Esti mai destept decat un copil de clasa a V-a? – Antena 1

Postul de televiziune Antena 1 anunta ca se pregateste lansarea unui nou concurs quiz. Emisiunea-concurs este un format international american numit Are you smarter than a 5th grader? la noi se va numi Esti mai destept decat un copil de clasa a V-a?. La acest concurs pot participa adulti si copii de clasa a 5-a. Concurentii adulti au sansa sa isi testeze cunostintele din clasele primare si sa castige premii in bani.

Acesta este modul de desfasurare al emisiunii concurs Esti mai destept decat un copil de clasa a 5-a?. In platoul emisiunii vor fi prezenti 5 copii inteligenti de clasa a 5-a si concurenti adulti. Prezentatorul emisiunii ii va pune la dispozitie concurentului 10 materii cu grad de dificultate variat de la clasa I pana la clasa a V-a, dupa aceea concurentii vor primi intrebari din aceste materii.

In cazul in care concurentul nu este sigur de raspunsul sau la o intrebare pusa de prezentatorul emisiunii, concurentul poate cere ajutorul celor 5 copii de clasa a 5-a aflati in platou. Concurentii pot cere ajutorul copiilor prin 3 variante scolare:

  • Copiaza: concurentul poate copia raspunsul la intrebare de la un copil selectat de el
  • Trage cu ochiul: concurentul poate vedea ce a scris copilul si poate alege daca sa mearga pe raspunsul copilului sau va merge pe varianta sa de raspuns
  • Salveaza-ma: daca raspunsul concurentului este gresit iar raspunsul dat de copilul ales de concurent este corect, atunci concurentul este salvat si poate merge mai departe in concurs.

Esti mai destept decat un copil de clasa a V-a? – Antena 1

In cazul in care concurentul raspunde gresit si ramane fara variante ajutatoare sau doreste sa se retraga din concurs, concurentul trebuie sa se uite spre o camera de filmat si sa spuna fraza Nu sunt mai destept decat un copil de clasa a V-a

Pe Antena 1 este difuzat un promo in care se specifica ca au inceput inscrierile pentru  potentialii concurenti. Inca nu se stie cand va fi difuzat acest concurs de cultura generala si nici cine va prezenta aceasta emisiune concurs.

Varianta internationala Are you smarter than a 5th grader? a fost difuzata pentru prima data in SUA pe Fox in 2007. In anul 2019, emisiunea s-a mutat de la Fox la postul Nickelodeon.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII