Pro Gold HD si Pro Cinema HD disponibile la Vodafone
Vodafone (fosta UPC) a introdus in grila de programe de cablu digital posturile Pro Gold HD (pozitia 148), si Pro Cinema HD (149). In Bucuresti, frecventa pe care sunt disponibile aceste programe este 474 MHz.

Pro Gold si Pro Cinema erau deja disponibile in grila Vodafone insa doar in format SD. Recent, posturile au inceput sa emita in format HD si au fost introduse deja in grilele urmatorilor operatori:

 • Telekom – cablu digital si IPTV
 • Orange – cablu digital (atat pe reteaua proprie cat si in zonele cu infrastructura Telekom) si satelit

Pro Gold HD, Pro Cinema HD si TeenNick sunt disponibile in ambele pachete digitale Vodafone, Play Familia (TV Start) si Play Maxim (TV Complet).

Conform mesajelor primite din partea abonatilor Vodafone, abonatii inca asteapta programe noi in locul celor doua care au incetat emisia in Romania la finalul anului 2020, Fine Living si Discovery Showcase HD. Momentan, in grila se pot vedea in plus doar aceste doua posturi in format HD.

Pro Gold HD si Pro Cinema HD disponibile la Vodafone
Reamintim ca, in luna decembrie, Vodafone a introdus Prima TV HD in grila de programe si a eliminat posturile The Fishing & Hunting Channel si Slager TV. Luna aceasta nu au fost efectuate alte modificari de grila.

La Vodafone dar si la alti operatori care aveau Paramount Channel in grila, astazi a fost inlocuit feed-ul Paramount cu TeenNick la ora 08:00.

Vodafone Romania este unul dintre principalii furnizori de servicii complete de telecomunicatii, oferind servicii fixe (televiziune prin cablu, internet fix, telefonie fixa) si servicii mobile (telefonie mobila si internet mobil). In urma preluarii companiei UPC de la Liberty Global, compania ofera pachete de servicii complete sub umbrela Vodafone One, lansand si un nou mediabox 4k.

Voi ce parere aveti despre ultimele programe introduse in grila Vodafone?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

30 COMENTARII

 1. Aș vreau să revăd Pariu cu Viața din nou! Trece 10 ani de când s-a făcut emisiunea asta și poate pe PRO Gold se v-a difuza Pariu cu Viața în HD! Criss, Vlad și Rapha sunt la Happy Channel de acum încolo.

 2. Super tare. Abia aștept să văd La bloc HD. Acum succesul e asigurat. Vor sparge audiența. Celelalte canale de filme deja sunt în cădere liberă 🙂

 3. Dacă nu intra la DIGI vineri chiar ar fi neserioși..nu le pasă de abonați..in ultima perioada au mișcat si ei pe cablu dar a fost doar o „minune”..au adormit la loc..

   • Sunt in carantină instituționalizată pentru „*****” 😉 . Nu-i mai bruiati aiurea cu doleanțele voastre că unu la mâna îi doare în ***** de ele ai apoi… posturile cerute de voi costa bani și din câte îmi aduc aminte cand au vrut să facă exrraoptiune de mult cu discovery, toți ați alergat în caserii că le vroiati „moaca” cand va cereau parcă vreo 5 lei pe ele

    Comentariu moderat