Pret abonament TV Digi cablu sau satelit (DTH)

Pret abonament TV Digi cablu sau satelit (DTH) – In acest articol vom detalia preturile si beneficiile pachetelor de televiziune prin cablu si televiziune prin satelit, vom actualiza periodic lista cu abonamente.

Preturile abonamentelor de televiziune prin cablu sunt urmatoarele:
Analogic (26 RON)
-pana la 60 de canale TV;
-peste 60 de canale TV online disponibile prin aplicatia Digi Online;

Digital (30 RON)
-141 canale TV digitale dintre care 32 canale sunt in format HD;
-peste 60 de canale TV online disponibile prin aplicatia Digi Online;
-primul echipament se ofera in custodie (decodor SD/HD, smart cam);

In anumite zone rurale, in oferta Digi exista si pachetele Analogic Popular (21 RON – 60 canale TV) si Digital Popular (25 RON – 140 canale TV) insa pentru a verifica daca putem opta si in zona noastra pentru aceste pachete, este necesar sa discutam cu un reprezentant Digi.
Extraoptiunile disponibile pe reteaua de cablu Digi sunt:

 • HBO (13 RON) – contine posturile HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD;
 • Maxpack (15 RON) – contine posturile HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD, Cinemax HD si Cinemax 2;
 • Film Now (3 RON) – contine canalul propriu Digi, Film Now HD;
 • 4k (5 RON) – extraoptiune lansata recent in locul optiunii Digi 4k, contine posturile Digi 4k si Eurosport 4k;
 • Adult (1 RON) – contine canalul pentru adulti SuperOne HD;

Pretul abonamentelor de televiziune prin satelit (DTH) in reteaua Digi sunt:

DigiTV Popular (17 RON)
-peste 25 de canale TV;

DigiTV Baza (25 RON)
-86 de canale TV;

In cazul abonamentelor de televiziune prin satelit, se adauga urmatoarele costuri:

 • 150 de lei fiecare receptor; putem achizitiona integral sau in 6 rate;
 • 75 de lei kitul de antena – optional, daca nu avem un kit personal;
 • 50 de lei taxa de instalare – optional, daca dorim instalarea antenei de un instalator autorizat Digi;
 • 50 de lei taxa de activare – doar daca optam pentru perioada contractuala nedeterminata sau pe 12 luni, daca optam pentru 24 de luni atunci nu platim taxa de activare;

Extraoptiunile disponibile pe satelit (DTH) la Digi sunt:

 • HBO (13 RON) – contine posturile HBO, HBO2, HBO3;
 • Maxpack (15 RON) – contine posturile HBO, HBO2, HBO3, Cinemax;
 • Film Now (3 RON) – contine canalul propriu Digi, Film Now;
 • Adult (1 RON) – contine canalul pentru adulti SuperOne;
 • Maghiar (1 RON) – contine urmatoarele canalele maghiare : M1, TV4, ATV, Duna, Duna World, M2, RTL2, Magyar Slager TV, Comedy Central HU, Comedy Central Family, RTL Klub, Sorozat+, Muzsika TV, RTL+, Cool TV, Minimax HU, Film +, Mozi+, TV2, Prime, Film 4, Hit Music Channel HU, Music Channel HU, M5, Digi World HD HU, M1 HD, M2 HD, Duna TV HD, RTL Klub HD, TV2 HD, Hir TV;

Avand pachetul Popular putem opta doar pentru optiunile Film Now, Adult si Maghiar. Pret abonament TV Digi cablu sau satelit (DTH)

Alte observatii privind posibile costuri suplimentare:

 • pentru televiziunea digitala prin cablu, daca dorim un al doilea echipament (receptor, smart cam) pretul este 5 RON pe luna pentru fiecare echipament nou;
 • pentru televiziunea prin satelit avem optiunea sa folosim un kit de antena personal sau sa-l cumparam de la Digi, pretul fiind 75 RON;
 • receptoarele pentru satelit se cumpara, fiecare costa 150 RON si poate fi platit integral sau in rate (6 sau 12 rate);

Avand in vedere ca Digi a lasat necriptate toate programele din pachetul de baza de cablu, daca avem un televizor cu receptor DVB-C putem opta pentru pachetul Analogic care este mai ieftin, deoarece vom receptiona toate programele din pachetul Digital cu doar 26 RON pe luna. Insa, daca dorim o extraoptiune, atunci trebuie sa trecem la Digital si sa luam un echipament separat (smart cam sau receptor Digi) pentru decriptarea canalelor din extraoptiunea dorita.

