The Righteous Gemstones: sezonul 3, din iunie la HBO MAX

The Righteous Gemstones este un serial difuzat pe HBO MAX care a obtinut nota 8,1 pe IMDb si are cota de popularitate 105, in crestere. Sezonul 1 al serialului a inceput sa fie difuzat pe data de 18 august 2019 si a fost urmat de sezonul 2 la data de 9 ianuarie 2022. Din iunie, HBO MAX a inceput difuzarea sezonului 3. Serialul a primit premiul pentru versuri si muzica Global Music Awards in anul 2019 si a fost nominalizat la premiile Emmy pentru cascadorie.

Genul productiei este serial de televiziune american de comedie, crima si drama. Subiectul seriei este o familie disfunctionala de televanghelistisi si pastori condusi de vaduvul patriarh Eli Gemstone. Impreuna cu imaturii sai copii, Jesse, Judy si Kelvin, acesta duce o viata opulenta bazata pe donatiile bisericii. Familia este implicata de asemenea in afaceri legate de religie si se remarca prin comportamente deviante, lacomie si actiuni caritabile.

Personajele principale ale seriei sunt Jesse Gemstone, Dr. Eli Gemstone, Kelvin Gemstone, Judy Gemstone, Keefe Chambers, Amber Gemstone si Gideon Gemstone. Jesse este fiul cel mare al lui Eli si pastor la Centrul de Salvare Gemstone. Desi pare un sot si un fiu devotat, Jesse ascunde o personalitate aroganta si un stil de viata desfranat. Eli este patriarhul familiei si pastorul principal.

Desi nu este atat de lacomi precum copiii lui, Eli este mai preocupat de bani si statut social decat de spiritualitate. Kelvin este fiul cel mic al lui Eli, de asemenea pastor, si incearca, in ciuda imaturitatii si impulsivitatii, sa se impuna ca lider.

The Righteous Gemstones: sezonul 3, din iunie la HBO MAX

Judy este singura fiica a patriarhului, o femeie cu un comportament nevrotic si psihopat care se simte subestimata de membrii familiei. Keefe Chambers este fost satanist si actual coleg de camera al lui Kelvin, lucreaza ca agent de securitate la biserica si il priveste pe acesta ca pe un lider spiritual.

Amber este sotia lui Jesse, aparent sotie iubitoare si suportiva, care, in particular, incurajeaza lacomia sotului si il indeamna sa acapareze biserica. Gideon este fiul cel mare al lui Jesse, care s-a mutat in California pentru a deveni cascador si este din acest motiv considerat tradator. Gideon este de asemenea un talentat practicant de arte martiale.

In rolul lui Eli il putem vedea pe actorul John Goodman, castigator al premiului Emmy si al altor 31 de premii pentru actorie. John Goodman a mai jucat si in Zborul (2012), Argo (2012), Roseanne (1988-2018).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.