HD si LookPlus HD am auzit si eu,inca de cand a intrat in teste pe Focussat LookSport HD.O zi buna

    • Alin nu ma supar ca nu am de ce doar ca nu va pot da mai multe amanunte. Stiu ca vreti mai multe amanunte dar nu stiu nici eu mai multe amanunte, adica nu stiu din ce data vor intra. Vom vedea .Nu vreau sa mai patesc cum am patit cu posturile Discovery, adica eu eram sigur ca vor intra dar s-au intamplat niste chestii si nu au mai intrat. Daca eu spuneam ca sigur din data x intra look hd si nu intrau iara acest sait era blamat si acesti oameni care conduc acest sait nu merita acest lucru. De aceea am asteptat momentul potrivit sa anunt si sincer nici acum nu sunt 100% sigur, ca vor intra. Inca o data nu sunt suparat.

     • Aici ai dreptate Bebe,stiu si eu ca o sa intre posturi noi pe dth,in perioada 1 Aprilie-20 Aprilie,dupa cum am mai spus,am auzit ca intra posturile Look in HD direct de pe Focussat prin procedeul numit simulcrypt,de alte hduri nu au mai zis.

 25. mai stie cineva ceva ?? tot asa a ramas pe 1 sau 4 aprilie..in afar de cele din lista must carry ?? este ceva nou ?? cumva Film Box sau AMC ???..o seara buna

 26. am inteles dupa mult timp petrecut pe acest site ca in reteaua DIGI intra urmatoarele posturi: Bucuresti tv, Medika tv, Orizont tv, Travel Mix HD, Trinitas HD, posibil si Look Sport HD, Look Plus HD..de Look-uri sunt sanse 60% sa intre variantele HD..mai intra Tvr 1 HD si Tvr 2 HD si posturi Tvr locale in locul DIGI locale…sanse minime sunt: Film Box, DTC, NickToons sau AMC….am inteles bine ??

  • Ionut programe noi la digi vor intra luna viitoare. Am scris mai jos ce posturi vor intra 3-4 posturi din must carry, in locul posturilor locale digi 24 care se vor inchide va intra tvr regional ( tvr Craiova Targu Mures) depinde din ce zona suntem. 2 sau 4 posturi hd si posibile posturi noi, posibil Filmbox si noul DTC, mi s-a confirmat ca sunt in negocieri si cu digi, si probabil postul de desene nicktoons. Vedem in luna aprilie.

 27. Listă must carry e umplutură să sperăm că poate din posturile cinemax 2 hd tnt hd epic drama hd discovery hd lookurile hd tvr1 și tvr2 hd intră ceva

  • Domnule Marian din lista scrisa de dvs zero sanse tnt hd 20% sanse Cinemax 2 HD 40% sanse Epic drama Discovery channel 10% sanse deocamdata mai vorbim mai spre toamna iarna. Look-urile in hd 60% sanse sa intre, iar tvr 1,2 hd vor intra 100% atunci cand se vor lansa. Am mai spus-o si o repet,din aprilie vor intra intre 3- 5 posturi din must carry le – am spus la un moment dat. HD-uri vor intra cel putin 2 posturi sau chiar 4 Travel MIX HD , poate Trinitas HD si cele 2 look in HD. Regionalele digi vor fi inlocuite cu tvr regional. posturi noi, posibil filmbox si DTC Romania, am primit confirmarea ca sunt in negocieri inclusiv cu digi. Posibil sa intre si Nicktoons, pentru ca digi este in relatie de colaborare foarte buna cu cei de la Viacom. Aceste informatii le am in momentul de fata. Vom vedea ce va intra si ce nu.

 28. am vorbit la call center-ul travel mix..au discutat cu cei de la DIGI despre introducerea postului Travel Mix in HD..au spus sa vada ce pot sa faca intre 1 si 4 aprilie cand vor intra ceva posturi noi..pentru ca DIGI a recunsocut ca vor baga posturi in gril;a intre 1 si 4 aprilie in toata reteaua nationala..cine stie ceva il/o rog sa scrie aici…va multumesc

 29. ok..nu vreau sa ma cert cu nimeni..dar sincer hd satelit alt site mult mai bine informat..la voi pe site sunt multi care habar nu au dau stiri false..multi intra aia intra aia..pe bune ce a-ti scris voi aici este din data de 11 decembrie..pe bune suntem in 16 martie…sa fim seriosi…ne ascundem dupa degete..intra posturi din lista must carry asta stie si bunica mea..stii de ce ?? pt ca este lege si nu se discuta..trebuie sa intre..in rest tot ce scrie aici discovery hd..etc etc..si au aparut zeci de date..rog pe bebe sa nu mai accepte sa scrie lumea posturile care vor intra daca nu este ceva real..zvonuri..pe bune ?? nici macar zvonuri..sper sa nu fiu blocat..pt ca ce scriu eu aici este adevarat..cine este barbat recunoaste ca am dreptate

  • Domnule Corneliu , ce vreti dvs de la mine? Sa nu las lumea sa scrie pe sait sau ce, ca nu inteleg? Toata lumea este libera sa scrie atata timp cat este civilizat si respectuos, si nu insulta, nu jigneste. Am mai spus-o vor intra posturi tv, rabdare. Despre posturile Discovery v-am mai explicat au fost discutii si nu s-a ajuns la nici un acord pentru moment din diverse motive.

 30. ALEX tu cine esti de vb in numele tau..Bebe si cei de pe acest site scrie ca intra Cinemaraton si Comedy Est…asta face ca acest site anumite personae care vb in nume propriu deranjeaza..tu esti primul Alex..nu stii nu rasp..Bebe a raspuns si a zis ca intra aceste 2 posturi..tu vb asa dur..nu ma intimidezi deloc..stii vb nu stii culca-te

  • Domnule Corneliu eu aveam informatii ca digi va cumpara akta. Dar digi a venit cu un comunicat, ca nu a cumparat akta ci o alta companie ATTP care detinea active care au apartinut in trecut companiei akta. Cu alte cuvinte digi a cumparat doar o parte din abonatii akta.