Bucuria vine Nelimitat – o noua campanie Digi

Digi a lansat astazi o noua campanie prin care ofera reduceri clientilor pentru serviciile prestate. Mai exact, persoanele fizice care porteaza un numar in reteaua Digi vor beneficia de reducere 50% la abonament timp de 6 luni. Oferta se adreseaza clientilor care porteaza un numar din alta retea (indiferent ca este prepaid sau postpaid) si aleg sa opteze pentru perioada contractuala de 24 de luni.

Este bine de stiut ca reducerea nu se aplica pentru primele 6 luni de contract ci pentru lunile 7-9, respectiv 19-21. Probabil motivul pentru care s-a hotarat acest lucru este pentru a se asigura ca abonatii raman in reteaua Digi o perioada mai lunga de timp. Nu este prima data cand reprezentantii Digi decid sa nu aplice reducerea pe primele luni, avand aceasta abordare si pentru alte oferte.

Oferta este valabila atat pentru cererile facute online pe site-ul oficial Digi cat si in magazinele Digi. Noua campanie se desfasoara in perioada sarbatorilor de iarna, de astazi pana pe 31 ianuarie 2024.

Digi conduce in continuare topul operatorilor cu cele mai multe numere portate in retea, avand in primele 10 luni ale acestui an peste 702 mii de numere portate pe mobil, avand in acelasi timp cel mai mare numar de clienti de telefonie mobila (pe segmentul persoanelor fizice), cu o cota de piata 37.8%.

Bucuria vine Nelimitat – o noua campanie Digi

Desi Digi ofera o noua identitate si denumire acestei oferte, beneficiile oferite nu sunt deloc noi, reducerea de 50% timp de 6 luni la portarea unui numar din alta retea fiind oferite de mai multe ori de acest operator, sub denumirea unor campanii diferite.

Preturile abonamentelor mobile in reteaua Digi pornesc de la 1.5 euro pe luna in functie de numarul de abonamente si de tipul abonamentului pentru care s-a optat.

Voi ce parere aveti despre noua oferta Digi? Va intereseaza sa portati un numar la Digi pentru a beneficia de aceasta reducere?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Iar ne baga placa aia cu nelimitat limitat ? Ăștia ne considera pe toti retardati? Sunt o multitudine de aplaudaci care spun ca este foarte bine peste tot, în conditiile in care, eu nici nu pot folosi datele mobile pe S23. Ieftin si bun nu exista! O mare dezamagire!

    • Ai probleme cu telefonul sau cu cartela SIM. Cumnatu meu are S23 si merge DigiMobil perfect, inclusiv in aria cu 5G. De regula apar probleme la cartelele SIM mai vechi, nu stiu o banda de 4G si nici 5G-ul

  2. Cei care se plang de semnal slab la Digi duceți-vă in caserii sa va schimbe cartelele vechi cu unele de generație noua care recunosc ambele frecvente in 4G inlusiv semnalul 5G. Am avut 2 probleme cu semnal la internet slab la niste telefoane, am fost sa le schimb si acum am 80 cu 40 in speedtest in 4G mai peste tot pe unde umblu.

  3. Nu mai ales că Digi are servicii de proaste calitate și semnal prost și slab pe telefon.De aia sunt așa ieftine pentru că au servicii proaste și de slabă calitate