Sotia cea buna – serialul cu 5 premii Emmy se vede la TVR 1
TVR 1 va difuza seria politica de drama din SUA Sotia cea buna (The good wife – 2009), creata de Michelle si Robert King. Cei doi casatoriti au colaborat si in cazul altor productii precum Evil (2019) sau The Good Fight (2017).

Rezumat serial Sotia cea buna
Serialul prezinta o sotie si mama care trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru familia sa si sa reintre in piata muncii dupa ce un scandal public ii duce sotul in inchisoare.

Rolul protagonistei este interpretat de Julianna Margulies (a castigat 3 premii Emmy cu Sotia cea buna si ER), care a jucat alaturi de Chris Noth (cunoscut pentru rolul lui Mr. Big din productiile Totul despre sex), Josh Charles (Dead Poets Society – 1989, Four Brothers – 2005, S.W.A.T. – 2003), Matt Czuchry (a interpretat rolul lui Logan Huntzberger in Fetele Gilmore), Christine Baranski (castigatoare a unui premiu Emmy cu Cybill), Archie Panjabi (a castigat si ea un premiu Emmy cu Sotia cea buna), Alan Cumming (X2: X-Men United – 2003, GoldenEye – 1995) si altii.

Serialul a avut 7 sezoane si 156 episoade difuzate in SUA pe CBS. TVR 1 va difuza acest serial din 16 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 23:00. In prezent, in intervalul orar 23:00 – 00:00, TVR 1 difuzeaza diverse filme sau emisiuni.

Sotia cea buna – serialul cu 5 premii Emmy se vede la TVR 1

Sotia cea buna este considerat de critici una dintre cele mai bune drame din ultimele doua decenii. A castigat 5 premii Emmy si multe alte premii. Pe IMDb a obtinut o nota foarte buna, 8.4 din peste 77.000 de recenzii. Online, Sotia cea buna se poate vedea in Romania pe Prime Video.

Desi ultimul episod a fost difuzat in 2016, serialul inca prezinta interes ocupand locul 352 in topul IMDb al celor mai cunoscute seriale.

Luna aceasta incep si alte seriale atat pe TVR 1 cat si pe TVR 2, pe care le vom detalia in articole separate.
Voi ce parere aveti despre serialul Sotia cea buna? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.