Posturile Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD ar urma sa intre in grila Digi

In grila Digi ar urma sa intre programele Discovery HD, Discovery Science, Investigation Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD, modificarile ar urma sa fie facute la sfarsitul lunii decembrie.

Programele Discovery HD, Discovery Science, Investigation Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD ar urma sa intre in grila Digi pe cablu digital (DVB-C) iar in grila satelit cel mai probabil nu vor intra programele TVR1 HD si TVR2 HD. Modificarile ar urma sa se faca la sfarsitul lunii decembrie, in aceeasi perioada cu o modificare majora in grila Digi, eliminarea programului BBC Earth (unul din motivele eliminarii acestui program incepand cu 01 ianuarie 2019 fiind acela de a face loc programelor care vor intra in grila).

Posturile Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD ar urma sa intre in grila Digi.
In ultima perioada cei de la Digi au facut modificari in grila analogica (au scos anumite programe din grila analogica sau le-au mutat pe alte frecvente) pentru a face loc noilor programe Discovery, Animal Planet si TVR1 HD si TVR2 HD in grila digitala.

Printre programele care au iesit din grila analogica in unele zone sau au fost mutate pe alte frecvente se regasesc: TVH, Fashion TV, CNN, Paramount, Comedy Central, Viasat Explorer si Da Vinci.
Vestea este una foarte buna pentru abonatii Digi, programele Discovery fiind foarte dorite de catre abonatii RCS – RDS, acestea iesind din grila Digi la finalul anului 2012, multi abonati fiind foarte nemultumiti de aceasta decizie. Pe atunci, in locul programelor Discovery intrau in grila posturile Digi Animal World si BBC Entertainment, posturi care nu s-au ridicat la nivelul programelor pe care le-au inlocuit.

Insa, exista posibilitatea sa fie si abonati nemultumiti deoarece programul BBC Earth va iesi din grila Digi incepand cu 01 ianuarie 2019, vom vedea exact impactul asupra abonatilor in momentul in care aceste modificari vor intra in vigoare.

In ultimele luni compania Digi a introdus in grila de programe digitala cateva posturi dorite de catre clientii Digi, programe precum Bollywood TV, Epic Drama si Digi 4k, cel din urma program fiind foarte apreciat de catre abonatii Digi care il pot receptiona cu televizoare 4k.

La Digi DTH, programele Discovery HD, Discovery Science si Investigation Discovery vor intra in Simulcrypt de pe frecventele FocusSat.

Multumim colegului Bebe pentru informatii. Voi ce parere aveti despre noile programe care ar urma sa intre in grila Digi?

Update 31.12.2018: Avand in vedere ca modificarile nu au fost facute pana astazi in jurul orei 14:00, sansele ca programele mentionate mai sus sa intre in grila Digi astazi sunt minime, cel mai probabil va fi nevoie sa asteptam pentru schimbari de grila in perioada urmatoare din luna ianuarie.
Update 05.02.2019: In acest moment nu avem informatii suplimentare despre potentiala introducere in grila de programe Digi a programelor Discovery HD, Discovery Science si Investigation Discovery;
Update 22.10.2019: Am publicat aici un nou articol privind lansarea posturilor TVR1 HD si TVR2 HD.
Update 01.11.2019: TVR2 HD a intrat in grila de programe Digi cablu;
Update 03.11.2019: TVR1 HD a inlocuit feedul TVRHD;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

915 COMENTARII

 1. Postarea care a făcut să creadă abonații Digi că vor reveni canalele de calitate ! Din păcate pentru ei doar TVR 1 și TVR 2 HD,au intrat.
  „TVR 1 HD și TVR 2 HD,au intrat în grila Digi pe când posturile Discovery sunt amintire pentru abonații care le așteaptă, dar care le pot vedea la alți operatori de cablu” așa ar trebui să sune articolul

  • Atunci in 2018 in decembrie cand s-a scris materialul acesta societatile de cablu inclusiv digi au fost chemate la negocieri pentru ca Discovery media lansa varianta HD a postului Discovery HD insa digi a refuzat sa participe la negocieri.

