De ziua lui, Warner TV difuzeaza filme cu Leonardo DiCaprio

In luna noiembrie, postul de televiziune Warner TV va difuza doua filme cu actorul Leonardo DiCaprio care pe 11 noiembrie implineste 49 de ani. Astfel, Warner TV va difuza pe 11 noiembrei 2 dintre cele mai emblematice si premiate filme in care a jucat Leonardo DiCaprio.

Inception / Inceputul (2010) – 11 noiembrie, ora 20. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este cel mai priceput hot din lumea spionajului cibernetic. Cobb are abilitatea de a fura cele mai importante informatii din mintea unui om atunci cand acesta doarme. Aceasta abilitate l-a ajutat foarte mult dar l-a facut pe Cobb sa si piarda in viata.

Cobb a pierdut tot ce avea si a devenit si cel mai cautat hot de pe planeta. Dom Cobb primeste de la guvernul SUA sansa de a se reabilita si de a recastiga tot ce a avut familie. Pentru a se reabilita, Cobb trebuie sa implanteze in capul unei persoane toate informatiile extrase de el de la toti oamenii. Insa, aceasta misiune va fi una extrem de dificila pentru el

Filmul Inceputul are durata de 2 ore si 20 de minute, pe IMDb a obtinut nota 8,8. Inceputul a primit 4 premii Oscar.

De ziua lui, Warner TV difuzeaza filme cu Leonardo DiCaprio

The Wolf of Wall Street/ Lupul de pe Wall Street (2013) – 11 noiembrie, ora 22:55. Jordan Belford (Leonardo DiCaprio) este un broker care a trait visul american, acela de a se imbogati rapid. La inceput, Jordan era un broker cinstit si corect care a reusit sa se imbogateasca rapid, insa acest vis frumos a devenit un cosmar pentru ca din cauza lacomiei, a banilor si a puterii in exces, a devenit un escroc implicat in furturi, crime si insalaciune.

Jordan isi permitea orice, avea bani, femei, participa la petreceri, consuma droguri, putea  cumpara orice si pe oricine, insa a uitat ca de lege nu poti fugi si nu o poti pacali.
Lupul de pe Wall Street a fost nominalizat la 5 categorii ale premilor Oscar. Filmul are durata de 3 ore, pe IMDb a primit nota 8,2.

Leonardo DiCaprio a jucat in numeroase filme, cele mai emblematice sunt Titanic, Aviatorul sau Diamantul sangeriu (pe care il veti putea vedea pe 12 noiembrie, de la ora 22:25,pe Warner TV). Pentru rolurile din Lupul de pe Wall Street si Diamantul sangeriu, Leonardo DiCaprio a fost nominalizat la Oscar la categoria Cea mai buna interpretare a unui actor intr-un rol principal. Actorul a castigat un Oscar in 2016 pentru rolul din The Revenant: Legenda lui Hugh Glass.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.