Fiind abonati Digi putem viziona programe disponibila exclusiv in reteaua lor precum Digi Sport (1, 2, 3, 4), Digi World, Digi Animal World, Digi Life sau Digi 4k. Asadar, daca ne intrebam cat costa abonamentul TV la Digi, gasim mai sus toate informatiile despre preturile serviciilor TV practicate de RCS – RDS.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare despre preturile si pachetele DigiTV, lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

687 COMENTARII

 1. Bună aș dori un abonament în Spania pt tv prin satelit Menționez că am antena parabolică și două aparate de Recepție cumpărate de la Digi Cluj Napoca cumpărate pe numele de ***** – vă mulțumesc

  • Salut Petru,
   Daca vrei abonament in afara tarii, trebuie sa ridici echipamentele si sa semnezi contractul in tara. De asemenea, sa ai in vedere ca Digi nu ofera suport pentru serviciul de televiziune prin satelit in afara tarii.

 2. Ma intereseaza un abonament DIGI TV prin satelit, achizitionarea sau inchirierea unui receptor sau decodor , mentionez ca am eu kit-ul de instalare (Antena si LNB) , As vrea cum as putea intra posesia acestira si costul total abonament de baza,decodorsau receptor si activare.

  • Pretul unui receptor este 150 lei, se poate plati integral sau in 6 rate. 50 lei daca doresti ca echipamentul sa fie instalat de digi . Daca optezi pentru un contract de 12 lumi platesti o taxa de activare a cartelei, 50 lei daca optezi pentru un contract de 24 luni nu vei plati taxa de activare a cartelei. Se pot achizitiona 3 receptoare pe un abonament. Poti suna la Relatii Clientii 031 400 4600 sau online pe site-ul Digi .ro Costul ar fi : 150 receptorul + 50 instalare (optional)+ 50 activarea cartelei la un contract de 12 luni sau gratis la un contract de 24 luni + 25 lei pachet baza. Pe prima factura te pot costa cablurile , mufele.

  • Buna ziua,
   Digi nu ofera abonamente de televiziune in afara tarii. Daca doriti, puteti opta pentru acest serviciu in tara, ridicati decodorul eventual si kit-ul antenei daca e nevoie si va descurcati cu instalarea in Anglia.

  • In Balaci, Teleorman exista acoperire pentru televiziune prin cablu Digi.
   Pentru a contracta acest serviciu va recomand sa faceti o cerere pe site-ul Digi sau sunati la relatii cu clientii Digi Teleorman la numarul 0347400414.

 3. Buna ziua,
  Un pret va rog, pentru cel mai mic pachet cablu Tv, pe care il aveti, plus montarea si chiria echipamentelorsi daca aveti acoperire in zona Calinesti, Arges?
  Va multumesc.

  • Buna seara,
   Noi nu suntem de la Digi.
   In Calinesti, Arges exista acoperire pentru reteaua Digi.
   Cel mai mic pret este pentru abonamentul Analogic Popular, costa 21 lei pe luna. La instalare platiti materialele folosite in locatie, nu ar trebui sa fie mai mult de 10-20 de lei.

 4. dc nu mai receptionez pro tv hd , digi sport 1 hd si digi sport 2 hd ? am digi tv satelit spania.

  receptionez national geografic hd ,eurosport 1 hd…..

  • Verificati mufele cablului dintre LNB si receptor, poate aveti LNB-ul deplasat sau s-a stricat sau antena deplasata. Daca nu va pricepeti chemati un specialist sa verifice toata instalarea.

 5. Buna ziua,
  Ma numesc Constantin, nr de telefon 07******.
  Am un abonament la DIGI pentru internet si TV incepand cu luna august 2020 pentru care platesc 23 lei, fiind un tarif de oferta pentru sase luni. Echipamentele sunt amplasate in Comuna Breaza, judetul Buzau. Intrucat grila de programe TV este foarte redusa,va rog sa-mi comunicati modalitatile de abonament pentru majorare acestei grile TV.
  Cu stima
  Constantin

  • Buna ziua,
   Puteti receptiona mult mai multe programe, pe cele din pachetul Digital, folosind un televizor cu receptor DVB-C.
   Daca nu doriti sa folositi un astfel de televizor, puteti trece la pachetul Digital si va trebui sa luati un receptor de la Digi.

