Filmul Miss fisher si giuvaierul blestemat se va vedea la Epic Drama
Fanii celei mai simpatice detective se vor bucura sa o revada pe Miss Fisher in cel mai nou film al domnisoarei detectiv. Epic Drama va difuza pe 30 martie, de la ora 22, filmul Miss Fisher and the Crypt of Tears / Miss Fisher si giuvaierul blestemat (2020).

Filmul incepe cu Miss Fisher (Essie Davis) care se afla in Ierusalim pentru a salva o tanara beduina de la inchisoare. Dupa ce o salveaza pe tanara beduina de la inchisoare, Fisher dispare si toti cred ca a murit. Tanara beduina Shirin Abas (Izabella Yena) se duce in Anglia alaturi de unchiul sau, acolo cei doi sunt asteptati de un prieten de al domnisoarei Fisher.

Prietenii detectivei afla de la Shirin ca Fisher a disparut si nu este de gasit, asa ca toti cunoscutii se pregatesc sa participe la o slujba de comemorare a eroinei. La slujba participa chiar si detectivul Jack Robinson (Nathan Page), care vine din Australia. In momentul in care detectivul Jack se pregatea sa sustina o cuvantare, pe peluza apare Miss Fisher. Toti invitatii se bucura sa o vada teafara.

Shirin ii spune detectivei ca a primit o scrisoare anonima in care este invitata la o intalnire secreta. Detectivii Fisher si Robertson se duc la intalnirea secreta si primesc de la un barbat o amuleta cu smarald ce are la baza o poveste incredibila. Dupa ce primeste amuleta, barbatul este ucis.

Filmul Miss fisher si giuvaierul blestemat se va vedea la Epic Drama

Filmul Miss Fisher si giuvaerul blestemat a fost foarte apreciat de fani mai ales ca a fost lansat la o distanta de 5 ani de la difuzarea ultimului episod al serialului Cazurile lui Miss Fisher. In anul 2016, cand producatorii filmului strangeau idei pentru realizarea filmului, in presa locala se scriau articole in care se vehicula informatia conform careia ar urma sa se realizeze o trilogie de filme cu indragita detectiva.

Miss Fisher si giuvaierul blestemat are durata de o ora si 41 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6.

Epic Drama apartine companiei Viasat World si are licenta tematica de filme si seriale. Postul se afla in pachetele tv ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.