Romanian Endurance Series si Moto RC se vad pe Look Sport
Postul de televiziune Look Sport continua achizitiile de competitii sportive din Romania. Look Sport 3 va difuza pe o perioada de 5 ani alte doua competitii de sporturi cu motor din tara, este vorba de Romanian Endurance Series si Moto RC.

Romanian Endurance Series este campionatul autohton care reuneste la start GT-uri si prototipuri. Unele dintre aceste etape se vor disputa la Adancata pe circuitul Motor Park si alte 2 etape se vor disputa pe circuitul din Targu Mures numit Transilvania Motor Ring. Campionul de Endurance Series de anul trecut este Sergiu Nicolae de la echipa Willi MotorSport.

A 2-a competitie motorsport pe care Look Sport 3 o va difuza pe urmatorii 5 ani este Moto RC. Aceasta este cea mai cunoscuta competitie din regiunea noastra de motociclism viteza. Anul acesta va avea 6 etape si va incepe din aprilie. Moto RC are 5 clase Stock 300, 600, 1000, Rockies 600, 1000. In competitia Moto RC participa motociclisti din tara noastra dar si din tarile vecine.

Reamintim ca Look Sport 3 a mai cumparat si Super Rally Series tot pe o perioada de 5 ani. Look Sport 3 este supranumit casa sporturilor cu motor. Pe Look Sport 3, iubitorii sportului cu motor mai pot urmari Formula 1, Formula 2, Formula 3, Porsche Supercup, Motor GP, Moto 2, Moto 3 si Moto E.

SuperLiga de tenis de masa – pe Look Sport+
Look Sport+ va difuza de joi pana duminica SuperLiga de tenis de masa, o competitie la care participa toate cluburile de tenis de masa din tara noastra. Turul sezonului 2020-2021 al Superligii de tenis de masa s-a desfasurat in septembrie anul trecut, la Izvorani. Acum, returul se va desfasura la Odorheiul Secuiesc.

In aceasta competitie participa echipe masculine si feminine.
La masculin vor participa echipe precum: Steaua Bucuresti, CS Mioveni, CS Sf. Cheorghe si altele.
La feminin vom vedea echipe precum: Steaua Bucuresti, CS Farul Constanta, CSM Gloria Buzau si altele.
In aceste echipe sunt inscrisi cei mai valorosi sportivi romani de tenis de masa ce alcatuiesc echipele nationale: Bernadette Szocs, Elena Zaharia, Darius Movilianu si altii.
Superliga de tenis de masa se vede la Look Sport Plus in perioada 11-14 februarie.

Romanian Endurance Series si Moto RC se vad pe Look Sport

O alta noutate a celor de la Look Sport este ca au un canal de sport si pe Youtube. Pe acest canal se pot vedea stiri si rezumate din fotbalul romanesc dar si emisiunile consacrate ale postului cum ar fi: Fotbal Look, Look Sport Live sau Fotbal All Inclusive. Pentru a urmari emisiunile pe postul de pe YouTube, trebuie sa ne abonam.

Posturile Look Sport, Look Sport+, Look Sport 2, Look Sport 3, sunt in majoritatea grilelor operatorilor de cablu, IPTV si dth din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU