Profi 24 TV – o noua televiziune generalista
CNA a aprobat astazi solicitarea Astra Smart Media SRL pentru licenta audiovizuala a postului generalist Profi 24 TV. Licenta este pentru zona de difuzare regionala, in judetul Arges. Aceasta este a treia tentativa avuta de reprezentantii postului pentru obtinerea unei licente audiovizuale, solicitarea din 14 octombrie neavand suficiente voturi in acest sens iar in sedinta din 3 noiembrie, in urma unei neintelegeri, dosarul nu a fost refacut, desi era necesar acest lucru.

Formatul de difuzare al postului Profi 24 TV va fi HD insa fara a afisa HD in denumire.
Orarul de difuzare va fi de 24 ore pe zi cu reluari dupa cum urmeaza:
-luni: 4,5 ore pe zi
-marti: 5,5 ore pe zi
-miercuri: 6,5 ore pe zi
-joi si vineri: 8 ore pe zi
-sambata: 9 ore pe zi
-duminica: 10 ore pe zi

Investitia pe termen mediu este de peste 90 de mii de euro si se estimeaza ca emisia va incepe la data de 15 noiembrie 2020, membru considerat realizabil de membrii CNA, avand in vedere ca postul emite deja online. Cateva emisiuni proprii, mentionate mai jos, emit deja online de aproximativ 2 ani.

Profi 24 TV este singurul post din Curtea de Arges insa in judetul Arges exista si urmatoarele televiziuni regionale:  Antena 3 Pitesti, Super TV HD, Columna TV (emite din Dambovita), Muscel TV, MDI TV (emite din Dambovita) si Curier TV.
Profi 24 TV va difuza productii proprii precum:

 • Chestiuni arzatoare, cu Iulian Uta – emisiune interactiva gen talk-show in care telespectatorii vor putea participa prin apeluri telefonice, comentarii si SMS-uri, in aceasta emisiune vor exista dezbateri
 • Verde-n fata, cu Grigore Cartianu – emisune talk-show asemanatoare emisiunii Chestiuni arzatoare
 • Convorbiri istorice – emisiune dedicata istoriei
 • Povestile Argesului – emisiune dedicata culturii si traditiilor
 • De vorba cu succesul – emisiune despre oamenii de succes
 • Expertul Imobiliar 
 • Viata si banii – emisiune de educatie financiara
 • Interviu – interviuri cu personalitati cunoscute
 • Stiri Profi 24 TV – buletine de stiri fara prezentator

Profi 24 TV – o noua televiziune generalista
In ceea ce priveste emisiunile procurate, Profi 24 TV va difuza urmatoarele:

 • Folclorik
 • HIT 90
 • Descopera
 • Investigatii

Super TV si Linkpress TV au preluat, in trecut, emisiunile lui Grigore Cartianu si Iulian Uta.
O alta emisiune proprie va fi lansata in luna ianuarie 2021 numita Ruraliada, dedicata vietii la tara.

Acestea au fost discutiile pe acest subiect din cadrul sedintei CNA din 14 octombrie 2020:
Gabriel Tufeanu, membru CNA, a evidentiat cateva reclame afisate pe pagina Facebook Profi 24 TV privind remedii ale unor afectiuni, reclame care nu pot fi difuzate la TV.

Iulian Uta, reprezentantul Profi 24 TV a raspuns ca aceste anunturi publicitare sunt chestiuni de interes general si, desi au fost refuzate initial de catre ei, nu se stie ce pune fiecare advertiser in reclame, acest lucru intamplandu-se pe toate site-urile. Gabriel Tufeanu a atentionat sa nu apara astfel de reclame la TV, altfel se va ajunge la amenzi. Iulian Uta a mentionat ca acea pagina este cea a ziarului Profit, si nu a televiziunii.

Ramona Sorescu, membru CNA, a atentionat ca este necesar ca televiziunea sa fie atenta la posibile derapaje deoarece, spre deosebire de un ziar unde nu este tras nimeni la raspundere, situatia este alta la TV.
Ramona Sorescu: N-am vrea sa ajungem in situatia in care sa patam licenta si sa ne trezim ca avem o alta televiziune cu care trebuie sa ne batem ca sa inteleaga anumite derapaje. Trebuie sa ne intelegeti si dvs pe noi.

