Suburraeterna – serialul italian va avea sezonul 2?

Netflix a adaugat pe 14 noiembrie un nou serial italian de actiune, crima si drama, Suburraeterna, ce reprezinta o continuare a filmului italian de succes din 2015, Suburra.

Suburraeterna il urmareste pe Spadino cand ce se intoarce in Roma si incearca sa recapete controlul asupra orasului. Pe masura ce haosul acapareaza orasul, aliantele stabilite sunt supuse riscului deoarece cresc tensiunile intre clanurile rivale. Lumea „Suburra” se schimba total.

In acest serial vom vedea actorii Giacomo Ferrara (a interpretat rolul lui Spadino Anacleti si in Suburra si Suburra: Blood on Rome), Filippo Nigro (Facing Windows – 2003), Carlotta Antonelli, Ludovica Di Donato, Federica Sabatini (Toy Boy – 2019), Marlon Joubert (The Hand of God – 2021), Emmanuele Aita (I Am Zlatan – 2021), Alberto Cracco (Il Divo – 2008, Pope Joan – 2009), Paola Sotgiu, Giorgia Spinelli si altii.

Pe IMDb are indicele de popularitate 92, ceea ce demonstreaza interesul ridicat pe plan international. A obtinut nota 6.6 din 657 de recenzii iar in Romania ocupa locul 7 in top 10 cele mai vizionate seriale pe Netflix, dupa miniseria Toata lumina pe care nu o putem vedea (locul 6) si inainte de seria animata Academia Unicornilor (locul 8).

Suburraeterna – serialul italian va avea sezonul 2?

Primul sezon are 8 episoade si avand in vedere ca interesul este ridicat pentru acest serial, sunt sanse sa vedem episoade noi, mai ales ca din aceasta franciza fac parte deja un film si un serial cu 3 sezoane, ambele fiind primite bine de fani.

Desi unii fani au mentionat in mediul online ca noul serial nu s-ar ridica la nivelul productiilor anterioare, a obtinut si pareri pozitive, astfel incat recenziile sunt impartite. Netflix nu a anuntat inca daca vom vedea sezonul 2. Primul sezon nu a terminat toate liniile narative, ceea ce demonstreaza ca a fost lasat loc pentru cel putin inca un sezon. Ramane de vazut daca Netflix va finanta acest proiect in continuare pentru episoade noi.

Intre timp, voi ce parere aveti despre noul serial italian Suburraeterna?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.