Putin sunt si al tau – telenovela Pro
Pro Gold va incepe difuzarea telenovelei mexicane Putin si sunt al tau (Un poquito tuyo – 2019), aceasta inlocuind serialul indian Juraminte incalcate. Putin sunt si al tau este produsa de Imagen Television si este realizata dupa telenovela din Chile Tranquilo Papá, cu Francisco Melo, Ingrid Cruz si Francisca Imboden, care a avut 187 de episoade difuzate intre 2017 si 2018.

Rezumat telenovela Putin sunt si al tau
Antonio Solano este un familist ce provine dintr-o familie umila, el incearca sa ofere familiei sale tot ceea ce i-a lipsit in tinerete. Din entuziasmul de a le oferi totul, el ajunge sa isi rasfete sotia si cei trei copii iar din acest motiv, Eduardo, Javier si Viviana (copiii sai) ajung sa nu faca nimic util, cheltuind banii pe lucruri superficiale. Sotia sa, Catalina, isi ocupa timpul doar gandindu-se cum sa ramana frumoasa folosind operatii estetice. De parca nu ar fi fost suficient, sora ei (Leticia) si mama Catalinei profita de asemenea de succesul lui Antonio.

De ziua lui, Antonio realizeaza ce a facut atunci cand observa ca nimeni din familie nu ii ureaza la multi ani, mai mult, acestia ii cer in continuare bani. Din acel moment, Antonio decide sa nu le mai ofere totul si ii obliga pe acestia sa munceasca pentru a se intretine. Lucrurile se schimba si mai mult in urma aparitiei Julietei, pe care Antonio este foarte aproape sa o loveasca cu masina, pe masura ce ea fugea de la propria nunta dupa ce a aflat adevarul despre mire. Julieta devine o persoana de care nu se va putea indeparta.

Putin sunt si al tau – telenovela Pro

In serial vom vedea actorii Jorge Salinas (Perla, cararile iubirii – 2002, Ingerul noptii – 2003), Marjorie de Sousa (Pisica salbatica – 2002, a jucat alaturi de Jorge Salinas si in Ingerul noptii), Lorena Herrera (Muchachitas – 1991, María Isabel – 1997), David Caro Levy (Mama campionului – 2018), Raúl Coronado (Mama campionului – 2018, Sara – 2015), Thali García (El Señor de los Cielos – 2013, Reina de corazones – 2014), María José Magan (Legea iubirii – 2018), David Palacio (The Beauty and the Beasts – 2018) si altii.

In tara natala a avut 79 de episoade iar pe IMDb a obtinut nota 7.5 din doar 13 recenzii.
Pro Gold va difuza telenovela Putin sunt si al tau din 7 noiembrie 2021, de la ora 18:00.
Aceasta productie a fost disponibila anul trecut in premiera pe Pro 2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII