Rocco Schiavone – serial italian Kanal D2

Kanal D2 va difuza un nou serial italian. Serialul se numeste Rocco Schiavone si va intra in grila postului Kanal D2 pe 20 septembrie, de la ora 22:30. Serialul Rocco Schiavone va intra in locul serialului italian Gomora care se termina pe 19 septembrie. Noul serial va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 22:30.

Rocco Schiavone spune povestea unui politist pe nume Rocco (Marco Giallini) care este un politist mai rebel, arogant, dispretuitor fata de colegi, iute la manie si un fumator inrait. Rocco este din Roma insa din motive disciplinare superiorii lui il muta in Aosta, un oras alpin in care Rocco nu se poate adapta, nu ii place nimic in acel oras, nici locuitorii, nici colegii de munca, singurul lucru pe care il face cu placere este rezolvarea cazurilor de crima.

Rocco rezolva cazurile de crima intr-un mod mai neortodox. Modul sau de viata s-a schimbat dupa ce sotia sa Marina a fost omorata si pe care o mai intalneste sub forma unor halucinatii. Dupa moartea sotiei, Rocco a incercat sa isi refaca viata amoroasa cu Nora (Francesca Cavalini), fara niciun rezultat pentru ca nu o poate uita pe fosta sa sotie.

Rocco Schiavone – serial italian Kanal D2

Serialul Rocco Schiavone a fost difuzat in Italia pe Rai 2 in 2016 si a fost facut dupa un roman scris de Antonio Manzini. Serialul are doua variante, una italiana in care durata fiecarui episod este mai mare de 100 de minute si o varianta internationala in care episoadele au o durata mai mica 50 de minute. Kanal D2 va difuza varianta internationala a serialului Rocco Schiavone.

Serialul are 5 sezoane cu un total de 40 de episoade (varianta internationala care se va vedea la Kanal D2) iar pe IMDb a obtinut nota 7,8. Kanal D2 apartine companiei Dogan Media, a fost lansat in acest an pe 2 aprilie si are licenta generalista cu o grila compusa din filme artistice, seriale turcesti, grecesti si italiene, o emisiune informativa si emisiuni redifuzate de pe Kanal D (Pe banii parintilor, Se striga darul).
Kanal D2 se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.