Romanii au talent – sezonul 13 incepe la Pro TV
In acest articol vom mentiona informatii despre cateva emisiuni ce vor incepe luna aceasta la Pro TV si Pro Arena, dar si pe platforma online Voyo. Principalul post al trustului Pro va difuza in luna ianuarie doua dintre cele mai asteptate reality show-uri:

  • Survivor Romania, care va incepe din 9 ianuarie si va fi difuzat in zilele de luni, marti si miercuri, de la ora 20:30
  • Romanii au talent – emisiune ce va incepe din 20 ianuarie, de la ora 20:30.

Romanii au talent este o emisiune in care toti romanii care considera ca au un talent nedescoperit se prezinta pe scena iar juriul decide daca concurentul aflat pe scena merita sa mearga mai departe pentru a castiga marele premiu.

Juriul emisiunii Romani au talent este format din: Andi Moisescu, Andra, Mihai Bobonete si Dragos Bucur. Emisiunea se afla la al 13-lea sezon.

Romanii au talent – sezonul 13 incepe la Pro TV
Cele doua emisiuni se pot urmari si pe aplicatia Voyo.

Pro Arena va incepe luna ianuarie cu meciuri din Cupa Angliei. Aceste meciuri vor fi difuzate de astazi, 6 ianuarie, pana luni, 9 ianuarie ,de la ora 22:

  • Manchester United – Everton – 6 ianuarie
  • Sheffield – Newcastle – sambata, 7 ianuarie, ora 20
  • Liverpool – Wanderers – 7 ianuarie, ora 22
  • Cardiff City – Leeds United AFC – duminica, 8 ianuarie, ora 16
  • Manchester City – Chelsea – duminica, 8 ianuarie, ora 20
  • Oxford – Arsenal – luni, 9 ianuarie, ora 22

Pro Arena va difuza gale UFC si meciuri de handbal din campionatele interne, feminin si masculin.

Aplicatia de streaming Voyo va oferi abonatilor sai, pe langa emisiunile si transmisiunile sportive prezentate mai sus, serialul turcesc Suleyman Magnificul (2014), care are 139 de episoade, iar durata fiecarui episod este de o ora si 30 minute. Acest serial a fost difuzat si de Kanal D Romania  in viitorul apropiat va fi difuzat si de Kanal D 2 alaturi de alte seriale turcesti consacrate).

Pe Voyo mai puteti urmari si o serie de filme americane de comedie, cum ar fi: Un tataie de cosmar, Jaful Secolului sau Minte criminala. Luna ianuarie se dovedeste a fi o luna bogata pentru telespectatorii posturilor Pro.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.