Posturile National Geographic ies din grila Akta si sunt inlocuite cu DocuBox

Programele National Geographic SD, National Geographic HD, Nat Geo Wild SD si Nat Geo Wild HD ies din grila Akta si sunt inlocuite cu DocuBox SD si DocuBox HD.

In cursul zilei de astazi au fost eliminate din grila Akta programele National Geographic SD/HD si Nat Geo Wild SD/HD fiind inlocuite de posturile DocuBox SD/HD. Modificarile inca nu au fost facute in toate zonele in ceea ce priveste grila de programe analogica.

La aproximativ 6 luni dupa ce posturile National Geographic au iesit din grila Telekom, aceste programe ies inclusiv din grila de programe Akta. Avand in vedere nemultumirile clientilor Telekom privind iesirea programelor din grila, cel mai probabil impactul negativ va fi acelasi inclusiv pentru abonatii Akta.

Posturile National Geographic ies din grila Akta si sunt inlocuite cu DocuBox

De asemenea, in urma cu aproximativ o luna au iesit din grila de programe Akta posturile Telekom Sport 5 si Telekom Sport 6 dupa ce contractul intre Akta si Telekom nu a mai fost prelungit. Totodata, din grila Telekom a iesit in acel moment programul Cinemaraton, o mare pierdere pentru clientii Telekom conform nemultumirilor exprimate in mod repetate de catre clientii Telekom pe articolul dedicat acelei modificari.

Desi este de apreciat ca s-au introdus programe cu un continut asemanator, calitatea posturilor DocuBox nu este aceeasi precum continutul canalelor National Geographic.

Programele National Geographic si Nat Geo Wild sunt detinute de catre compania de televiziune americana Fox iar programele DocuBox sunt detinute de catre SPI International.

Posturile National Geographic ies din grila Akta

In luna decembrie au intrat in grila Akta si programele Arcadia World HD, Fishing&Hunting HD, Profit.ro si DW.

In prezent programele National Geographic si Nat Geo Wild se mai afla in grila UPC, RCS – RDS (Digi), iNES, Focus Sat si Orange DTH.

Multumim lui Bebe, Georgian si Bogdan pentru informatii;

Voi ce parere aveti despre iesirea programelor National Geographic SD/HD, Nat Geo Wild SD/HD si introducerea posturilor DocuBox SD/HD?

Update 14.01.2019: In locul postului Nat Geo Wild SD intra postul Arcadia TV SD; Multumim colegului Bebe pentru informatii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

11 COMENTARII

  1. La mulți ani, la toate persoanele de pe forumul aceata! Am observat că cei de la Digital Cable Systems adică Akta TV a eliminat din grila digitală de cablu două posturi TV în SD și două posturi TV în HD. În urma eliminării celor patru posturi TV, s-au înlocuit decât cu două posturi TV în loc de patru posturi TV cum era normal și cum a fost în urma eliminării Telekom Sport 5 SD/HD și Telekom Sport 6 SD și HD. Întrebarea mea este: Cu ce posturi TV vor fi înlocuite celelalte două posturi TV din patru posturi TV. Să fiu mai clar: National Geographic SD/HD s-au înlocuit cu DocuBox SD/HD iar National Geographic Wild SD/HD nu s-au înlocuit cu nici un post TV: Am dreptate sau aberez? Aștept un răspuns din partea dumneavoastră, vă rog mult din tot sufletul.

  2. Inca o informatie si compania Akta va mari pretul abonamentelor cu cate 2 lei fiecare Analog 2 lei Akta digital 2 lei. In zonele unde nu au concurenta va mari si pretul la internet cu 1 leu din data de 1 februarie.

  3. după părerea mea e o surpriza neplăcuta pentru abonații Akta nu cred ca a fost o alegere Deșteaptă atunci când au înlocuit posturile National Geographic cu DocuBox nici nu se compara ca calitate.