Android Lollipop pe Lg G2

Tot mai multe telefoane primesc update la noua versiune de Android. Printre acestea se numără și Lg G2 care, nu de mult timp a primit opțiunea de a face upgrade de la Kit Kat 4.2.2 la Android Lollipop. Întrebarea este: Se merită acest update?

În principiu da. Având în vedere că Lollipop este un sistem de operare nou, bine pus la punct și optimizat pentru viteză, nu văd ce ce nu s-ar merita. Să nu mai vorbim de funcțiile în plus pe care le are, de viteză sau de organizarea proceselor pentru a economisi energia.

În urma unui test (2 telefoane Lg G2, unul cu Kit Kat iar celălalt cu Lollipop) lucrurile de mai sus s-au dovedit a fi reale. Atât în sistem, cât și în multi-tasking, telefonul care deține noua versiune de Android se mișcă mult mai bine. Până și încărcarea jocurilor se face mult mai rapid pe dispozitivul care are update-ul făcut.

În urma acestui test concluzia e clara. Lg G2 merită un update la Lollipop fiindcă este un telefon puternic și este păcat să nu se bucure de un sistem de operare mult mai bine optimizat.

În videoclipul de mai jos vedem clar cum se mișcă cele două sisteme, acționate în paralel, atât pe web și în aplicațiile de socializare cât și în jocuri sau multi-tasking.

Ceea ce este interesant este faptul că și noul sistem de operare este modificat de către Lg, la fel cum fac toate companiile mari de telefoane. Ar fi și mai interesant să vedem cum se mișcă un sistem de operare curat, fără aplicații preinstalate pe un astfel de telefon.

Din păcate, utilizatorii care și-au root-at telefonul nu se pot bucura de acest update, cum este și cazul meu. Totuși cu puțină muncă acest lucru devine posibil (se poate aplica procesul de unroot sau se poate reinstala room-ul custom cu noul sistem de operare). În următoarele articole o să vedem pas cu pas cum facem update la Lollipop la Lg g2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.