  • Va trebuie un tv cu DVBC incorporat. Pretul unui asemenea tv pleaca de la 500 lei. Sau sunati la departamentul Relatii Clientii si cereti un receptor de cablu digital . Insa pretul abonamentului de cablu va fi mai mare ( va costa 25 lei doar cablul tv.) Eu unul va sfatuiesc sa va cumparati un tv cu DVBC incorporat insa decizia este a dvs.

 6. buna ziua doresc sa schimb abonamentul de la 26 la 30 ca sa pot prinde mai multe canale,imi spuneti ce trebuie sa fac….adresa mea este st.* nr,*,bl.* ap.* sector* bucuresti.

  • Buna ziua,
   Aveti doua variante sa receptionati mai multe programe:

   1. Daca aveti un televizor cu receptor DVB-C (majoritatea LCD-urilor/plasmelor au receptor inclus), atunci puteti receptiona gratuit toate posturile din pachetul digital, pastrand abonamentul de 26 de lei.

   2. Daca nu aveti un televizor cu receptor DVB-C atunci trebuie sa treceti la abonamentul de 30 de lei, urmand sa primiti un receptor digital de la Digi, in limita stocului disponibil. Cererea pentru receptor se poate face online pe site-ul Digi, telefonic la relatii cu clientii Digi Bucuresti la numarul 0314004414 sau intr-un sediu Digi.

 7. Buna ziua, nu am găsit informații cu privire la internetul prin satelit cu provider Digi.
  Mă intereseaza pentru sat Periprava , judetul Tulcea. Am deja tv prin satelit de la ei.
  Mulțumesc

  • Buna ziua,
   Digi nu ofera internet prin satelit insa nu sunt sigur daca stiti ce inseamna acest serviciu, internetul prin satelit costa mult si ofera trafic limitat, este o solutie buna doar in zonele in care nu se poate utiliza nimic altceva (internet fix sau internet mobil).
   In Periprava, Tulcea nu exista acoperire pentru internetul fix Digi insa, conform site-ului Digi, ar exista acoperire pentru datele mobile, eventual puteti opta pentru date mobile de la Digi, luand si un router 4G de la ei in chirie.

 8. Buna ziua! O alternativa la tv prin satelit fara decodor doar cu un smartcard CI+ (cum are Focusat) nu se poate si la DIGI? Ca doar sunt cei mai tari din Romania.

 9. Vreau să pun antena tv prin satelit și două Nr la abonament lunar in comuna Răcăciuni Bacău sat gasteni as vrea să știu dacă trebuie să plătesc la inceput cv sau vine prin facturare și aș vrea contractul la domiciliul

  • Puteti face o comanda online pe site-ul Digi, din cate stiu se trimite contractul online.
   Va trebui sa platiti taxa de activare la inceput, care este de 50 de lei, materialele folosite vor fi facturate din cate stiu.

  • Aveti tv cu DVBC?Daca da atunci trebuie sa cautati acest post pe grila digitala nu analoga. Daca nu aveti tv cu DVBC atunci faceti comanda de un receptor cablu de la Digi.

 10. Buna ziua
  va rog sa-mi trimeti si mie oferta de pret pt infiintarea unui post standard de televiziune si telefon fix.Acest post vreau sa-l infiintez in Comuna Stolnici Jud Arges
  Va multumesc

  • Buna ziua,
   In Stolnici, Arges exista acoperire pentru serviciile prin fibra optica Digi.
   Gasiti in articol, mai sus, oferta rurala pentru televiziune in reteaua Digi.
   Cat despre telefonie fixa, platiti 1.19 euro pe luna si veti avea minute nelimitate in reteaua Digi (fix si mobil) si 100 de minute nationale pe fix. De regula, nu prea au aparate telefonice fixe pe stoc.

 11. Vad ca la multe întrebări ii redirecționați la articol, întrebarea mea nu are un răspuns în articol, câte decodoare satellitare are drept un client a avea într-un abonament? Mulțumesc!!!

