Premier League se vede pe Prima Sport si Digi Sport
Posturile de televiziune Prima Sport anunta ca incepand de vineri, 5 august, vor transmite meciurile din cel mai urmarit campionat de fotbal, campionatul Angliei, Premier League.

Premier League va putea fi urmarit pe posturile Prima Sport timp de 3 ani. Meciurile campionatului Angliei vor fi comentate de cei mai cunoscuti si apreciati comentatori, cum ar fi: Cristi Petre, Bogdan Nevel, Costi Mocanu, Emil Gradinescu si Ioan Alexandru.

In acest sfarsit de saptamana, iubitorii campionatului englez vor putea urmari toate meciurile din prima etapa. Primele 9 meciuri vor fi difuzate pe cele 4 posturi Prima Sport, iar unul dintre meciuri va fi transmis pe Prima Sport 3 PPV.

Cu toate ca reprezentantii Prima Sport mai au o licenta pentru Prima Sport 5, acest post se pare ca nu va fi lansat in acest sfarsit de saptamana. In sedinta CNA cand a fost obtinuta licenta pentru Prima Sport 5, reprezentantii au spus ca au nevoie de inca un canal de sport pentru ca au achizitionat multe competitii sportive care nu au loc pe primele 4 posturi.

Posturile Prima Sport vor transmite primele 6 campionate internationale, cele mai apreciate conform coeficientilor UEFA, este vorba de campionatele Angliei, Spaniei, Germaniei, Frantei, Italiei si Portugaliei. Primele 5 campionate vor putea fi urmarite si pe posturile Digi Sport.

Premier League se vede pe Prima Sport si Digi Sport

Digi Sport si Prima Sport transmit la comun foarte multe competitii sportive interne si internationale. Iata care sunt cele zece partide ce pot fi urmarite pe posturile Prima Sport in prima etapa a campionatului Angliei:

 • 5 august, ora 22 Crystal Palace – Arsenal – pe Prima Sport 1 si Digi Sport 1
 • 6 august, ora 14:30 Fulham – Liverpool – pe Prima Sport 1 si Digi Sport 1
 • 6 august, ora 17 Tottenham – Southampton – pe Prima Sport 1 si Digi Sport 1
 • 6 august, ora 17 Leeds – Wolves – pe Prima Sport 3
 • 6 august, ora 17 Newcastle – Notthingam Forrest – pe Prima Sport 4
 • 6 august, ora 17 Bournemouth – Aston Villa – pe Prima Sport 3 PPV (doar la Vodafone, in pachetul Sport)
 • 6 august, ora 19:30 – Everton – Chelsea – pe Prima Sport 1 si Digi Sport 1
 • 7 august, ora 16 Manchester United – Brighton – pe Prima Sport 1 si Digi Sport 2
 • 7 august, ora 16 Leicester – Brentford – pe Prima Sport 4 si Digi Sport 3
 • 7 august, ora 18:30 West Ham – Manchester City – pe Prima Sport 1 si Digi Sport 2

Pe langa campionatul Angliei, Prima Sport si Digi Sport vor transmite in aceast sfarsit de saptamana si meciuri din campionatele Germaniei si Frantei. Cu toate ca pe posturile Digi Sport sunt anunturi in care se specifica ca meciuri din Campionatul Angliei vor fi difuzate si in format 4K, se pare ca in prima etapa nu va fi difuzat niciun meci.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

16 COMENTARII

  • Prima 4K da cam tot ce da si Digi 4k ma refer la transmisiuni. Cand am publicat articolul pe EPG-ul Digi 4K nu era nici un meci din Anglia.

  • Va referiti la comentatorii Digi sau Prima Sport? La Prima Sport au venit comentatori de la Eurosport si comenteaza meciurile sunt mai bine pregatiti ca cei de la Digi Sport.

 1. Aparent cine e abonat la Orange sport nu poate vedea transmisiunile din premier league pe prima sport apărând mesajul ,,aceasta transmisiune nu este disponibila în rețeaua Orange,acum rulează premier league”