  • Răbdare,o sa revina si Animal Planet la Digi,deoarece este cel mai cerut post de la trustul Discovery,treptat vor revenii toate cele scoase în 2012,Discovery Science,Investigation Discovery si Dtx fostul Discovery World

 2. Buna ziua DIGI negociaza cumva cu Discovery pt introducerea posturilor Discovery HD si Animal Planet SD ?? si inca una Smnart Tv intra la DIGI cand se va lansa ??

  • Buna ziua,
   Da, se negociaza, poate avem o surpriza placuta in luna decembrie in ceea ce priveste Discovery HD si Animal Planet. Trebuie sa mai asteptam pana in decembrie.

 3. Eu nu stiucum de pana acum nu au fost introduse programele astea. La altii exista, nici macar nu le au scos, plus ca sunt televiziuni prin cablu mult mai slabe ( cel putin una careeste la concurenta). Pacat, am pretentii de la ei, deoarece platesc destul de mult.

  • Tvr 1 si 2 HD nu sau lansat inca, iar despre posturile discovery au fost discuti care sau incheiat prost. Aceste discuti au fost atunci cand sa lansat varianta hd a postului discovery. Poate pe viitor se vor intelege.

  • Du-te sa platesti la altii si mai mult daca la Digi ti se pare ca platesti la Digi „mult”.

   Referitor la alte posturi Discovery in grila Digi in afara de un eventual Discovery HD, sansele sunt aproape zero deoarece cei de la Digi sunt contra operatorilor de programe care scumpesc abonamentul de 1-2ori pe an.

  • Salut Marian,
   Ti-am mutat comentariul pe articolul dedicat posturilor Look, pe acest articol incercam sa mentinem discutiile la subiect (posibila introducere a posturilor Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD in grila Digi).

 4. Mda,cinemaraton hd se vede cam sd..,cum dracu se face ca la digi24 hd filmele vechi din 60-70 se vad ca un 2k,e diferenta intre cer si pamant intre cele doua..cum se poate tehnic la unii iar ceilalti nu pot,nu inteleg?

 5. Postul FTA,Publika TV a fost eliminat din grila Digi Satelit,in prezent mai sunt 128 de posturi in grila.Incep oare sa mai adauge posturi noi in grila?

 6. Comentariu mutat pe articolul: Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

  • Salut ALIN,
   Ti-am mutat comentariul pe articolul dedicat.
   Pe acest articol as prefera sa mentinem discutiile la subiect: posibila introducere a programelor Discovery, Animal Planet, TVR1 HD si TVR2 HD.

  • Logic ar fi sa intre și la Digi,având în vedere că există o prietenie strânsă între Digi și Clevetire Media dar mai ales că posturile LookSport și LookPlus merg gratis in pachetul de Bază,încă de la revenirea lor în grila din 2015

 7. Macheamapirjolmariacornelialuminamaivreaucanalenoidigitvhdsisaschimbatiaparaturadigitvhdastazifaratelefondoarmesajfarasanustienimeniinsecret

 8. De ce se amana introducerea posturilor Film Box pe Digi Satelit si Digi Cablu?.Doar ce a fost lansat si Timeless Drama Channel.Ce mai stii Bebe?,la fel ce se mai stie cu introducerea posturilor LookSport HD si LookPlus HD pe Digi Satelit si Digi Cablu.

  • Salut Alin din cate stiu nu s-a lansat TDC. Eu am primit mesaj de la aceasta televiziune ca sunt in discutii cu mai multi cablisti si nu pot spune pe ce data se vor lansa. In rest nu comentez nimic pentru moment. Daca stii poti sa imi spui la ce cablist a intrat TDC? Multumesc. O zi buna

  • Salut Alin este cam devreme sa vorbim ce se va intampla in mai la digi. Voi scrie cand va fi cazul daca vor intra ceva posturi tv. Semnale sunt dupa cum am mai scris dar sa vedem. Tvr-urile nu vor intra nici in mai, pentru ca nu se vor lansa.