  • Indrumam sa se citeasca articolul atunci cand raspunsul la intrebare se afla in articol, nu vad de ce sa repet aceleasi lucruri de n ori doar pentru ca x sau y nu vrea sa citeasca.
   In ceea ce priveste raspunsul intrebarii dvs, nu este in articol, asa cum ati mentionat.

 12. Buna Seara,

  Dorim un pachet TV, la acest moment avem contract pentru internet cu firma dvs.
  Solicit o recomandare in vederea contractari serviciului de TV. Dorim programe nationale, filme, documentare, sport etc.

  Multumesc

 13. Buna seara.Ce se intampla d-lor?Vad ca a disparut Paramount chanel.Observ ca incepeti sa va cam bateti joc de oameni.Odata ce eu am optat pentru un pachet de programe tv si platesc pentru el,dc D-voastra va permiteti sa scoateti canalele pentru care am optat si platesc?Apoi bagati niste canale de 2 lei care nu au niciun interes.Asa ati facut si cu AXN Sci-Fi.Daca continuati asa in curand o sa va treziti ca va pleaca abonatii pe capete la alte firme concurente.Bine ca bagati programe maghiare,italiene nemtesti etc.

  • Mai adaug ceva ce cred ca intereseaza pe multa lume.Eu sunt fan sf si cred ca multi dintre abonatii pe care ii aveti sunt.Nu aveti niciun canal de filme si seriale sf.Ce mai apucam sa vedem ceva sf,vedem pe celelalte canale tv.Asadar as sugera ca sa luati in considerare si dorintele celor care sunt fani sf.Chiar daca se v-a plati in plus o anumita suma (modica sper).

  • Gasesti informatii despre pretul abonamentelor de televiziune prin satelit mai sus, in articol.
   Poti plati din orice tara cu un card bancar visa sau mastercard, online pe site-ul Digi.

 14. Bună seara,

  As dori să știu ce servicii sunt disponibile in sat Stefan cel Mare, comuna Stefan cel Mare, judet Vaslui (cablu, internet fix, precum și telefonie mobila – exista 3 sau 4G?
  Locația este situata chiar la strada principala (DN15D).
  Mă interesează și tarifele, dacă puteți să le precizați.
  Mulțumesc anticipat.

  Ioan

  • Da, se poate face modificarea numelui de pe contract insa nu stiu daca se mai fac online. Trimiteti o cerere pe site-ul Digi Romania – sectiunea Contact in acest sens.
   Achitarea facturii online se poate face tot pe site-ul Digi, folosind un card bancar.
   O seara buna!

  • Ati fost intr-un sediu Digi ? Sunati la nr 031 400 4000 si vorbiti cu un operator call center. Va puteti abona si pe site-ul Digi Romania sectiunea tv- satelit va alegeti pachetul dorit si apasati butonul comanda.

 15. Bună ziua, m-ar interesa o ofertă pentu i fam de pensionari in Sarateni, strada ***** , jud Ialomița, tv prin cablu și tf fix, cam cât ar costa și in cât timp ar fi instalat. Oferte, costuri timp. Să poată folosi două tv

  • In Ialomita Sarateni digi are retea FTTH, sunati la nr 0343 400 401. Nu stim in cat timp vor face instalarea depinde daca au echipamente in stoc. Sunati si intrebati un operator call center.

  • Buna seara,
   Pretul abonamentelor de televiziune prin cablu din zonele rurale este mentionat mai sus, in articol.
   In ceea ce priveste internetul, va costa 17 lei pe luna (Fiberlink Popular, viteze download de maxim 45/95/300 Mbps) sau 25 lei pe luna (Fiberlink Gigabit Popular, viteze download de maxim 500/940 Mbps, depinde de zona), in functie de infrastructura.
   Telefonia fixa costa 1.19 euro pe luna, veti avea minute nelimitate in reteaua Digi si 100 de minute nationale pe fix.
   Posibil sa existe si o campanie in desfasurare prin care sa primiti reducere 50% timp de 6 sau 12 luni, sau poate chiar vouchere cadou, pentru detalii va recomand sa sunati la relatii cu clientii Digi.

   • Bună seara! În urmă cu aproximativ 6 luni am fost trrcuți fe la abonamentul Akta la Digi. Decând am fost preluați de digi și până în prezent am făcut nenumărate sesizări pentru a fi trecuți pe fibra optica de la digi însă fără nici un rezultat, și la ora actuala fiind pe cablul de la akta și plătim serviciile digi. Cred că am să aduc la cunoștiință celor de la protecția consumatorului această neregulă.

