Reduceri Gearbest – 3 produse la 10$ si pana la 50% reducere la alte articole

Gearbest, unul dintre cele mai mari marketplace-uri online din lume, are disponibile reduceri semnificative prin care putem beneficia de pana la 50% reduceri la diferite articole si 3 produse (din anumite game) la 10$.

Este bine de stiut ca reducerile sunt in limita stocului disponibil si avem un timp limitat pentru a comanda fiecare produs cu reducere aplicata.

Reducerile Gearbest sunt puse pe categorii, mai departe vom detalia fiecare categorie ce reduceri contine si despre ce produse este vorba:

 1. Flash Sale;

Reducerile Flash Sale sunt mereu avantajoase, in cadrul acestor reduceri Flash Sale avem tablete, Mini PC-uri, TV box-uri, proiectoare digitale dar si alte produse precum periute de dinti electrice, imprimante 3D sau casti. Printre aceste produse, preturi avantajoase avem la urmatoarele articole:

 • TV Box Alfawise S95 – 35.99$;
 • Tastatura Wireless mini Alfawise KP – 810 – 21T – RGB – 9.99$;
 • Tableta Alfawise Tab PC – 139.99$;
 • Proiector LED Excelvan CL720D cu slot TV Digital – 142.99$;

2. Sosiri noi;

Aici putem gasi cateva din cele mai noi articole Gearbest, printre care mentionam aceste produse:

 • Laptop Alfawise 32GB eMMC – 264.29$;
 • Mouse wireless vertical Alfawise WM02 – 7.77$

3. 3 produse la numai 10$;

Produsele sunt din categorii diverse: selfie stick, cabluri de date, adaptoare HDMI, ustensile de bucatarie si altele.

4. Reduceri Alfawise;

Asa cum sugereaza si numele categoriei, aici gasim produse Alfawise reduse. Un pret foarte bun are smartwatch-ul Alfawise S2 la 24.99$.

5. Reduceri Gocomma;

Si in aceasta sectiune gasim o varietate de cabluri de date, accesorii de telefoane si adaptoare. Mi s-a parut interesant dispozitivul electric Gocomma pentru prins insecte, la pretul de 11.69$.

6. Utorch la preturi mici;

Reduceri pentru produse Utorch;

7. Avantaje Excelvan;

Printre produsele Excelvan gasim mai multe modele de proiectoare intre 72$ – 214$, in functie de cat de performant dorim dispozitivul.

8. Vanzari Zanflare;

Lanterne, becuri, faruri bicicleta, in mare astfel de produse Zanflare putem gasi in aceasta sectiune;

9. Promotii Siroflo;

Siroflo este o companie interesanta care ofera produse calitative, camere video, mini proiectoare si adaptoare bluetooth. Consider ca urmatoarele produse au preturi foarte bune:

 • Receptor Audio cu Bluetooth si NFC Siroflo – 10.99$;
 • Mini proiector DLP Smart Siroflo – 199.99$;

10. Discounturi Floureon;

Floureon ofera in mare parte camere de supraveghere si termostate; O camera de supraveghere care merita mentionata este:

 • FLOUREON Wifi 1.0 Megapixel 720P Wireless CCTV Security IP – 19.99$;

11. Oferte Diggro;

Produsele Diggro disponibile pe Gearbest sunt in mare parte smartwatchuri si bratari fitness, fata de alti producatori chinezesti Diggro fabrica produse elegante si cu un aspect placut. Cel mai mult mi-au placut:

 • Diggro N88 Smart Watch – 29.99$
 • Diggro K88H Smart Watch Pedometer Heart Rate Monitor – 45.62$ (o sa revenim cu un articol separat pentru a descrie in detaliu acest smartwatch deoarece l-am comandat si urmeaza sa ajunga in curand);

12. Promotii Helifar;

Helifar ofera in mare parte drone si accesorii pentru drone, daca sunteti pasionati de asa ceva gasiti in aceasta sectiune ceva reduceri.

Asadar, acestea sunt in mare parte reducerile Gearbest, in caz ca sunteti interesati de specificatiile anumitor produse inainte de a le comanda, lasati un comentariu.

Gasiti AICI reducerile disponibile pe Gearbest.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.