Primii castiga! intra in grila de toamna Prima TV
Postul de televiziune Prima TV trece la grila de toamna si aduce cateva surprize noi pe langa revenirea cu sezoane noi ale emisiunilor consacrate. In acest material vom detalia aceasta grila de toamna.

Emisiunea Starea Natiei revine in grila Prima TV de luni, 5 septembrie, cu sezonul cu numarul 10. Dragos Patraru va prezenta emisiunea de luni pana joi, de la ora 22.

Exclusiv VIP revine tot de luni, de la ora 15:30, si va fi difuzata de luni pana vineri. Cristi Brancu ii asteapta pe telespectatori in fata televizoarelor daca doresc sa afle cele mai interesante informatii din lumea mondena.

Grupajul informativ – de la ora 14. Stirile Focus TV vor fi mai lungi cu 30 de minute.
Flash Monden revine din 5 septembrie, de la ora 17:30. Diana Bart va prezenta cele mai interesante informatii din lumea show-bizului autohton si international. Flash Monden va fi difuzata de luni pana vineri.

Primii castiga! este un concurs de cultura generala ce va fi prezentat de Gabriel Covesanu, si va fi difuzat de luni pana joi, de la ora 19:15. Noutatea absoluta la acest tip de concurs este faptul ca participantii emisiunii Primii castiga! pot raspunde la intrebarile adresate de Cove de oriunde din tara, de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Emisiunea Cronica Carcotasilor va reveni cu un nou sezon ce va fi difuzat in fiecare miercuri, de la ora 20.
Serialul de comedie Secretele Presedintelui va reveni cu un nou sezon si va fi difuzat de vineri pana duminica, de la ora 19:15. Acest serial este facut de o parte din echipa Trasnitii.

Un nou serial de comedie va incepe la Prima TV, este vorba de Pup-o ma!. Inca nu se stie data de la care va intra in grila Prima TV insa acest serial este realizat dupa filmele Pup-o ma! 1 si 2 si va avea in distributie o parte din actorii care au jucat in cele 2 filme dar si vedete care nu au legatura in principal cu actoria.

Emisiunea Insider Politic revine in grila Prima TV in zilele de sambata si duminica, de la ora 12. Emisiunea va fi prezentata de Sebastian Zachmanm si Mircea Dinescu.

Emisiunea Veterinarii in actiune va incepe sambata, 17 septembrie, de la ora 10. Aceasta emisiune este realizata intr-un cabinet veterinar si ne prezinta tot ce vrem si trebuie sa stim despre animalele noastre de companie.

Primii castiga! intra in grila de toamna Prima TV

Sanatate cu stil! va reveni sambata, 17 septembrie, de la ora 11.
In fiecare sambata, Diana Enache si Alin Pascal vor prezenta o emisiune magazin ce va fi difuzata de la ora 16. Aceasta va fi o emisiune relaxanta cu mult umor si muzica.

Schimb de mame revine sambata, 11 septembrie, de la ora 20.
Poezie si delicateturi va reveni cu un nou sezon in fiecare duminica, de la ora 14. Emisiunea lui Mircea Dinescu va avea durata de 2 ore.

Prima TV va difuza in aceasta toamna si filme de toate genurile dar si fotbal. Meciul de fotbal dintre Romania si Bosnia Hertegovina va fi difuzat de Prima TV pe 26 septembrie.  Acesta este un meci din cadrul turneului de calificare in Uefa Nations League.

Update 01.12.2022: Primii castiga! va fi difuzata de Prima TV din 5 decembrie, de luni pana joi, de la ora 19:15;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII