The Witcher 3 – upgrade next-gen si DLC-uri gratuite
Ieri a avut loc primul editie a evenimentului Witchercon, un eveniment online dedicat fanilor The Witcher difuzat pe canalele YouTube si Twitch ale celor de la Netflix si CDPR.

In cadrul Witchercon au fost dezvaluite informatii importante precum data lansarii celui de-al doilea sezon al serialului The Witcher (17 decembrie 2021) si a seriei animate The Witcher: Cosmarul Lupului (23 august 2021). Un alt anunt important este intentia de a lansa un nou upgrade next-gen care va oferi jocului The Witcher 3 o grafica imbunatatita semnificativ, item-uri noi din universul The Witcher al serialului de pe Netflix si DLC-uri gratuite.

The Witcher 3 Wild Hunt: Complete Edition va fi disponibil gratuit pe PC, PlayStation 5 si Xbox Series X|S tuturor utilizatorilor care detin jocul The Witcher 3: Wild Hunt pe una dintre aceste platforme.

Aceasta este o veste foarte importanta pentru fanii jocului The Witcher 3, nu numai ca vom putea juca The Witcher 3 cu o grafica imbunatatita insa vom vedea continut nou in ceea ce priveste DLC-urile lansate. Ultimul expansion pack a fost lansat de CDPR in 2016, atunci cand a fost lansat Blood and Wine, un pachet de calitate care ofera jucatorilor peste 20 de ore de joc.

The Witcher 3 – upgrade next-gen si DLC-uri gratuite

Nu a fost comunicata inca data exacta a lansarii insa anul acesta vom putea beneficia de aceste noutati.

Pe pagina Facebook The Witcher, mai multi gameri si-au exprimat ingrijorarea privind performantele disponibile pentru PC-urile mai vechi care ruleaza The Witcher 3: Wild Hunt la setarile minime insa probabil aceasta categorie de gameri nu va fi afectata de noul update, fiind modificata doar limita superioara de grafica, nu si cea minima.

Acestea sunt cele mai importante DLC-uri/expansion pack-uri furnizate de CDPR pentru The Witcher 3, care au adus plusuri de continut:

  • Hearts of Stone – peste 10 ore de joc
  • Blood and Wine – peste 20 de ore de joc
  • pachet 16 DLC-uri – quest-uri noi, armuri si arme suplimentare, New Game+

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare despre DLC-urile noi si item-urile disponibile in urma ultimului update The Witcher 3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.