Despre serialul Mostenirea lui Jupiter.
Serialul Mostenirea lui Jupiter (Jupiter’s Legacy) este un serial recent publicat pe Netflix ce a avut un impact masiv asupra fanilor ai acestei platforme. Povestea acestei productii este una SF, bazata pe benzi desenate. Asa cum spuneam si intr-un articol mai vechi, supereroii vor trebui sa predea stafeta copiilor lor. Mai multe detalii despre prima parte a serialul regasiti aici: Mostenirea lui Jupiter.

Va mai exista sezonul 2 din Mostenirea lui Jupiter?

Da, se pare ca nu cu mult timp in urma, creatorii acestui serial au confirmat ca va exista si cea de-a 2-a parte a acestui serial. Zvonul a fost confirmat chiar de catre producatorul serialului, Mark Millar. El mai spunea si ca povestea pentru sezonul 2 este deja pregatita si trasata.

Fiind bazata pe o serie de benzi desenate, povestea se rezuma la o gasca de supereroi ce si-au obtinut puterile in anul 1930 insa in prezent acestia trebuie sa-si pregateasca proprii copii pentru a continua munca depusa.

Despre serialul Mostenirea lui Jupiter.

Primele zvonuri despre acest serial isi faceau aparitia la inceputul anului 2018, urmand ca in vara acelui an Netflix sa solicite o serie de 8 episoade pentru acest proiect. Ca si in multe alte productii problemele au adus intarzieri. In septembrie 2019, Steven S. DeKnight (unul dintre cei mai importanti oameni ai acestei productii) ia decizia de a parasi acest serial. Decizia a fost luata in urma diferentelor de creatie dintre el si colegii lui. Ulterior el a fost inlocuit de Sang Kyu Kim.

Interesul fanilor asupra serialului.

Desi a aparut la sfarsitul lunii mai, acest serial a reusit sa formeze deja un grup destul de mare de fani. Acesta este si motivul pentru care s-a hotarat ca un al 2-lea sezon sa-si faca aparitia.

Voi ce parere aveti despre acest gen de productii, avand in vedere ca Netflix a publicat in utlimul timp din ce in ce mai multe seriale SF?

Nu ezitati sa va postati parerea in campul de comentarii dedicat de mai jos.

Update 06.06.2021: Desi primul sezon al serialului Mostenirea lui Jupiter s-a incheiat lasand impresia ca va urma o continuare, Netflix a anuntat anularea serialului, astfel incat nu vom vedea si sezonul 2;
Pe IMDB, serialul a obtinut nota 6.8 din aproximativ 26.000 de recenzii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. Asa se întâmplă când netflix preia ceva cand nu īi mai convine anulează mai bine ar fi preluat de către altcineva gen hulu sau marcel practic netflix își bate joc de cei din serial cand totul e pregătit tu anulezi asta se cheamă bătaie de joc

  2. Desi primul sezon al serialului Mostenirea lui Jupiter s-a incheiat lasand impresia ca va urma o continuare, Netflix a anuntat anularea serialului, astfel incat nu vom vedea si sezonul 2.