Pret lupta – Badr vs Benny pe Sport Extra Live
Sport Extra Live difuzeaza diseara cel mai important eveniment din sporturile de contact al acestui an, gala Glory 76 in care putem vedea lupta dintre Benny Adegbuyi si Badr Hari.

Pentru a putea viziona acest meci, pe langa abonamentul normal Sport Extra TV live este necesar sa platim suplimentar pentru meciul din aceasta seara. Pe langa pretul abonamentului Sport Extra Live este necesar sa platim pentru acest meci suma 12.99 euro + TVA.

Aceasta lupta este foarte importanta pentru fanii sporturilor de contact si a fost amanata deja de doua ori (lupta a fost programata initial in primavara insa a fost amanat din cauza crizei sanitare). A fost reprogramat in luna noiembrie insa s-a amanat din nou din cauza ca Badr Hari a fost depistat pozitiv cu noul virus.

Lupta dintre Benny Adegbuyi si Badr Hari se poate vedea astazi, 19 decembrie, de la ora 20:00, online pe Sport Extra Live avand in vedere conditiile mentionate mai sus.

Benny Adegbuyi este un luptator de kickboxing roman de origine nigeriana care participa la galele Glory si Superkombat. Este in top 10 in clasamentul Glory. Are 35 de ani, inaltimea de 1.98m si o greutate de 117 kg.

Pret lupta – Badr vs Benny pe Sport Extra Live

Badr Hari este de origine marocana-olandeza, are 36 de ani si aceeasi inaltime ca Benny, insa are o greutate de 110 kg.

Programul Sport Extra TV este disponibil si in grilele operatorilor de televiziune prin cablu din Romania Telekom, Vodafone si Digi (RCS – RDS), fiind disponibil in format HD. Lupta dintre Benny Adegbuyi si Badr Hari nu este transmisa de postul TV ci doar online, in sistem pay-per-view. Dupa ce platim suma de 12.99 de euro (fara TVA), putem viziona inregistrarea luptei de cate ori dorim.

Voi ce parere aveti despre lupta din seara aceasta in cadrul galei Glory 76? Ati fi dispusi sa platiti 12.99 euro + TVA pentru a viziona acest meci?

Update 19.12.2020 22:30: Site-ul live.sportextra.ro nu functioneaza in acest moment, testat atat pe PC (web) cat si pe mobil;

Update 19.12.2020 22:32: Site-ul este acum functional;

Update 20.12.2020: Cine este castigatorul luptei din Glory 76 Badr vs Benny?
Castigatorul luptei din aceasta seara este Benny Adegbuyi.

Inregistrare lupta Glory 76 – Benny Adegbuyi vs Badr Hari
Inregistrarea acestei lupte o vor putea viziona doar persoanele care au platit pentru a viziona live pe Sport Extra Live.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

22 COMENTARII

  • A inceput la ora 22:00, am scris in articol, mai sus, modalitatile prin care se poate viziona acest meci (pe langa abonamentul Sport Extra Live, costa 12.99 euro + TVA).
   Nu prea merita, mai ales ca au trecut deja 20 de minute din lupta.

 1. Halal romani … vai de mama voastra cereti 12 euro sa il vedem pe beny , pana si pe joshua cu klitscho l-am vazut pe gratis pe pro tv si voi sunteti mai cu mot sa cereti 12 euro pentru un meci care poate sa dureze si 10 secunde mai ales ca e cu Badr hari

 2. Vrăjeală vor bani, mai bine ma uit reluare , dacă tot nu sunt acolo sa simt pe viu atmosfera …. Ei cred ca e momentul sa se îmbogățească .. Hai Beny iti țin pumni aratale forța Românească

  • Este, intr-adevar, cam mare pretul pentru o singura lupta.
   Poate sa te strangi cu cativa prieteni si sa platiti toti, asa ar fi mai ok insa pentru o singura persoana nu merita, din punctul meu de vedere.

 3. Poate pasionatii pentru sport sa plătească suma asta destul de mare doar pentru un meci. 13 euro platim un abonament de cablu cu toate extraoptiunile.