 9. Bebe acel ,,in curand”,mi-a dat fiori de fiecare data asteptand sa introduca ceva nou pe dth,insa de putine ori s-a transformat in realitate.Unii operatori iti zic cu o luna inainte ce intra,insa altii ori ascund pana in ultima,ori prefera sa te minta,spunandu-ti in fata ca nu intra nimic si ca ce ai citit pe net sunt doar informatii false.Asa ca nu mai am incredere ca intra Film Box pe Digi,mai astept pana la toamna sa vad daca Digi mai misca ceva sau daca nu caut altceva mai serios.Focussat poate sa introduca Hduri,la Digi de aproape 5 ani este lansat serviciul HD pe satelit si a crescut de la 12 Hduri,la 13 Hduri,spune si tu astia respecta abonatii.Intre timp la altii pe dth,vedem 17 hduri sau 54 de hduri pe dth.Eu nu mai am incredere in ce negociaza Digi de 4 ani de zile.O zi buna

  • Da Alin da ce preturi au cei cu 54 hd-uri si ce preturi practica digi. Uite Orange cu cele mai multe hd-uri pe dth cu cat mareste pretul si cu cat a marit digi? Nu le iau apararea dar asa este.

   • Da măcar sa fie si ei la egalitate cu Focussat,aia au 17 Hduri,cel mai multe pentru Romania.Ar fi trebuit si ei sa bage Antena1 HD,LookSport HD,LookPlus HD,TVR HD,MoozDance HD(am inteles ca este FTA).Au băgat doar cele 5 antene in SD,era foarte greu sa preia Antena1 HD.

    • Alin grila de satelit nu va fi niciodata identica ca cea de pe cablu digital, da intr-adevar pot sa ia multe canale de la Focus sat dar daca nu se doreste cine e de vina? Vezi la DIGI HU DTH si Cablu DIGITAL au amc si filmboxurile din 2015 plus si alte canale care sunt si la noi in Ro dar nici la ora actuala nu sunt in grila!

     • Sa vedem si Digi dth Ro,daca va mai prelua posturi in simulcrypt de pe Focussat,ca doar exista un parteneriat.Imi doresc foarte mult posturile Film Box,LookSport HD,LookPlus HD,Antena1 HD dar si postul FTA,Mooz Dance HD

    • Da luna asta nu mai intra nimic la digi. Pentru moment nu voi spune nimic despre acest subiect. Vorbesc in mai -iunie despre ce va mai intra la digi.

     • Esti foarte sigur,ca nu mai intra nimic la Digi luna asta.Eu zic sa nu ne grăbim,au trecut doar 4 zile din Aprilie.Dupa părerea mea,daca iese si Realitatea TV dupa ce oficial i se declara falimentul,cel putin pe dth grila nu va rămâne 128 de posturi.Sanse pentru LookSport HD si LookPlus HD pe dth,mici dar sunt.Personal nu cred ca o sa apară nici un post Film Box in viitorul apropiat la Digi.

     • Alin fii sigur ca luna asta nu va mai intra nimic chiar daca va iesi realitatea tv, poate in mai. Acum ce faci nu mai crezi nici ce iti zice prietenul tau, ca in curand va intra filmbox 🙂 Nu crezi in el si crezi in ce zice call center de la digi? Hai nu crede in mine ca ne cunoastem de putin timp, dar nici in prieteni sa nu mai ai incredere in ce zice, atunci in cine sa mai crezi?

  • Alin despre neintrare posturilor discovery au fost mai multe cauze 2 dintre ele le cunoasteti 1 taxa pe lacomie si demisia domnului Bendei. Nu stiu daca este adevarat, dar se ajunsese la o intelegere verbala si se dorea semnarea unui nou contract ,dar aparitia taxei pe lacomie a intors lucrurile din partea digi. Adica digi trebuia sa mareasca pretul cu mai mult de 2 lei pentru a introduce discovery hd si animal planet in baza si sa achite si taxa pe lacomie. Si datorita acelei taxe digi a renuntat la introducerea posturilor discovery in grila digi. Aceste discutii intre cele 2 companii ar fi inceput cand discovery ar fi lansat varianta hd a postului discovery. Repet nu stiu daca este adevarat dar asa mi s-a explicat.

 10. Bebe,saptamana viitoare se lansează mult asteptatul Timeless Drama Channel.Acum o sa intre posturile Film Box pe Digi,dupa lansarea lui?.Stii cumva daca Realitatea TV o sa iasă definitiv de pe Digi sau va fi înlocuit cu Realitatea Plus?

