Posturile Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD ar urma sa intre in grila Digi

In grila Digi ar urma sa intre programele Discovery HD, Discovery Science, Investigation Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD, modificarile ar urma sa fie facute la sfarsitul lunii decembrie.

Programele Discovery HD, Discovery Science, Investigation Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD ar urma sa intre in grila Digi pe cablu digital (DVB-C) iar in grila satelit cel mai probabil nu vor intra programele TVR1 HD si TVR2 HD. Modificarile ar urma sa se faca la sfarsitul lunii decembrie, in aceeasi perioada cu o modificare majora in grila Digi, eliminarea programului BBC Earth (unul din motivele eliminarii acestui program incepand cu 01 ianuarie 2019 fiind acela de a face loc programelor care vor intra in grila).

Posturile Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD ar urma sa intre in grila Digi.
In ultima perioada cei de la Digi au facut modificari in grila analogica (au scos anumite programe din grila analogica sau le-au mutat pe alte frecvente) pentru a face loc noilor programe Discovery, Animal Planet si TVR1 HD si TVR2 HD in grila digitala.

Printre programele care au iesit din grila analogica in unele zone sau au fost mutate pe alte frecvente se regasesc: TVH, Fashion TV, CNN, Paramount, Comedy Central, Viasat Explorer si Da Vinci.

Vestea este una foarte buna pentru abonatii Digi, programele Discovery fiind foarte dorite de catre abonatii RCS – RDS, acestea iesind din grila Digi la finalul anului 2012, multi abonati fiind foarte nemultumiti de aceasta decizie. Pe atunci, in locul programelor Discovery intrau in grila posturile Digi Animal World si BBC Entertainment, posturi care nu s-au ridicat la nivelul programelor pe care le-au inlocuit.

Posturile Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD ar urma sa intre in grila Digi.
Insa, exista posibilitatea sa fie si abonati nemultumiti deoarece programul BBC Earth va iesi din grila Digi incepand cu 01 ianuarie 2019, vom vedea exact impactul asupra abonatilor in momentul in care aceste modificari vor intra in vigoare.

In ultimele luni compania Digi a introdus in grila de programe digitala cateva posturi dorite de catre clientii Digi, programe precum Bollywood TV, Epic Drama si Digi 4k, cel din urma program fiind foarte apreciat de catre abonatii Digi care il pot receptiona cu televizoare 4k.

La Digi DTH, programele Discovery HD, Discovery Science si Investigation Discovery vor intra in Simulcrypt de pe frecventele FocusSat.

Multumim colegului Bebe pentru informatii.

Voi ce parere aveti despre noile programe care ar urma sa intre in grila Digi?

Update 31.12.2018: Avand in vedere ca modificarile nu au fost facute pana astazi in jurul orei 14:00, sansele ca programele mentionate mai sus sa intre in grila Digi astazi sunt minime, cel mai probabil va fi nevoie sa asteptam pentru schimbari de grila in perioada urmatoare din luna ianuarie.

Update 05.02.2019: In acest moment nu avem informatii suplimentare despre potentiala introducere in grila de programe Digi a programelor Discovery HD, Discovery Science si Investigation Discovery;

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

675 COMENTARII

 1. am inteles dupa mult timp petrecut pe acest site ca in reteaua DIGI intra urmatoarele posturi: Bucuresti tv, Medika tv, Orizont tv, Travel Mix HD, Trinitas HD, posibil si Look Sport HD, Look Plus HD..de Look-uri sunt sanse 60% sa intre variantele HD..mai intra Tvr 1 HD si Tvr 2 HD si posturi Tvr locale in locul DIGI locale…sanse minime sunt: Film Box, DTC, NickToons sau AMC….am inteles bine ??

