Telekom va mari pretul serviciilor fixe cu 0.42 euro/serviciu

Compania Telekom va mari pretul abonamentelor serviciilor fixe cu 0.42 euro/serviciu TVA inclus. Marirea abonamentelor se va face din 15 aprilie 2019.

La scurt timp dupa ce Telekom a anuntat ca programele Media Pro vor ramane in grila de programe Telekom si NextGen, Telekom va urma sa majoreze preturile abonamentelor serviciilor fixe cu 0.42 euro/serviciu.

Reamintim ca in luna octombrie 2018 Telekom a marit pretul abonamentului TV L cu 1.43 euro pe luna cu TVA inclus (in pachetul TV L sunt in continuare incluse programele Telekom Sport 1 si Telekom Sport 2) iar pentru abonatii TV M a mutat programele Telekom Sport 1 si Telekom Sport 2 in pachetul suplimentar Telekom Sport+ care costa 14.1 lei/luna.

Telekom va mari pretul serviciilor fixe cu 0.42 euro/serviciu

Telekom a fost la un pas de a ramane fara programele Media Pro in grila, reusing prelungirea contractului pe ultima suta de metri si anuntand continuarea retransmisiei postului Pro TV in data de 1 martie 2019. Tot acum cateva zile Telekom a suspendat emisia programelor Telekom Sport 5 si Telekom Sport 6 pentru termenul maxim permis, 3 luni.

Telekom vine cu o noua veste proasta pentru abonatii sai, marirea pretului pe fiecare serviciu fix cu 0.42 euro/serviciu TVA inclus. Finalul anului 2018 si prima parte a anului 2019 au fost marcate de dezavantaje in reteaua Telekom, eliminarea unor programe importante din grila si marirea abonamentelor de doua ori. Taxa de 3% pe afacerile din telecomunicatii si sumele suplimentare solicitate de catre Media Pro pentru renegocierea contractului pot fi doua aspecte importante pentru care preturile abonamentelor in reteaua Telekom sunt din nou majorate.

Telekom va mari pretul serviciilor fixe cu 0.42 euro/serviciu

Pe masura ce vom obtine informarea privind majorarea preturilor pe servicii fixe in reteaua Telekom cu 0.42 euro/serviciu o vom publica aici. Ii multumim colegului Bebe pentru contributia adusa acestui articol;

Update 06.03.2019: Telekom anunta printr-un comunicat de presa ca va majora si preturile abonamentelor de telefonie mobila:

Prețul pentru fiecare serviciu fix (voce fixă, internet, TV) și pentru fiecare abonament mobil, pentru clienții rezidențiali, va fi majorat cu 0,42 euro, TVA inclus, (0,35 euro, fără TVA), adică aproximativ 2 lei, începând cu 15 aprilie 2019. Această majorare nu se aplică opțiunilor de televiziune, ratelor la telefoane sau chiriilor de echipamente fixe.

Eforturile Telekom Romania de consolidare a angajamentului companiei fata de piata locala se traduc prin investitii continue in retele si in dezvoltarea unor oferte comerciale inovatoare si relevante pentru clienti.
Insa, ca urmare a cresterii costurilor asociate furnizarii serviciilor de comunicatii, Telekom Romania este nevoita sa majoreze preturile abonamentelor din portofoliul fix si mobil, pentru clientii rezidentiali si de business, incepand cu 15 aprilie 2019.

marire preturi telekom

Voi ce parere aveti despre ultimele modificari din reteaua Telekom si noua majorare de pret pentru serviciile fixe?

Update 07.03.2019: Preturile extraoptiunilor nu se vor majora iar abonatii care nu sunt de acord cu aceste modificari si au perioada contractuala, pot rezilia contractul fara taxe suplimentare pana pe 15 aprilie; Ii multumim colegului Bebe pentru informatii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

15 COMENTARII

 1. NU AVEȚI NICI-O EXPLICAȚIE PENTRU MĂRIREA PREȚURILOR LA SERVICIILE VOASTRE . VOI SUNTEȚI O MULTI-NAȚIONALĂ CARE VĂ AFLAȚI PE TERITORIUL ROMÂNIEI , ȘI NU AVEȚI NICI-UN DREPT SĂ NE MĂRIȚI PREȚURILE . INTERNETUL ÎN 4G. NU FUNCȚIONEAZĂ PE TERITORIUL ȚĂRII . EU NU AM PUTUT SĂ INTRU PE DATELE MOBILE DEOARECE ERAU NEFUNCȚIONALE . SUNT ÎN GRILĂ DESENE ANIMATE F. MULTE COPII ACUM NU SE MAI UITĂ LA ELE . MAJORITATEA CELOR CARE LUCREAZĂ LA DV. AVEȚI TELEFONIA MOBILĂ ÎN ALTE REȚELE . ÎN FINAL NE JUMULIȚI DE BANI CA SĂ LE DAȚI NEMȚILOR . CEVA RUȘINE VĂ ESTE ?

  • Acest sait nu reprezinta compania Telekom doar ofera informatii. Pentru nemultumiri si sugesti sunati la nr Relatii Clientii telekom aflat pe factura dvs.

  • Lasand deoparte problemele pe care le au cei de la Telekom, vreau doar sa mentionez ca unele mariri au fost facute tot din cauza statului, mai exact din cauza taxei pe lacomie impuse furnizorilor de servicii de telecomunicatii. Deci, printre injuraturi nu uitati sa ii mentionati si pe cei din Guvern.

 2. notificare privind modificarea unilaterala a contractului avand ca obiect serviciile furnizate de Telekom Romania:
  Buna ziua,va comunic ca nu sunt de acord cu modificarile .privind pretul serviciilor ,fapt pentru care solicit denuntarea unilaterala a contractului incheiat cu dvs

  • Noi nu reprezentam compania Telekom, doar oferim informatii.
   Pentru a rezilia contractul va recomand sa contactati serviciul de relatii cu clientii Telekom.

 3. Programele Mooz Ro , Cartoon Network , Boomerang , Disney Junior , TNT , Bollywood TV , Animal Planet , TLC, Mooz Hits , MTV Europe și Mooz Dance și-au oprit emisia la Telekom pe DTH . Asta inseamna ca le scoate ?