  • Alin Realitate tv va iesi de la toti operatorii nu numai de la digi, cand nu se stie ori peste cateva zile ori in octombrie cand expira licenta si cna nu are voie sa o prelungeasca. De Realitatea Plus acest post nu este in lista must carry si va intra doar daca operatorii vor ajunge la o intelegere cu postul tv. Deci nu poate sa ii ia locul realitatii tv decat daca se inteleg cu operatorii. Despre filmbox nu vorbesc acum. Sper ca te multumesc raspunsurile date de mine.

 11. Pe deoparte e bine sa fii nr:1 ca operator deoarece cel mai probabil tu ca operator esti cel care vine cu o ofertă pentru a introduce anumite posturi,dar sunt cazuri cand e nevoit să plătească cat cer reprezentanții anumitor posturi deoarece sunt posturi care au audiență și nu își permit să le elimine din grila de programe . Totusi știm foarte bine că sunt multe posturi care au codare Digi si care sunt disponibile abonaților Digi tv satelit în Ungaria. Ce vreau sa spun ca daca la ei au putut introduce acele posturi prin simulcrypt la noi nu se poate .Sau să zicem că cei de la Digi totusi vor să introducă acele posturi ,și la noi prin simulcrypt cum au mai facut in ultimii ani cand au preluat posturi de la Focussat, Upc Direct cred ca nu prea vor mai putea prelua posturi simulcrypt altfel cei de la Focussat se vor trezi ca vor avea soarta Upc Direct din Ungaria unde Digi a preluat peste 50 de posturi simulcrypt, și de atunci Upc Direct a pierdut teren în fața celor de la Digi.Acest lucru va încerca să evita Focussat. Asta nu e o prostie cea ce spun asta-i adevarul.Doar nu își taie singur craca de sub picioare Focussat oferind posturi în simulcrypt asta dacă Digi într-adevăr are intenția de a prelua la un moment mai multe posturi simulcrypt. Cel mai probabil din acest motiv nu prea apar posturi noi in grila. Dar nu inteleg daca ar depinde numai de asta Digi are frecvențe libere pe care pot introduce posturi care ar dori sa le introducă dar nu pot prin simulcrypt. Timpul decide însă e ciudat ca dupa ce au trecut 3 luni de zile de introdus au introdus un singur post Nicktoons .Au reintrodus posturile Tv2 Dar și aici numai ce au avut in grila nu au avut intenția de a introduce si celelalte posturi ce apartin de Tv2 Group desi sunt posturi cu audienta defapt dupa posturile Rtl Klub sunt cele mai urmărite posturi. Si aici probabil au intampinat problema simulcrypt ,desi au codare Digi si pe acele posturi deoarece au in grila Digi tv Hu. Defapt aceste posturi e cum sunt la noi cele două trusturi.Pro,și Intact care au cea mai mare audiență.Dar poate vor introduce și ei aceste posturi la un moment dat cei de la call center au spus că au fost multe solicitări. Timpul va decide ce se va întâmpla și la Digi.

  • David pe dth digi va introduce posturi tv doar in simulcrypt, cu toate ca au spatiu, cum ai zis si tu, dar nu vor mai ridica posturi tv noi singuri pentru ca nu renteaza. La nr de clienti in scadere pentru ca vin in zone rurale cu fibra optica si muta clienti de pe dth pe fibra cu oferte de nerefuzat .

   • Am inteles ca de 5 ani se negociaza doar pentru 2 posturi Film Box.LookSport HD si LookPlus HD cand intra pe dth? sau grila dth ramane cu 129 de posturi?

    • Pentru moment ramane asa grila dth digi. Si nu sa negociat doar pentru 2 posturi filmbox ci pentru tot pachetul care este la upc. Mai multe detalii voi da cand va fi cazul.

    • Alin toate la timpul lor,imi vei da dreptate. Asa cum am scris pe aici timp de o luna ca vor intra posturi tv la digi si nu m-a crezut nimeni, asa o sa fie si acum. Este adevarat ca am scris ca nu cred, ca vor intra magic si rock tv, dar ce vrei se mai insala omul. Rabdare Alin rabdare.