  • Ionut programe noi la digi vor intra luna viitoare. Am scris mai jos ce posturi vor intra 3-4 posturi din must carry, in locul posturilor locale digi 24 care se vor inchide va intra tvr regional ( tvr Craiova Targu Mures) depinde din ce zona suntem. 2 sau 4 posturi hd si posibile posturi noi, posibil Filmbox si noul DTC, mi s-a confirmat ca sunt in negocieri si cu digi, si probabil postul de desene nicktoons. Vedem in luna aprilie.

 2. Listă must carry e umplutură să sperăm că poate din posturile cinemax 2 hd tnt hd epic drama hd discovery hd lookurile hd tvr1 și tvr2 hd intră ceva

  • Domnule Marian din lista scrisa de dvs zero sanse tnt hd 20% sanse Cinemax 2 HD 40% sanse Epic drama Discovery channel 10% sanse deocamdata mai vorbim mai spre toamna iarna. Look-urile in hd 60% sanse sa intre, iar tvr 1,2 hd vor intra 100% atunci cand se vor lansa. Am mai spus-o si o repet,din aprilie vor intra intre 3- 5 posturi din must carry le – am spus la un moment dat. HD-uri vor intra cel putin 2 posturi sau chiar 4 Travel MIX HD , poate Trinitas HD si cele 2 look in HD. Regionalele digi vor fi inlocuite cu tvr regional. posturi noi, posibil filmbox si DTC Romania, am primit confirmarea ca sunt in negocieri inclusiv cu digi. Posibil sa intre si Nicktoons, pentru ca digi este in relatie de colaborare foarte buna cu cei de la Viacom. Aceste informatii le am in momentul de fata. Vom vedea ce va intra si ce nu.

 3. am vorbit la call center-ul travel mix..au discutat cu cei de la DIGI despre introducerea postului Travel Mix in HD..au spus sa vada ce pot sa faca intre 1 si 4 aprilie cand vor intra ceva posturi noi..pentru ca DIGI a recunsocut ca vor baga posturi in gril;a intre 1 si 4 aprilie in toata reteaua nationala..cine stie ceva il/o rog sa scrie aici…va multumesc

 4. ok..nu vreau sa ma cert cu nimeni..dar sincer hd satelit alt site mult mai bine informat..la voi pe site sunt multi care habar nu au dau stiri false..multi intra aia intra aia..pe bune ce a-ti scris voi aici este din data de 11 decembrie..pe bune suntem in 16 martie…sa fim seriosi…ne ascundem dupa degete..intra posturi din lista must carry asta stie si bunica mea..stii de ce ?? pt ca este lege si nu se discuta..trebuie sa intre..in rest tot ce scrie aici discovery hd..etc etc..si au aparut zeci de date..rog pe bebe sa nu mai accepte sa scrie lumea posturile care vor intra daca nu este ceva real..zvonuri..pe bune ?? nici macar zvonuri..sper sa nu fiu blocat..pt ca ce scriu eu aici este adevarat..cine este barbat recunoaste ca am dreptate

  • Domnule Corneliu , ce vreti dvs de la mine? Sa nu las lumea sa scrie pe sait sau ce, ca nu inteleg? Toata lumea este libera sa scrie atata timp cat este civilizat si respectuos, si nu insulta, nu jigneste. Am mai spus-o vor intra posturi tv, rabdare. Despre posturile Discovery v-am mai explicat au fost discutii si nu s-a ajuns la nici un acord pentru moment din diverse motive.

 5. ALEX tu cine esti de vb in numele tau..Bebe si cei de pe acest site scrie ca intra Cinemaraton si Comedy Est…asta face ca acest site anumite personae care vb in nume propriu deranjeaza..tu esti primul Alex..nu stii nu rasp..Bebe a raspuns si a zis ca intra aceste 2 posturi..tu vb asa dur..nu ma intimidezi deloc..stii vb nu stii culca-te

  • Domnule Corneliu eu aveam informatii ca digi va cumpara akta. Dar digi a venit cu un comunicat, ca nu a cumparat akta ci o alta companie ATTP care detinea active care au apartinut in trecut companiei akta. Cu alte cuvinte digi a cumparat doar o parte din abonatii akta.