Proiector portabil P8S DLP este un gadget ce poate fi utilizat atat pentru activitatile personale de vizionare a filmelor sau a videoclipurilor cat si pentru activitati desfasurate in cadrul locului de munca precum conferinte, sedinte, prezentari, etc. dovedindu-se a fi practic, util si compact in orice situatie.

In acest articol am hotarat sa va vorbesc despre Proiector portabil P8S DLP.
Acesta are un design minimalist si compact, alcatuit dintr-o carcasa alba cu margini aurii. Materialul din care este compusa carcasa este integral din aluminiu, oferindu-i dispozitivului o rezistenta mult mai mare la socuri si o racire mult mai eficienta.

Proiector portabil P8S DLP – Dispozitivul este prevazut pe partile laterale cu urmatoarele porturi:

 • port HDMI;
 • port pentru casti;
 • port de alimentare;
 • USB;
 • slot pentru cardul de memorie;
 • buton ON/OFF;
 • buton de reglare a claritatii imaginii;

In partea frontala acesta prezinta lupa si cooler-ul, iar in partea din spate este prevazut cu un ventilator de aerisire.

Mini proiectorul portabil vine la pachet si cu o minitelecomanda din care se poate porni/opri dispozitivul, se poate accesa meniul principal, sursa fisierelor, se poate regla luminozitatea, volumul dar si un buton de back. Toate aceste functii pot fi accesate si direct de pe suprafata miniproiectorului acesta fiind prevazut cu un butoane tactile. Tot din telecomanda se pot controla slide-urile in cazul unei prezentari power point. Ca si design, telecomanda este foarte micuta si se poate folosi cu usurinta intr-o sedinta. Butoanele sunt situate in partea inferioara a telecomenzii si functiile acestora sunt bine definite. Pentru a functiona, aceasta are nevoie de doua baterii de tip AAA de 1.5V ce nu vin in pachet la comanda produsului.

De asemenea miniproiectorul portabil este prevazut cu un trepied ce ajuta la fixarea si stabilizarea acestuia.

Meniul acestuia este alcatuit din patru tab-uri (Setting, EZWire, Media, HDMI) esentiale si suficiente, din punctul meu de vedere, pentru un miniproiector portabil. Cu ajutorul modulului EZWire poti concta telefonul la miniproiectorul portabil pentru a reda filme, videoclipuri sau prezentari power point direct de pe telefonul tau mobil. Pentru aceasta este nevoie de instalarea unei aplicatii denumita EZCast. Iata inca un mod prin care se dovedeste a fi practic si util in orice situatie.

Proiectia miniproiectorului portabil are o rezolutie full HD 1080P, iar distanta de la care poate reda o claritate superioara este 2 m. Este de mentionat faptul ca miniproiectorul portabil nu reda imaginile si videoclipurile la o calitate superioara atunci cand in incapere este lumina. Pentru a te bucura de calitatea imaginii trebuie sa te asiguri ca ai estompat sursele de lumina, iar proiectia se desfasoara pe o suprafata alba.

Din pacate, pentru a se alimenta, proiectorul are nevoie de un adaptor pentru priza de Europa ce nu vine in pachet. Totusi acesta este destul de ieftin si se poate achizitiona de la orice magazin de specialitate. Alimentatorul pentru Mini Proiector portabil P8S DLP se poate vizualiza in imaginea din acest articol.

Mini Proiector portabil P8S DLP poate fi comandat la cel mai bun pret de aici.

Proiector Portabil

9

Nota Produs

9.0/10

Pro

 • Compact
 • Usor de utilizat
 • Design premium
 • Autonomie maree

Contra

 • Putin zgomotos
 • Trepied instabil
 • Adaptor pentru incarcator

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.