Sub semnul credintei – miniserie Disney+
In acest articol vom continua sa va recomandam seriale interesante disponibile pe platformele de streaming. Disney Plus a pus la dispozitia abonatilor sai un serial interesant. Serialul se numeste Under the Banner of Heaven / Sub semnul credintei (2022), disponibil din 27 iulie.

Sub semnul credintei este realizat dupa romanul cu acelasi nume scris de Jon Krakauer. Serialul este o productie marca Star si este o drama politista. Actiunea serialului se petrece intr-un orasel numit East Rockwell, Utah unde are loc o crima odioasa in care o mama si o fiica sunt ucise cu brutalitate. Acest caz de crima este investigat de detectivii Jeb Pyre (Andrew Garfield) si detectivul Bill Taba (Gil Birmingham).

In prima faza a cercetarilor, sotul femei gasite moarte, Allen Lafferty (Billy Howle), este considerat vinovat de odioasa crima, el apare la putin timp dupa sosirea politiei la locul faptei cu tricoul plin de sange. Allen sustine in fata detectivilor ca nu el este autorul crimei, el ii acuza pe cativa barbati cu barba care fac parte din comunitatea LDS (organizatie religioasa din care face parte si detectivul Pyre).

Allen sustine ca el nu mai face parte din aceasta comunitate. Sotia lui Allen era fata unui episcop si il intalnise pe acesta in timpul facultatii. Familia Lafferty, din care facea parte si sotia lui Allen, era o familie foarte bine vazuta in comunitate. Vazand locul faptei si aparandu-i in fata ochilor un flashback despre cum s-ar fi petrecut crima in casa, si dupa ce Allen declara ca vinovatii de crima ar fi niste barbati cu barba, detectivul Jeb Pyre incepe sa aiba indoieli in privinta credintei sale.

Sub semnul credintei – miniserie Disney+

In prima faza, producatorii serialului Sub semnul credintei au dorit ca acest serial sa fie de fapt un film insa s-au razgandit ulterior, devenind o serie limitata. Sub semnul credintei a fost criticat pentru ca se folosesc prea des in primele episoade cuvinte folosite intre membrii comunicatii precum Tatal Ceresc.

Sub semnul credintei are un sezon cu un total de 7 episoade, durata unui episod este de o ora si 3 minute sau o ora si 23 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII