Recomandare Tronsmart Element T6 – boxa Bluetooth

Tronsmart Element T6 este o boxa portabila (Bluetooth) produsa de catre Tronsmart, o companie chinezeasca aflata in ascensiune, fondata in 2013.

Boxa portabila Bluetooth Tronsmart Element T6 este o boxa stereo 360 surround & deep bass pentru o propagare superioara a sunetului, boxa fiind foarte buna cand nu suntem acasa si dorim sa beneficiem de o calitate superioara a sunetului. Indiferent ca dorim sa utilizam boxa in incaperi mari sau afara, boxa portabila Tronsmart Element T6 nu dezamageste.

Tronsmart T6 contine 5 butoane dupa cum urmeaza: 1 pentru oprire/pornire, 2 pentru schimbarea pieselor, unul pentru play/pause si unul pentru a primi/inchide apeluri. Boxa portabila are un microfon incorporat astfel incat putem receptiona apeluri, calitatea microfonului fiind peste asteptari, mult mai bun decat un microfon de masina. Reglarea volumului se face printr-un rotita delicata la atingere, rotita este luminata albastru iar cand reducem volumul culoarea devine rosie.

Boxa Tronsmart T6 are doua porturi, unul pentru microUSB (cel de incarcare) si unul auxiliar pentru casti (jack 3.5mm). Capacitatea bateriilor este de 5200 mAh (2×2600 mAh) iar incarcarea se face prin portul microUSB. Producatorul sustine ca durata de utilizare a boxei Tronsmart T6 este de pana la 15 ore utilizata la volum 60%  si intre 7 si 10 ore utilizata la volum maxim. Desi boxa cantareste aproximativ 0.55kg este eleganta si usor de transportat.

Recomandare Tronsmart Element T6 – boxa Bluetooth

Tronsmart Element T6 isi face treaba, calitatea sunetului este foarte buna, bassul este decent, microfonul exceleaza iar materialele utilizate pentru acest produs par calitative. Am constatat un joc foarte greu de sesizat la rotita de volum insa nu as putea spune daca este o situatie generala sau una izolata, voi vedea in timp daca acest aspect va deveni o problema.

Boxa portabila Bluetooth Tronsmart Element T6 se gaseste la pretul redus cu 37%, 39.87$ AICI si este disponibil in depozitul din Polonia, astfel incat nu suntem nevoiti sa platim taxe vamale, cu exceptia TVA-ului. Foarte important de stiut ca pentru acest produs livrarea este gratuita din Polonia prin DPD iar timpul de livrare este intre 2-5 zile (produsul ajunge acasa prin curier). Produsul comandat de catre noi a ajuns in 3 zile.

Tronsmart este o companie chinezeasca fondata in anul 2013 de catre Eric Cheng iar ambasadorul companiei este atacantul Barcelonei, Luis Suarez. Tronsmart produce incarcatoare, produse audio (boxe portabile, casti bluetooth), accesorii pentru jocuri (tastaturi mecanice, casti gaming, ventilatoare, gamepad-uri) si produse smart home (produse pentru automatizarea electrocasnicelor).

Recomandare Tronsmart Element T6 - boxa Bluetooth

Informatii suplimentare despre Tronsmart si produsele oferite gasim pe site-ul oficial Tronsmart. Voi ce parere aveti despre boxa portabila Tronsmart Element T6 sau despre alte produse marca Tronsmart?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.