Antena Stars va difuza Liber ca pasarea cerului
Grupul Intact va redifuza serialul romanesc de comedie Liber ca pasarea cerului (2019), in regia lui Razvan Savescu si produs de Antena 1. In trecut, serialul a mai fost difuzat pe Antena 1 iar de luna aceasta se va putea vedea pe Antena Stars.

Rezumat Liber ca pasarea cerului
Serialul de comedie arata povestea celor doi prieteni din copilarie, Ducu (Marius Florea Vizante) si Orlando (Stefan Banica Jr.) atunci cand se reintalnesc la varsta de 40 de ani. Orlando este un rebel, ia viata ca pe o continua aventura, fara sa tina cont de urmari iar Ducu este un meteorolog timid care este pe punctul de a pierde tot. Cei doi se afla la momente de rascruce in viata lor si pun la cale un plan pentru a face rost de bani.

In rolurile principale sunt actorii Stefan Banica Jr. (Liceenii – 1986, Liceenii Rock ‘n’ Roll – 1992, Baieti buni – 2005) si Marius Florea Vizante (Filantropica – 2002, Restul e tacere – 2007) insa vom vedea si alti actori precum Alma Costin (Narcisa – Iubiri nelegiuite), Laila Hafiz (5Gang – 2019), Catalina Grama „Jojo” (prezentatoarea emisiunii Kiki Riki Miki – 1998), Andreea Samson (Triplusec – 2018, Mondenii – 2009, Atletico Textila – 2016), Adrian Anghel, Luminita Cercel sau Tiberiu Herdea.

Antena Stars va difuza Liber ca pasarea cerului
Antena Stars va difuza serialul romanesc Liber ca pasarea cerului in fiecare sambata, de la ora 19:00 si in reluare lunea, de la ora 16:00. Primul episod va fi difuzat sambata, 20 martie. Serialul se poate viziona online integral pe Antena Play.

Cate episoade are Liber ca pasarea cerului?
Acest serial are un singur sezon de 8 episoade si nu exista informatii daca vom vedea si sezonul 2.

Acesta este singurul serial difuzat in prezent de Antena Stars, in rest televiziunea difuzeaza emisiuni precum Star Magazin, Star Matinal, Star News, Brigitte & Pastrama, Xtra Night Show, Mamici de pitici cu lipici sau Fetele lu’ Tavi.

Un alt serial produs de Antena 1 este Adela.
Voi ce parere aveti despre serialul Liber ca pasarea cerului?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.