Cea mai mare problema indicata a fost emisiunea moderata de Grigore Cartianu.
In sedinta CNA din 14 octombrie, au fost solicitate linkurile emisiunilor principale ale posturilor pentru a fi analizate de CNA, linkurile au fost trimise insa dosarul pentru noua licenta nu a fost refacut.

Astra Smart Media SRL a fost infiintata pe 29 septembrie 2020 iar actionarii sunt Uta Claudius-Iulian si Uta Alina-Narcisa, ambii avand 50% din companie.

Unde se va putea vedea Profi 24 TV?
In prima faza, acest post se va putea vedea in reteaua Digi (RCS – RDS).

Solicitarea a fost aprobata in unanimitate.
Voi ce parere aveti despre televiziunea generalista Profi 24 TV?

Update 11.11.2020: Conform anuntului facut pe pagina Facebook Profi 24 TV, televiziunea va incepe sa emita pe 15 noiembrie 2020, urmand sa fie disponibil in toate retelele de cablu TV;

Update 13.11.2020: Intrebati daca vor incepe emisia luni si daca va intra la Digi, reprezentantii Profi 24 TV au raspuns pe Facebook ca se va intampla sigur saptamana urmatoare insa nu luni deoarece s-a intarziat cu realizarea conexiunilor video;

Update 02.02.2021: Vodafone a notificat astazi CNA despre preluarea transmisiei Profi 24 TV, urmand ca acest program sa fie introdus in grila de programe Vodafone;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

72 COMENTARII

  • Reprezentanti postului au spus ca totul este ok din partea lor insa tehnicul Digi este incet si ii vor baga cand vor ei. Despre Vodafone au spus ca vor intra in aceasta saptamana nu stiu daca au intrat la Vodafone AG.

 1. Cei de la Profi 24 TV au oferit urmatorul raspuns pe pagina Facebook:

  Buna ziua ! Va dat seama ca si noi ne dorim sa fim cat mai repede. De luni s-a facut interconectarea și actualmente suntem cuplati la ambele retele dar nu suntem vizibili, fiind in perioada de proba tehnica. Se remediaza mici probleme, se ajusteaza iar cand totul merge perfect vom fi vizibili cu grila standard anuntata si aprobata. Pe UPC/VODAFONE am notificat deja ca din data de 6 ianuarie pot debloca sa fim vizibili si pe analog si pe digital.
  Baietii de la tehnic au scris pe burtiera ca poate fi receptionat pe cele doua retele dar nu au detaliat. O sa le spun sa modifice.

 2. profi24.ro/live/ dar nu emite tot timpul, iar jos apare burtiera cu ,,Profi 24 TV se recepționează in grila Digi si Vodafone/UPC” și un număr de Whatsapp

  • Acest post emite de mult in online doar seara in special cand estre transmisa o emisiune care a fost preluata si de Super TV si LinkPress TV. Emisiunea se numeste Chestiuni Arzatoare parca si este realizata de Uta Ion patronul postuluui profit 24.

  • Profi 24 TV nu a fost lansat inca, desi reprezentantii postului ziceau ca sigur incep emisia in saptamana 16-22 noiembrie. A trecut o luna si nu au inceput inca. Vom anunta cand va fi cazul.

 3. Conform anuntului facut pe pagina Facebook Profi 24 TV, televiziunea va incepe sa emita pe 15 noiembrie 2020, urmand sa fie disponibil in toate retelele de cablu TV.

 4. Tot ce e din Argeș, sunt pe analogic. Se tot vorbea de o frecventa pentru digital, dar…… Și ca o completare, Columna TV și MDI Tv sunt din județul Dâmbovița. Se recepționează și în Argeș și au anumite știri din zona Argesului

 5. O mica completare emisiunile lui Cartianu si cea a lui Iulian Uta s-au vazut pe Super TV si Linkpress (Chestiuni Arzatoare). Postul va intra in grila Digi pe analog.