     • Domnul Bebe!Cu toată stima,sunt posturi must cart.Titu operatorii le-au băgat și Digi a fost obligată.La începutul lunii februarie am spus că o să intre toate..Doresc la Digi și altceva.Nu doar obligații.Sper să mă înțelegeți la ce mă refer

     • Domnule Marius aveti dreptate in tot ce spuneti. Insa drebuie sa va ganditi la un lucru. Digi este nr 1 pe tv ca nr de abonati, si tu ca post de televiziune trebuie sa accepti conditiile numarului 1 ca sa poti intra in grila lui. Unele posturi tv nu accepta si nu intra, altele cum este cazul postului E! sau vh1 au intrat pe cablu la digi pe o suma mai mica presupun, dar pentru a acoperi diferenta au introdus publicitate in program. Atunci cand de exemplu amc va accepta oferta digi, acest post va avea reclame in programul sau. Cam asa stau lucrurile este bine sa fii nr 1 ca dictezi preturile si conditiile dar este si rau pentru ca esti blamat de catre abonati ca nu ai o grila premium. Din numarul de abonati ai lui digi doar 10-20% se plang de lucrul asta al grilei restul sunt multumiti.

     • Bebe si Georgian,nu cred ca este Timeless Drama Channel problema întârzierii intrării posturilor Film Box,ci mai degrabă neintelegerea cu Focussat.Bebe,cate posturi vor fi in baza,ma refer de la Film Box.O seara buna

   • Repet inca o data,problema introducerii Film Box este cu totul alta,neintelegerea la bani cu Focussat,dar o sa se rezolve in curand,pana la toamna vor fi posturile Film Box pe Digi Satelit si Digi Cablu,iar Timeless Drama Channel nu este nici pe Focussat plus ca nu uita ca Realitatea TV este in faliment si urmeaza o alta negociere pentru introducerea Realitatea Plus la Digi

    • Alin TDC nu s-a lansat. Trebuia sa intre la upc si focus sat pe 1 aprilie dar s-a amanat lansarea. Iar intrarea posturilor filmbox in grila digi nu are treaba cu focus sat si digi. Relatiile dintre cele 2 companii sunt ok. Dovada sta intrarea postului nicktoons in simulcrypt de pe tpul focus sat.

     • Și atunci care este problema de întârzie introducerea lor?.Că deja receiverele HD de la Digi Satelit scanează toate frecvențele pe care sunt posturile Film Box.