    • Buna seara,
     V-a garantat cineva ca veti fi trecut pe reteaua de fibra optica intr-un termen de x luni?
     Digi a specificat Consiliului Concurentei ca vor trece treptat abonatii Akta pe reteaua lor, astfel incat peste 3 ani vor avea 95% din abonatii Akta pe reteaua de fibra optica. Cat timp aveti serviciile functionale, nu au nicio obligatie sa va treaca pe fibra optica. Daca ar avea toti abonatii aceleasi pretentii, cum se presupune ca se trec cateva sute de mii de abonati in 3 luni pe noua retea? Batand din palme? Haideti sa gandim si noi putin in perspectiva, sa nu ne gandim doar la situatia noastra.

 16. Buna dimineata,,,,,,l si LA MULTI ANI 2021. In cursul lunii nov am conractat un abonament cablu tv analogic, la care agentul care a sunat la poarta mi -a spus ca 1 an pretul; va fi la jumatate respectv 110 lei. locatia este Salva judetul Bistrita Nasaud. Pana acum am platit o factura de aprox. 89 lei si doua facturi anticipate la pret de 21 lei fiecare. Am reziliat intre timp contractul cu TLK in speranta ca o sa achizitionez un abonament convenabil pt un pensiopnar. Va rog sa-mi comunicati care este pretul; real lunar al abonamentului, perioada contractuala, iar in cazul in care agentul de teren mi-a tras,, teapa,, care este modalitatea de reziliere. Pana acum nu am primit nici o factura la pretul stabilit. Va multumesc si va asigur de tot respectul La multi ani !
  peranta

 17. Buna ziua,

  As fii interesata de un abonament digi( tv si internet). Mentionez ca momentan sunt abonata la un alt furnizor si as dori sa cumulez o singura factura pentru toate serviciile. Locuiesc in Vulcana Pandele, jud Dambovita
  Puteti va rog sa imi dati mai multe detalii legate de acest aspect?
  Ma puteti contacta la nr de tel ********
  Sau la ce nr de
  Telefon sunteti disponibili?
  Multumesc anticipat

 18. Buna seara!
  M-ar interesa sa am in loc de tradiționalul cablu,sa am cablu optic,ce trebuie sa fac,costa ceva?
  Daca am mai multe televizoare,sau vreau preventiv sa trag cablu în toate cele 4 camere?

  • Se numeste fibra optica si inseamna ca tv-ul si internetul sunt transmise pana la dvs in casa pe un singur cablu. Dupa aceea la dvs in casa se vor instala 2 sau un singur aparat pentru cablu si router pentru internet. Daca aveti mai multe tv-uri atunci se va instala un splitter si de acolo se va instala cablu catre toate tv-urile in parte. In ce localitate locuiti? Sunati la Relatii Clientii Digi si intrebati daca la dvs in localitate au retea de fibra optica. Din cate stiu se plateste o chirie lunara pe echipamente.

  • Puteti achita online pe site-ul Digi, facturile se vor emite in continuare si se va scadea lunar suma necesara din banii inregistrati in cont.
   O alta varianta ar fi sa platiti anticipat intr-un sediu Digi, caz in care nu se vor mai emite facturi.

 19. Revin dupa 20 ani abonat al DIGI. Sunt cateva aplicatii in programul TV care pot fi inbunatatite ! Ex. la deschiderea aparatului TV;pe un canal oarecare, se difuzeaza un film; trebuie automat sa fii informat despre:titlul, ora inceperii/finalul, ce urmeaza in continuare pe acelasi canal. Sau, daca ai schimbat canalul, de vazut temele pana la inchiderea programului….

 20. Buna ziua, am nevoie de un abonament tv prin cablu in com Feleacu,sat Vâlcele nr *,jud. Cluj. As vrea sa stiu daca se poate, si ce pachete de programe aveti ,prețul abonamentului ,multumesc.Tel.07*******

 21. Buna seara! M-ar interesa o varianta de abonament tv care poate fi folosit in UK, fara a fi necesara instalarea unei antene deoarece in unele zone nu este permis acest lucru. Ar exista alternativa? Multumesc.