Ultimul episod din Stargate SG-1.

Astazi am terminat (in sfarsit) serialul Stargate SG-1. Destul de tarziu tinand cont ca sunt adeptul serialelor science fiction, ce-i drept nici nu am avut prea mult timp in ultima perioada iar serialul este destul de lung (10 sezoane, 20 de episoade pe sezon).

Pentru mine sfarsitul a fost surprinzator si dezamagitor, o combinatie ciudata insa mai bine de atat nu pot caracteriza ultimul sezon. In primul rand, era obligatoriu sa arate cum se sfarseste batalia lor cu cel mai puternic inamic din galaxie (Ori), ce se intampla cu Adria, care moare si care supravietuieste. Nu stiu daca a urmat vreun film sau daca in Stargate Atlantis sau Stargate Universe arata ce se intampla mai departe dar daca nu se va intampla asta in serialele ulterioare… e complet aiurea.

Ca sa nu mai zic de Furlings, pe care n-am apucat sa vedem si nici nu s-a mai auzit nimic de ei.

Parerea mea este ca puteau sa mai dezvolte serialul si sa pastreze in continuare personaje cheie (Dr. Fraiser, Jack O’Neill), si sa-i ofere un final corespunzator. Da, a fost ceva diferit si oarecum interesant, insa nicidecum asa cum voiam si cum ma asteptam. Dupa un serial de vreo 200 de episoade de 40 de minute fiecare, ma astept sa aflu cum se termina totul.

Mai am cam un sezon si ceva din Stargate Atlantis, macar acela sa aiba un final decisiv.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Salut, daca ai terminat de vazut serialul atunci trebuie sa vezi si Stargate: Arma secretă si Stargate: Salt în trecut , cu care se presupune ca se incheie serialul.