     • Bună Bebe.De ce spuneti ca Digi si Focussat sunt in relatii bune cand dau câteva exemple:Digi de ce a fost nevoit să renunțe la postul Digisport 2 HD ca sa introducă postul Tvr HD? De ce nu au preluat simulcrypt acest post astfel încât să îl și păstreze în lista de programe?De ce a durat 3 luni de zile ca sa introducă posturile Intact pe satelit dacă contractul a fost semnat din 1 iulie?De ce nu au preluat simulcrypt posturile Nat Geo Wild HD, Travel channel HD, Antena 1 HD,History HD ținând cont că pe cablu acestea sunt retransmise sau pe satelit e bine si așa?Din ce motiv nu au fost încă in stare sa introducă posturile Filmbox , Amc ținând cont că cele două părți negociază de mai bine de 4 ani.Stiu ca contractele se semnează separat la noi pentru cablu digital și Dth,și separat pentru grila de programe cablu digital și satelit în Ungaria dar cum la ei au putut introduce posturile Filmbox din data de 1 iunie 2015 și Amc mai târziu un pic și la noi inca nu nici în prezent. Intre-timp în Ungaria au și renegociat contractul cu cei de la Spi,și Amc Networks urmând să retransmita in continuare aceste posturi. Se vede ca la noi abonați nu prea conteaza pentru ei mai bine spus nu prea le intereseaza sugestiile lor în legătură cu îmbunătățirea grilei.Aici e vorba și despre alte posturi care au fost cerute pe parcurs. Cum inainte sa putut semna contracte pentru retransmisia anumitor posturi care aveau program comun și au fost introduse în grila atât la noi cat si la ei si acum nu se mai poate?Va zic eu ei au luat decizia de a renunța la Extra1, motiv pentru care au și spus că nu vor lansa extra pachete și că dacă vor introduce posturi noi in grila acelea vor fi disponibile in pachetele existente.Deci cum ar veni vorba ei au făcut pachetul de Bază la 25 de lei și nu pot să mărească semnificativ acest pachet cu diferite posturi deoarece automat ar trebui să mărească și prețul la abonamente cea ce ei nu vor.Au facut pachetul Maghiar la 1 leu in loc sa mai introducă și aici posturi cum au facut cei de la Focussat, dar au făcut acest pachet la 1 leu dintr-un motiv probabil vor mai elimina dintre aceste câteva la un moment dat și dacă spunem ceva o sa ne spună pai ce vreti pentru un leu .In loc sa faca acest pachet la prețul de 5,6 lei introducând posturi care au drept de retransmisie la noi mai ales că acele posturi au audiență altfel nu ar retransmite în Ungaria toți operatori ei nu vor dar de ce nu stiu.Si in legătura cu celelalte pachete de ce nu pot fi introduse posturi ce au audiență astfel încât să fie abonați mulțumiți de operator?Sau e bine si așa ținând cont că au cei mai mulți abonați pe cablu si probabil, și pe satelit ,și atunci dacă tot primesc bani de la abonați fără a investi in inbunatirea grilei de ce să o mai facă?Nu-i bine această nepăsare care tine din 2010 spun asta deoarece fără posturile proprii Digi stă cel mai slab ca operator cablu care oferă posturi tv abonaților.Stiu deoarece sunt abonat Digi din 2006, și pot spune că au avut o grila bogată cu diferite posturi care ori au încetat să mai emită ori au renunțat la acele posturi cei de la Digi.Si ca număr de posturi am stat mai bine atunci aveam in jur de 130 de posturi pe satelit și pe vremea aceea aveam doar decodoare SD. Acum cu decodoare HD avem 129 de posturi dintre care 12 HD dintre care 2 HD ,dar și 9 SD care sunt proprii.In alte ordine de idei dacă nu greșesc avem mult mai puține posturi decât aveam in 2010.De ce oare?Din nepăsare față de abonați.

     • Salut David,
      Un singur lucru vreau sa mentionez: intrebarile acestea cu de ce face Digi ceva in defavoarea abonatilor le consider retorice. Pentru toti operatorii abonatii sunt numere, cifre pe bilantul lor trimestrial si atat. Tot ce se face, se face pentru bani, pana la urma asa este in majoritatea afacerilor. Nu face nimeni in favoarea noastra ceva, sa plateasca ei un program TV pentru a multumi abonatii in conditiile in care ar putea iesi in pierdere pe acest segment.
      Totul este o afacere, important este ca daca avem posibilitatea sa ne mutam undeva mai bine, sa o facem. Pana la urma nu sunt prietenii nostri cei de la Digi si nici noi nu le suntem prieteni. Ei furnizeaza ceva pentru care noi platim.
      Precum ai cumpara o paine de la magazin, nu inseamna ca ii pasa companiei care detine fabrica de paine de noi. Ne convine o cumparam, nu ne convine nu o cumparam.

    • Domnule David, din cate vad nu are rost sa va raspund la intrebari pentru ca ati spus dvs o parere cat de cat corecta. Va spun doar atat daca nu erau in relatii ok cele 2 companii nu aveau atatea posturi in simulcrypt. Iar la unele posturi enumerate de dvs nu se doreste momentan sa se puna codarea digi pentru a fi preluate in simulcrypt.

 12. Informare Film Box:Bun găsit! Vă mulțumim pentru interesul arătat față de programele noastre și vă anunțăm că suntem în discuții cu toți operatorii, inclusiv cu Digi. Pentru mai multe detalii, vă recomandăm să vă adresați callcenter-ului operatorului dumneavoastră de cablu. O zi minunată!

 13. Cica o sa intre posturile Film Box in simulcrypt de la Focussat.Am primit si eu un mesaj de la un prieten,cum ca i-ar fi scris Film Box,ca in curand vor intra pe Rcs Rds

  • Salut Alin,
   Pentru aceasta posibilitate, eventual pentru alte zvonuri putem discuta pe articolul Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta
   .
   Pe acest articol as dori sa discutam doar despre posturile mentionate in articol.
   Multumesc pentru intelegere.